Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Krásna fotka.Moje svadobné visia stále v šatníku tak ich možno Sofi čoskoro objaví❤

    llabello
    14. júl 2019    Čítané 220x

    Osviežujúca výzva

    Kde bolo, tam bolo,

    tu sa vzal košíček,

    s Radlermi prišiel k nám 😍😍😍

    Keďže sa na mňa usmialo šťastie, konečne som aj ja mala možnosť vyskúšať "testovanie", a teda balíčku som sa snáď tešila viac ako dieťa hračke. Moje chuťové poháriky sa ihneď po otvorení veeeeľkej krabice zmobilizovali a ja som mala čo robiť, aby som 4 príchute nevytestovala hneď v prvý deň. Skvelý bonus bol piknikový  košíček v top výbave a pikniková deka, ktorá sa zíde každej rodinke. Jediné mínus bolo snáď len 8 ks Radlerov, brala by som viac počas tých horúcich 2 týždňov. 

    Hneď v prvý deň nás čakalo tehu fotenie, a to bola skvelá príležitosť na ochutnávku. Najviac nám uhasila smäd čučoriedka so šalviou. 

    Ako každá tehuľka, aj ja sa riadim podľa aktuálnej chuti, a teda tá bola obrovská na TMAVÝ CITRÓN. Prvý dúšok bol osviežujúci, hneď som si spomenula na našu poslednú barbecue. No vôňa a chuť mi po chvíli pripomenula jedlo z China town v Londýne. Kačka, sladkokyslé noodles a vychladený Radler. Museli mi postačit chipsy, no k tejto príchuti mi jednoznačne sadne niečo slané a nezdravé. Pohodička večer pri telke ako stvorená. Táto príchuť mi najviac pripomenula alkoholické pivo.

    GRAPEFRUIT ROZMARÍN

    Môj favorit, a teda ja rozmarín nemusím, tu ho bolo cítiť len trošičku. Inak je to celkovo kyslejšia príchuť, po ktorej by som siahla vo dne, v noci. Po chvíli som cítila sladší podtón v ústach, no vôbec som nemala pocit smädu ako to pri niektorých nápojoch býva. 

    TMAVÁ VIŠŇA

    Príjemné prekvapenie večera. Čakala som niečo presladené a tažšie.No opak bol pravdou. Krásna farba a vôňa. Višne bolo cítiť pri prvom dúšku. Príchuť bola svieža, ľahká, s podtónom niečoho 'údeného' 😁😁😁 Veľmi dobre sa pilo.

    ČUČORIEDKA ŠALVIA

    Milujem čučoriedky, preto som si ju nechala ako poslednú. Perfektne mi uhasila smäd aj po sladkej bublanine. Opäť svieža, sladšia príchuť, s podtónom byliniek. Manželovi skôr nechutila, no za mňa skvelá kombo aj ku sladkému. Limetka mi ju ešte vygradovala. Úplne si viem tieto bylinkové príchute predstaviť aj vo verzii miešaného coctailu s alkoholom.

    Radlery su skvelá voľba, keďže som bola tehotná, dojčila som a naše číslo 2 je na ceste. Perfektne uhasí smäd, určite vychladený. Krásna farba vás hneď po otvorení zláka.

    Ďakujem za možnosť testovať. Bola to pre mňa nová skúsenosť a určite aj výzva. Na zdravíčko.

    💜💜💜