lucinka2000
31. mar 2021
107 

Prečo difuzéry?

Stalo sa vám už niekedy, že ste prišla domov po náročnom dni a jediné čo ste - nie potrebovala - ale chcela, bolo mať chvíľu sama pre seba? Sedieť na gauči a vychutnávať si ticho a .... dýchať. 

Po chvíli tohto ticha si uvedomíte, že by to chcelo niečo čo ho bude nerušene dopĺňať. 

V ten okamih som začala pátrať. Obchody boli preplnené "tyčinkovými" difuzérmi, ktoré voňajú silno, vydržia krátko a "len" voňajú. Na internete, v elektronickom e-shope som objavila aromatické difuzéry, ktoré majú niekoľko benefitov. Rozhodla som sa jeden vyskúšať. Hoci potreboval filtre, ktoré som naviac, ako bol priložený - jeden - nemala, účel spĺňal. Dopĺňal "ticho" a nerušil.

Filtre došli a tak som sa rozhodla zakúpiť si ďalší, tentokrát bez filtra. Čo vám poviem? Mám doma dva a sú neuveriteľné. Po jeho spustení sa človek ocitá "vo svojom" a ešte niečo naviac. Difuzéry dodávajú domovu akýsi šmrnc, niečo čo vám zrazu chýba u každého, kto ho nemá. Množstvo tvarov, množstvo vôní, ktoré si môžete nakombinovať podľa vlastnej potreby a fantázie. A navyše - zapadnú kdekoľvek. Do každej miestnosti a sú všestranné. Ľahko sa pri nich zaspáva, čistia vzduch a zvlhčujú ho, preto je použiteľný i bez esenciálnych olejov. Stačí pridať vodu a spustiť.

Vône ktoré používate vám vedia dobiť potrebnú energiu, vďaka nim sa dokážete sústrediť, uvolniť a  oddychovať. Ich vôňou dokážete spríjemniť "pobyt" u vás krátkej aj dlhej návšteve. Difuzér je naozaj dobrým spoločníkom a vhodným do každého bytu, každej miestnosti, každej rodiny bez ohľadu na vek, zamestnanie. Je dokonalým spoločníkom pri štúdiu či práci z domu alebo v kancelárii. 

Difuzér po rokoch vnímam ako súčasť bývania a skvelého spoločníka na oddych, zdravý životný štýl a dokonalú dekoráciu, ktorá zapadne kamkoľvek. 

A navyše. Difuzéry, ktoré nepotrebujú filtre - a pokiaľ ich fyzicky nezničíte, nemajú prečo nefungovať. Vydržia naveky. 

Milujem ho hlavne v zime

31. mar 2021

Ja zas nenávidím mám silnú alergiu a teda žiadne vone, ani vonné sviečky nič. Dokonca som kvôli tomu musela párkrát vystúpiť z autobusu,keď mal šofér v dobrej vôli povesane voňavé veci.

31. mar 2021

@danaholanova to ma mrzí. Neskúšala ste vôňu proti tabaku? vonia jemnejšie ako vanilka.

1. apr 2021

Začni písať komentár...

Odošli