Dobrý večer milé dámy,
    chcela by som sa Vám poďakovať, za tento zaujímavý týždeň strávený s Vami 🙂 
    Boli ste úžasné v súťažiach aj v diskusiách. Som rada za každý Váš názor, či už pozitívny, alebo negatívny.
    Verím, že to bolo pre Vás prínosné z hľadiska informácií o našich produktoch a že sa tu ešte niekedy stretneme zas 🙂

    Neviete aký typ pleti máte? Aká starostlivosť je pre Vás najvhodnejšia? Urobte si Diagnostiku ideálnej pleti u nás na stránkach, trvá to len chvíľu 🙂 Z výsledkov ostanete možno prekvapené 🙂
    http://www.vichy.sk/článok/Diagnostika-idealnej...

    Normaderm 3v1 je vhodný pre všetky z nás, ktoré preferujeme viacero účinkov v jednom produkte
    🙂
    Môžeme ho použiť ako:
    1. Peeling - uvoľňuje upchaté póry.
    2. Čistiaci krém - odstraňuje nečistoty.
    3. Maska - zmatňuje a rozjasňuje pleť.
    Je vhodný pre citlivú pleť.

    Pre jednoduchšie hľadanie partnerských lekární Vichy, kde nájdete naše produkty posielam link:

    http://www.vichy.sk/lekárne-Vichy/všetky-oblast...

    Starostlivosť o problematickú mastnú pleť je obzvlášť dôležitá.
    Pri nešetrnej a neodbornej manipulácii sa môže rozšíriť zápal do hlbších vrstiev kože a spôsobiť vznik jaziev a pozápalových pigmentácií.
    Nový Normaderm Skrášľujúci krém obsahuje účinnú látku PHE-Resorcinol, ktorá má antibakteriálny a depigmentačný účinok. Pomáha znižovať viditeľnosť už vzniknutých pigmentových škvŕn po akné

    Psychika má na tvorbu akné veľmi komplexný vplyv. Našu tvár si môžeme predstaviť ako plátno, na ktoré sa premietajú naše emócie.

    viac na http://www.vichy.sk/článok/V-obdobi-dospievania...

    Používate často na čistenie prípravky s vyšším obsahom alkoholu?
    Ak áno a máte mastnú pokožku so sklonmi k akné, mali by ste vedieť: alkohol sice pleť dokonale odmastí, ale spustí tým prirodzený obranný systém premastenia, tým je produkcia kožného mazu ešte vyššia. Adstringentné tonikum Normaderm obsahuje optimálnu koncentráciu alkoholu a cielene pôsobí na sťahovanie pórov.

    Micelárna voda Normaderm,
    čistí pleť od nečistôt, nadbytočného kožného mazu a odličuje make-up. Zároveň vďaka Termálnej vode z Vichy upokojuje pokožku. Je vhodná aj na odlíčenie očného okolia 🙂

    Pri mastných typoch pleti je dôležitá pravidelná starostlivosť a ošetrovanie pleti 2x denne prípravkami určenými na problematickú aknóznu pleť. Vhodné sú gélové a fluidné konzistencie.

    Viac na http://www.vichy.sk/článok/Akne-dospelych-zien/...

    RÝCHLA SÚŤAŽ o novinku Normaderm Skrášľujúci krém, ktorý zmatňuje, sťahuje póry, zároveň pôsobí proti vzniknutým škvrnám a lesku pleti.
    Stačí odpovedať na otázku : Aké výhody má čistiaci gél Normaderm?
    Kto bude svojou odpoveďou najbližšie, stáva sa výhercom 🙂
    Výhercu vyhlásime po 14:00, dovtedy sa tešíme na Vaše odpovede 🙂

    Make up Normaderm poteší všetky z nás, ktoré chceme prekryť nedokonalosti na pleti. Zanecháva čistý, matný vzhľad. Rešpektuje mastnú pleť, neupcháva póry a dáva pocit ľahkosti.

    http://www.vichy.sk/teint-peau/NORMADERM-MAKE-U...

    Pre všetky ženy, ktoré chcú zmierniť prvé známky starnutia, pretrvávajúce nedokonalosti, rozšírené póry a nezjednotený vzhľad, doporučujem vyskúšať Normaderm Anti-Ageing.

    http://www.vichy.sk/anti-imperfections/ANTI-AGE...

    Vedeli ste, že?
    Akné u dospelých žien sa objavuje najmä v oblasti kontúr tváre, na brade či krku. Väčšinou sa zhoršuje pred začiatkom menštruačného cyklu.
    viac nájdete na http://www.vichy.sk/článok/Akne-dospelych-zien/...
    kde sa nám na túto tému vyjadrila MUDR. LUCIA PASTYRIKOVÁ z dermatovenerologickej kliniky.

    RÝCHLA SÚŤAŽ o novinku Normaderm Skrášľujúci krém.

    Milé dámy,
    zapojte sa do súťaže o novinku Normaderm Skrášľujúci krém, ktorý zmatňuje, sťahuje póry, zároveň pôsobí proti vzniknutým škvrnám a lesku pleti.
    Úlohou je vymenovať 4 účinné aktívne látky v našej novinke.
    Kto ako prvý správne vymenuje všetky 4 látky, vyhráva 🙂 Súťaž trvá dnes do 13:00, potom vyhlásime výhercu.

    Príbeh Termálnej vody z Vichy
    Kedysi dávno, pred niekoľko tisíc rokmi spadla do chránenej sopečnej oblasti Auvergne vo Francúzsku kvapôčka vody...Postupne sa infiltrovala a presakovala cez kryštalické horniny a skaly. Obohacovala sa o minerálne a stopové prvky, ktoré pozitívne vplývajú na našu pleť. Keď sa dostala hlboko, až k magmatickému plášťu, bola natlakovaná CO2 a dosahovala 140 °C, behom niekoľkých dní vyvrela v podobe prameňa Lucas na povrch zeme. Termálna voda z Vichy je pridávaná do našich produktov a nesmierne ich obohacuje 🙂

    Dobrá hydratácia je základom zdravej pleti. Vďaka Normadermu Skrášľujúcemu krému bude Vaša pleť hydratovaná až 24 hodín.

    Existuje špeciálna diéta pre osoby s problematickou pleťou? Ak túžite po krásnej pleti, je potrebné mať vyvážený jedálniček a dbať na správne trávenie. Na túto tému sa nám vyjadrila nutričná poradkyňa Mgr. Douchová.
    viac na http://www.vichy.sk/článok/Diagnostic-Normaderm...

    Vedeli ste, že mazová žľaza je počas noci najviac aktívna?Po použití Hĺbkového čistiaceho gélu v kombinácií s Normadermom Detox nočnou starostlivosťou ostáva pleť po prebudení matná, bez lesklého efektu.

    viac o Normaderme Detox na http://www.vichy.sk/anti-imperfections/NIGHT-DE...

    Sme ženy a každá z nás túži mať krásnu a dokonalú pleť, preto je tu týždeň s Normadermom. Predstavím Vám našu novú radu, spoločne budeme diskutovať o problematickej pleti a samozrejme súťažiť 🙂