243 / 612
    Vegetariánsky pondelok: Mladé zemiaky s mrkvou a maslom. Prečo nie?

    vyborne a este k tomu restovany pastrnak...mnam 😉

    26. jún 2017
    lubos
    autor

    @slniecko77 paštrnák!

    26. jún 2017
    Komentár bol odstránený

    @lubos vieš, my žijúci mimo Slovenska nie vždy máme k dispozícii slovenskú diakritiku..ospravedlňujem sa za spôsobenú ujmu..

    26. jún 2017
    lubos
    autor

    @slniecko77 vôbec som nemyslel diakritiku, to ma ani nenapadlo. Skôr to, že to bol vynikajúci nápad. Mám rád jeho sladkú a zemitú chuť, a naozaj, málokto ho na Slovensku pozná. Maj sa, nech sa Ti darí!

    26. jún 2017

    @lubos Paštrnák je skvelý, ja robím roasted vegetables k mäsu...zvyknem trosku olivového oleja pokvapkať, ale nie je to potrebné.
    Dobrú chuť!

    26. jún 2017