los_andreos
17. nov 2019
216 

Čistota polovica života alebo ako som dala SOMATU druhú šancu 🙂

Keď som si prečítala výzvu, v ktorej potrebovali ľudí na testovanie výrobkov Somat, tak som si povedala: "Hmmm, v minulosti som bola nespokojná, ale už je tomu niekoľko rokov, tak prečo nedať šancu novej rade výrobkov s vylepšenými vlastnosťami."

Nikdy som nebola typ zákazníčky, ktorá sa pri kúpe výrobkov rozhoduje iba na základe ceny a aktuálnych zliav, ale vždy prihliadam na kvalitu a efektivitu výrobku.

A potom to prišlo, vybrali si ma na testovanie. Prišiel kuriér s veľkou plnou krabicou a ja som netrpezlivo rozbaľovala krabicu a vyberala so zvedavosťou, aké konkrétne výrobky prišli. 

V balíku bolo 6 výrobkov:

1. Somat GOLD tablety do umývačky riadu

2. Somat GOLD gél do umývačky riadu

3. Somat DUO leštidlo

4. Somat DEO DUO osviežovač do umývačky riadu citrón a pomaranč

5. Somat Machine cleaner na čistenie umývačky riadu

6. Somat intensive Machine cleaner na čistenie umývačky riadu

Ja som doplnila ešte soľ do umývačky riadu značky SOMAT, aby to bolo čisto "Somaťácke testovanie" 🙂 a vrhla som sa na testovanie.  V prvom rade som vyčistila umývačku riadu, aby bolo testovanie objektívne, pričom som hneď vyskúšala Somat intensive Machine cleaner na čistenie umývačky riadu.

S výsledkom som bola veľmi spokojná, čistý filter, pekná vôňa a čisté vnútro umývačky 🙂

Naplnila som umývačku ešte v ten deň, kedže som piekla manželovi na oslavu, takže bolo kopec riadov a použila som tablety a leštidlo.  

V minulosti som mala problém, že sa mi tablety zle rozpúšťali a bol neumytý riad a tableta zostala iba rozmočená. Tentokrát bol však riad čistý, poháre žiarivé a tableta bola fuč a rozpustená 🙂.

Na ďaľší deň bola oslava môjho manžela a všetko, ako sa patrí - koláčiky, torta, zákusky, káva, čaj, a, samozrejme, že som bola tak unavená, že som zabudla ešte v ten deň spustiť umývačku riadu, taaaakže všetko bolo pekne zaschnuté a už som si pomyslela: "No super, toto budem musieť umývať na dvakrát." ☹

No nestalo sa tak vôbec!!! Skúsila som pre tentokrát Somat gél a, vualáááááá, nič nebolo treba dočisťovať alebo umývať ešte raz.

Keď som testovala osviežovač do umývačky lemon orange a pri umývaní po celej kuchyni rozvoniavala citrusová vôňa, tak mi manžel hovorí: "Aj ja by som si dal ten citrusový čaj." A ja som pozerala na neho, že aký čaj má na mysli.

On si totiž myslel, že tá pekná vôňa je z nejakého čaju, čo som si varila 😀 Chi chi chi, takže účinok osviežovača bol otestovaný k mojej spokojnosti 🙂 Neviem, či vydrží tých 60 umytí, keďže testovanie bolo iba na 2 týždne, ale vôňa je každý deň 🙂

Takže na záver, ako by som celkovo zhodnotila moje 14-dňové testovanie?

Som rada, že som úplne nezavrhla túto značku a dala som jej znovu šancu 🙂

Zistila som, že mne osobne viac vyhovuje Somat gél a že je možné mať stále voňavú umývačku riadu, zatiaľ sa drží 3 týždne 🙂 A zostanem pri tejto rade výrobkov.

Kým som spokojná, tak predsa nebudem meniť 🙂

#test_somat  #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli