lili007
26. mar 2018
167 

Dokáže noc zmeniť deň?

Dokáže noc zmeniť deň? Dokáže malý hnedý krém reálny zázrak a rokmi poznačenú zvädnutú pleť oživí a prinavráti jej pružnosť a svieži vzhľad? Postačí jeho nočná aplikácia k tomu aby som cez deň badala na svojej tvári výsledky? Zastaví táto novinka od Vichy čas?
Všetky otázky som si podobne ako vy, kládla aj ja, keď som získala svoje prvé testovanie na modrom koníku. O pár dní po oznámení výhry mi kuriér doručil tajomný balíček a v ňom Vichy Slow Âge nočný krém. Pôvodná obava ako prebehne moje testovanie keďže začalo s príchodom jarných prázdnin mojich detí sa rýchlo rozplynula. Modrý koník totiž dokáže nemožné a balíček ma našiel aj na druhom konci Slovenska. A tak som sa mohla pustiť do testovania.

Na úvod musím povedať, že som dosť nedôverčivý človek a tak som si neprečítala ani priložený leták, plný informácií o produkte. Stavila som na vlastné skúsenosti a poznatky z testovania, ktoré potom porovnám s oficiálnym opisom.

Medzi prvé dojmy z krému patrilo prekvapenie z jeho sfarbenia. Je totiž hnedý a má ľahkú konzistenciu Pripomínal mi tak čistý medicínsky produkt, bez zbytočných farbív a konzervantov. Do nosa mi následne udrela jeho vôňa a poviem vám, tú si zamiluje každý. Je omamná. Neraz sa počas dňa stalo, že som si ku krému pričuchla a jeho vôňa sa mi vynárala ako príjemná spomienka večerného "mazacieho" rituálu. Testovanie teda začalo pozitívne a bola som zvedavá na prvé výsledky.

Skutočné viditeľné zmeny som zaznamenala cca po 3 dňoch testovania kedy sa moja pleť rozjasnila, naplna a akoby nadýchla. Či to bol dôsledok nočného krému  Vichy Slow Âge alebo dní voľna, oddychu a dostatku spánku som ešte s určitosťou nevedela povedať, preto som s odhodlaním pokračovala v jeho spoznávaní. Už o pár dní na to sa ma ale priateľka spýtala aký make up používam a vtedy mi to došlo. Skutočne zriedka totiž používam make up a na dovolenke som ho nemala vôbec. Zjednotenie tónu pleti a jej rozjasnenie mal za následok práve nočný krém Vichy Slow Âge!

Chytila som teda do rúk info leták a začala študovať, čo sa to vlastne s mojou pleťou deje.

Zloženie krému s antioxidačnými účinkami je nasledujúce:

- Resveratrol výnimočný antioxidant, ktorý oceňuje aj tradičná čínska medicína. 

- Baikalín redukuje zápalové procesy pleti, ktoré sú okom nepostrehnuteľné.

- Bifidus derivát probiotík zvyšuje obranyschopnosť pleti a hydratuje ju.


Dozvedela som sa, že krém možno použiť ako 10 minútovú masku, ktorú následne vmasírujete do pleti alebo tampónom odstránite. Výsledok má dať pleti refresh ako po dobrom odpočinku. Po prvej párty šup vyskúšať tento prísľub. A skutočne. 

Pozitívne zmeny začali pribúdať a okrem jednotnej farby pleti, vypnutej a hladkej ma príjemne prekvapil ten pocit, že pleť dýcha, je odpočinutá a stav mojej pleti dodával aj mojej psychike energiu do každých dní. Začala som sa na svet viac usmievať. Kľudne by Vichy mohlo na tento krém použiť slogan: ,,Krém, ktorý vás rozosmeje".


Testovanie Vichy Slow Âge nočného krému hodnotím veľmi pozitívne. Je to ďalší z kozmetických prípravkov, ktorý sa stane stálicou v mojej dennej starostlivosti o pleť a nebude chýbať popri Vichy odličovacom mlieku v mojej cestovnej taštičke. Zaujal ma natoľko, že som si zadovážila vzorku denného krému a po jej vyskúšaní sa chystám na nákup do lekárne.

Zo srdca ďakujem za túto jedinečnú príležitosť, ktorá prekvapila nad očakávania a veľmi rada si podobný zážitok zopakujem opäť.

#test_slowage2

Začni písať komentár...

Odošli