lucy_m
27. jan 2017
38 

Čajíčkovanie s Popradským

Keď som na Koník testuje uvidela správu, že sa budú testovať čaje, hneď ma táto možnosť oslovila a rozhodla som sa zapojiť. Keďže doma sme zvyknutí celú zimu variť čaje prevažne zo zozbieraných byliniek, chcela som vyskúšať či tieto čajíky prekvapia moje zmysly a budú nám chutiť.

Keď mi prišiel balík s čajmi - bola som veľmi milo prekvapená. Čakala som 6 krabičiek a prišlo ich 30. Preto som sa rozhodla do testovania zapojiť aj manžela, moju mamu a sestru. Prejdime teda k samotnému testovaniu Wellness čajov Popradský.

V balíčku sa nachádzali tieto príchute:

Zázvor + Acai, Pu-Erh (spaľovanie tukov), Ginko (pamäť a prekrvenie),  Zázvor + Citrón (extra silný),  Zázvor + Baza a Maté (energia a povzbudenie).

Čomu dávam veľké PLUS sú obaly. Tie ma veľmi milo prekvapili. Majú krásny dizajn, sú farebné a verím, že v obchode by ma dosť zaujali. Taktiež sa mi páči zrozumiteľne napísané zloženie a cviky sú tiež príjemným spestrením obalov.

Mojím favoritom je jednoznačne čaj Zázvor + Citrón (extra silný)

Veľmi príjemná vôňa, silná chuť zázvoru podporená citrónom (cítila som často až horkosť citrusu). Veľmi príjemne prehreje organizmus. Rada pijem čaj aj z čerstvého nastrúhaného zázvoru. Určite sa to s týmto čajíkom nedá porovnať - ale vie ho v prípade, že nemáte doma zázvor čerstvý, kvalitne nahradiť.

Tomuto čaju dávam 9/10 bodov.

Ďalším veľmi obľúbeným sa stal čaj Zázvor + Baza

Krásna vôňa bazy - skutočne výrazná. Príjemná chuť zázvoru. Nie až taká silná ako pri predchádzajúcom čajíku, ale tiež je ho krásne cítiť. Tento čaj testoval aj môj manžel v práci a veľmi mu chutil.

Tomuto čaju dávam 8/10 bodov. A oba tieto čaje by som si s radosťou kúpila zase.

Manželovi veľmi chutil čaj Pu-Erh  (spaľovanie tukov)

Opisoval veľmi výraznú slivkovú vôňu a príjemnú chuť. Čaj má krásnu červenú farbu a nasládlu chuť. Samozrejme môj manžel si neodpustil aj poznámku: "Ale z čaju sa nechudne." 🙂

Tomuto čaju by som dala 7/10 bodov.

Čaje ktoré ma vôbec nepresvedčili boli Maté (energia a povzbudenie), Ginko (pamäť a prekrvenie) a Zázvor + Acai

Po týchto 3 čajoch by som pravdepodobne už nesiahla. Kombináciu Zázvoru s Acai mám veľmi obľúbenú, ale tento čajík má veľmi nevýraznú chuť a bez použitia medu a citrónu je čaj pre mňa úplne nezaujímavý a nechutí mi. Pri čaji Maté, som tiež necítila žiadnu výraznejšiu chuť, iba vôňu mäty.  A nepresvedčil ma ani čaj Ginko, ktorý tiež vôňal po pridaných arómach a chuť bola veľmi nezaujímavá.

Týmto 3 čajom dávam 4/10 bodov.

Všetky čaje som testovala bez pridávania akýchkoľvek prísad - ako med, citrón a cukor, aby som si mohla vychutnať vôňu a chuť.

V neposlednom rade by som sa chcela aj tak poďakovať, že som sa mohla na tomto "teplom" testovaní zúčastniť. Tieto čajíky ma zohrievajú v práci a ešte dlho budú, keďže Popradský ma zásobil 🙂 A neberte moje hodnotenia príliš vážne, lebo každý si nájde tú svoju chuť, ktorá vyhovuje jemu najviac... Stačí len ochutnať a zamilovať sa 🙂

#test_popradske

Začni písať komentár...

Odošli