1 / 1
    Komentár bol odstránený

    Pozri si blog @sophina

    22. mar 2017

    existuje tu na MK skupina : Pečieme s kváskom. Baby ti poradia ako začať kváskovať 🙂

    22. mar 2017

    a na FB je skupina pecempecen.cz ... uzasne poradia vzdy so vsetkym ... ale aj my poradime

    22. mar 2017

    Mna to domace maslo zaujalo ❤ ako.na to?

    22. mar 2017

    Zlatucky drobček, mne vy na tento chlebík môj syn urcite zahlásil ze on trávu jesť nebude.

    22. mar 2017

    U nás sa veru zje vsetko okrem leča. Zatiaľ! @drobcek26l klop klop

    22. mar 2017

    určite sa pridaj do skupiny pečieme s kváskom, Dievčatá tam radia presný postup ako založiť kvások deň po dni, kopu receptov a rád, aké suroviny používať. Ja som kváskovala minulý rok, ale nebolo to ok. Až teraz, keď som si poriadne preštudovala skupinu som zistila koľko chýb som robila. Ja už mám kvások založený, dnes idem skúšať kváskové bagety. Tak som zvedavá.

    22. mar 2017

    haha, ja to mám naopak 😀 Kváskový chlieb pečiem každý týždeň ale na maslo som sa ešte neodvážila. Môžem vedieť tvoj postup na výrobu domáceho masielka?

    22. mar 2017

    @ju11i používam aj domácu smotanu, keď robíme syr a zmiešame so šľahačkou, alebo stačí klasickú šľahačku dať do šľahačka a preslahat šľahačku, trvá to dlhšie, ale neboj každá šľahačka mi najskôr pekne stuhla a potom ostalo maslo 😉

    22. mar 2017