Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    linda77
    23. sep 2019    Čítané 161x

    Sunárek Cool ovocie, jedna veľká mňamka. 🍀

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať za možnosť testovať s Modrým koníkom. Testovali sme kapsičky Sunárek Cool ovocie.


    Veľmi som sa potešila, keďže prechádzame obdobím vymýšľania, nechutenstva, bolesti prerezávajúcich zúbkov a vlastne tak celkovo obdobia NIE.

    V dnešnej dobe je trh presýtený všetkým možným pre deti, a preto som aj ja dôkladne zvažovala, ktoré kapsičky budú pre môjho Kubka tie najlepšie. Má pre kapsičky svoj špeciálny názov - a to Banánik 😀.


    Keď zazvonil kuriér, obaja sme sa veľmi potešili a Kubko sa vrhol na kapsičky, akoby nikdy nejedol. Aj keď som zástancom domácej varenej stravy, kapsičky obľubujeme. Veľa cestujeme, a preto sú pre mňa z praktického hľadiska výhodné.


    Sunárek má na výber z 5 chutných variant. Nám najviac chutila kombinácia Malina, banán, jablko. Ovocná desiata plná vitamínov pre deti od ukončeného 12. mesiaca je vyrobená z rôznych druhov starostlivo vyberaného šťavnatého 100 % ovocia bez zahusťovadiel, konzervantov alebo prídavku cukrov - a podľa týchto parametrov vždy viem, po ktorej značke kapsičky v obchode siahnuť.

    Mne veľmi vyhovuje 120 g balenie. Skvelá chuť a praktické balenie. Menej mi však vyhovuje cena. Snažím sa preto hľadať akcie a zľavy, kde kúpim kapsičky výhodnejšie.

    Čo je fajn, kapsičku som zabalila na desiatu namiesto ovocia aj mojej 16-ročnej dcére a veľmi ju ocenila. Veľká kapsička Cool ovocie je tak skvelou desiatou aj pre veľké deti.

    Majte sa krásne 🙂

    Super napad 👌🏼