79 / 612
    Roláda z "flank steak-u", hríbové rizoto z nelúpanej arborio ryže, biela špargľa, olej s medvedím cesnakom.

    Odpadla dom 👏👏👏👌 perfektneee

    31. mar 2016
    lubos
    autor

    @irsina83 ďakujeme

    31. mar 2016

    @lubos aké mäso si presne použil? Nenapíšeš mi recept? Prosímmmm 😄

    31. mar 2016
    lubos
    autor

    @irsina83 usda flank steak, rozhrojiť cez stred ako obloženú žemľu, obe polovice vyklepať medzi sáčkami, potrieť olejom z medvedieho cesnaku, soľ, korenie, plátky vyzretého syra (Vrchár), toastované mandľové lupienky, zarolovať, prepichnúť niekoľko špáratkami skrz tesne vedľa seba podľa hrúbky roliek, medzi špáradlami rozhrojiť na rolky, tie opražiť na panvici a vložiť do rúry pokiaľ nebudú medium. Nechať oddýchnuť. Rizoto, ako vždy, ale použiť nelúpanú ryžu a hovädzí vývar.

    31. mar 2016

    @lubos pán kuchár, čo dodať. prídi mi navariť 😀 mne dochádzajú nápady... Vrchár mám rada, ten je výborný.

    31. mar 2016
    lubos
    autor

    @irsina83 súhlasím, skvelý slovenský syr.

    31. mar 2016