lulua777
14. apr 2022
108 

Ako sme testovali BEBA Comfort 3 HM – 0

V prvom rade sa chcem veľmi pekne poďakovať modrému koníku,za možnosť vyskúšať mliečko BEBA Comfort  3 HM – 0 Takže obrovské ďakujem.

Keď mi kuriér doniesol balíček čakala som na skúšku len max dve balenia ,no čakalo nás veľké prekvapenie,balení bolo viac nez dosť 🤩

Už po otvorení bolo vidno rozdiel..

Mliečko beba ma presne takú farbu a konzistenciu ako od umelého mliečka očakávam.Ziadne prachové mliečko,takže ma veľmi potešilo ako aj dôvod prečo som sa do testovania prihlásila a to,ze neobsahuje palmový olej čo je premna veľké plus.Všetky dôležité vitamíny a čo má mliečko obsahovať je presne v tomto mliecku.Okrem toho úžasná dóza ktorú po dojedení už obývajú Eliškiné keksíky.

Ako chutilo Eliške??

Ziadny zázrak nočného nebudinia sa nekonal,čiže moja ilúzia že bude zázračné bola fuč 😅O 11 v noci proste musí dcerka mať svojich 120ml mliečka aj naďalej.Ale upravilo sa nám trávenie čo má milo prekvapilo.Každé ráno pekne usmiate dieta s plnou naloženou plienku a žiadne bolesti bruška.Eliške proste sadlo a ľutujem ze som ho neskúšala skôr.Je to prvé mliečko ktoré nepení vôbec a hneď sa rozpúšťa.

Aby som nezabudla Uz zarobené mliečko v tetrapakoch je úplne super,dlho som naň pokukovala v obchode a je to úžasná pomoc na ceste ,ci keď nestíham. 

Môj konečný verdikt..

Mliečko BEBA Comfort  3 HM – 0 rozhodne odporúčam nakoľko splnilo moje očakávania. 

PLUSY..

Neobsahuje palmový olej

Praktická dóza o ktorej kraje si viem pekne zarovnat dávku

Veľmi dobre sa rozpúšťa 

Nepení (ako prvé mliečko ktoré sme mali čo nepení vobec)

Dobra chuť aj vôňa 

Veľké balenie

Mínusy..

Žiadne som nenasla ale,ze vôbec žiadne.. 

#test_beba2 #recenzia 

#recenzia_beba

Začni písať komentár...

Odošli