467 / 612
    Vegetariánsky pondelok: Krémové tekvicové rizoto s hubami (kuriatkami a suchohríbmi) a batátovými čipsami
    lubos
    autor

    Tekvicu domäkka upečte pozdĺžne rozkrojenú na polovice, vydlabanú, šupkov nahor. Dužinu vydlabte, pomixujte tyčovým mixérom a pridajte do takme hotového krémového talianskeho rizota.

    Neskôr odstavte rizoto od plameňa, pridajte maslo a parmezán.
    Čipsy sú krájačom natenko pokrájané aj so šupkou a vysmažené v kačacom tuku alebo oleji.

    22. okt 2018

    tiež pečiem, ako píšeš, aj cviklu, tekvicu, tie gaštany môžu byť super, vyskúšam, ďakujem ❤️

    22. okt 2018

    Oooch to vyzerá famózne!!! Slinky sa mi zbiehajú
    🙈

    22. okt 2018