IBA DNES na MDD poštovné ZDARMA pri objednávke detského sortimentu nad 29,- € (pri platbe vopred poštovné 0,- € alebo dobierka za 1/2 poštovného)

    littleprincessslovak
    29. sep 2016    Čítané 770x

    Fejky na bazároch

    Mili rodicia, neda mi opat sa nevenovat tejto teme. Ked sa pozriem na 1/2 ponuky detskeho textilu, obuvy a doplnkov tak mi je na zaplakanie. Vsetko tovar z Ali a podobnych portalov, kde sa v ziadnom pripade nepredava originalny tovar - aj ked to tam bude cinanko pisat, tak verte ze na 100% to nie je originalny tovar.

    Nechcem si robit reklamu na svoj eshop, nemusite u mna nakupovat. Iba chcem upozornit ze z Ali si mozete objednat aj sami za tretinovu cenu alebo navstivte kamennu cinsku predajnu, lebo tu kupite (od tej polovice co klame) presne to iste ale zial za cenu originalu!!!!  Venujem sa znackam Next a Carters preto som si vo svojom tvrdeni ista, pri Carters je jednoduche zistit ci sa jedna o original alebo fejk - obal + papierova a latkova visacka su hlavnym voditkom. Najhorsie je ze uz sa veci posuvaju aj v ramci bazariku ako pouzite, vtedy papierovu visacku uz nemate a rozpoznanie uz moze byt iba podla latkovej visacky (ak nie je odstrihnuta). Navod prikladam dolu v linku. Carters sa da nakupit iba priamo u USA alebo cez spolahlivych predajcov ktori maju tovar vacsinou na sklade. Next sa da objednavat aj priamo na Slovensko (iba nova kolekcia v limitovanom mnozstve). Ak ste sa rozhodli pre kupu noveho tovaru cez bazarik, vypytajte si od svojho predajcu doklad o kupe (povode).
    Zhrnutie: 1/2 inzeratov su predrazene cinske napodobneny, neodsudzujem Ali (tiez je to len obchod) - je to kazdeho osobny vkus kde a co nakupuje pre svoje deti, upozornujem iba na to, ze sa da kupit aj ozajstna kvalita za rovnaku cenu ako su tu v ponuke fejky. Mnohi ste skaredo oklamani ze kupujete original a v tom omyle potom aj posuvate tovar dalej dalsim mamickam a ich detom. Myslite ze ste kupili svojmu dietatku kvalitne oblecko ale pritom mu obliekate vec bez certifikatov ani nechcem hovorit cim vsetkym jedovatym farbene ☹
    https://www.modrykonik.sk/blog/littleprincessslovak/album/napodobeniny-carter-s-ztn2ar/
    Tesim sa na vase reakcie a nazory

    S pozdravom

    Andrejka

    *** NÁKUP BEZ RIZIKA = S LITTLE PRINCESS MÁTE AŽ 28 DNÍ NA ROZMYSLENIE ***
    Vážení zákazníci, ak nebudete s doručeným tovarom z akéhokoľvek dôvodu spokojní, oznámte nám to do 14 kalednárnych dní od doručenia a balíček nám vráťte doporučenou zásielkou do ďalších 14 kalendárnych dní ***
    Za nenosený tovar s pôvodnými visačkami Vám vrátime všetky peniaze, ktoré ste zaplatili (vrátane poštovného) = vyskúšanie doma Vás stojí iba vaše poštovné za vrátenie balíčka.

    littleprincessslovak
    31. mar 2016    Čítané 298x

    Little Princess Slovakia

    Vitajte vo svete Little Princess Slovakia, tu na MK sme relatívne noví, viac referencií nájdete aj na Facebooku 🙂

    Ponúkame IHNEĎ DOSTUPNÉ značkové oblečenie a doplnky za SUPER CENY. Nájdete u nás najznamejsie svetove značky ako Carter´s, OshKosh, Next, Ralph Lauren, U.S. Polo, Gymboree, Old Navy, Gap, Zara, a podobné.

    Samostatnú sekciu tvoria dievčenské spoločenské šaty ktorým sa u nás venujeme špeciálne už od začiatkou. Máme najväčší výber a najlepšie ceny šaty sú ihneď dostupné, v ponuke sú značky Rare Editions, Next, Bonnie Jean, Blueberi, Nannette, Petite Girl.

    Pri všetkom oblečení ako jediný ponúkame možnosť vybrať si osobne alebo vyskúšať si šaty priamo v našom sklade. Pri šatách to oceníte špeciálne 🙂 Ak Vám osobné vyskúšanie nevyhovuje, vďaka tomu že tovar je skladom, všetko oblečenie-obuv Vám na želanie dôkladne premeriame. U nás sa Vám nestane že reálne vyzerá tovar inak ako na fotkách, na to dbáme predovšetkým. Všetko oblečenie v ponuke sú iba originály a vyberáme iba TOP KVALITNÉ svetové značky – iba dovoz USA alebo UK a hlavne všetko IHNEĎ DOSTUPNÉ.
    Záruka originality: hlavne pri tých známych značkách sa na trhu objavuje veľa tzv. fejkov z čínskych e-shopov, na inzerátoch sú fotografie originálu a v skutočnosti Vám príde niečo iné, ktovie čím farbené a podobne, preto u nás máte možnosť vyžiadať si doklad o pôvode (kúpe).

    Pri doručení poštou si môžete vybrať variant, ktorý Vám viac vyhovuje, v rámci SR je to buď dobierka (+4,- €) alebo doporučená zásielka po prevode (+2,-€). Do zahraničia zasielame iba po prevode a spôsobom/kuriérom, ktorého si vy sa mi zvolíte – najčastejšie je to Slovenská pošta.

    Ďakujeme za návštevu nášho shopu a prajeme príjemné nakupovanie 🙂

    littleprincessslovak