lilmona
5. feb 2018
512 

Tehotenstvo bez strií?!

V novembri minulého roku, sa mi naskytla príležitosť otestovať tento skvelý olej na strie a nedokonalosti pokožky akými sú napríklad fľaky, pigmentové škvrny, jazvy a suchá pokožku. 

Bi-Oil dorazil a ja som práve začínala druhý trimester tehotenstva. Najvhodnejší čas začať s natieraním. Hneď po otvorení, ma prekvapila jeho jemná vôňa zložená z nechtíkového, levanduľového, rozmarínového a harmančekového oleja.  Pekne sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. 

Veľkým plusom bolo aj množstvo, aké je nutné použiť na jedno namazanie. Stačí naozaj málo, takže olej vydrží naozaj dlho. 

Bruško rástlo, a ja som poctivo natierala. Ako je vidieť na fotkách, naozaj akoby z neho ani neubúdalo. Samozrejme som nezabúdala an na tetovania, pri ktorých hrozilo popraskanie a natiahnutie.

... Na čo som však bohužiaľ zabudla, keďže ide o moje prvé tehotenstvo a nejak ma to nenapadlo, bolo natierať aj stehná. 

V dôsledku toho, mi stehná už stihli popraskať a vytvorili sa mi na nich strie. Na moje veľké prekvapenie však stačilo pár namazaní týmto zázračným olejom a strie na stehnách zbledli a nie je ich skoro vidieť. 

Ja osobne som s olejom Bi-Oil spokojná a keďže mi stále zostáva menej ako polka fľaštičky, pokračujeme v natieraní aj naďalej.  Verím že tomuto olejíčku zostanem verná aj po pôrode 😊

#test_bioil

Je uplne jedno ci sa natieras alebo nie. Je to vsetko genetika...

5. feb 2018

@saska2208 aj si myslím. Poznám ženy, ktoré sa natierali a mali strie a také, ktoré sa vykašľali na natieranie a nič nemajú.

6. feb 2018

@siska20 ja som sa napr.vobec nekremovala a nemam ani jednu a kamoska sa natierala hadam od piateho tyzdna a potrhana cela..

6. feb 2018

Cena premrštená vzhľadom na zloženie ktoré je katastrofálne.

6. feb 2018

Ja som si pravidelne bioilom natierala brusko, na zadok a boky som zabudla a na brusku ani stria no boky a zadok popraskane takze nieco na tom bioile bude 🙂

6. feb 2018

Začni písať komentár...

Odošli