1 / 1

    má laktózu alebo aj mliečnu bielkovinu?

    12. okt 2018

    Ja som mala po pôrode,aj malá od narodenia intoleranciu na mlieko,smotanu a vlastne všetko mliečne.Po roku sme začali pomaly skúšať a už je všetko ok...😉

    12. okt 2018

    @lucina33 ako sa to prosim prejavilo?

    12. okt 2018

    To sú dve odlišné veci čo sa pýtaš. Laktozovu intoleranciu má nás syn s tým že teraz keď je starší zje bez problémov aj notmalny jogurt v skolke. Keď bol menší vadilo mi všetko vrátane materského mlieka. Ak máte intoleranciu na bielkovinu kravského mlieka je to ťažšie. Bezlaktozovych veci je všade dosť.

    12. okt 2018

    Myslim, ze vela ludi ma intoleraniu na mlieko a ani o tom nevedia. Mne napr. mliecne vyrobky sposobuju naduvanie, sama som na to prisla pozorovanim. Alergia na bkm moze byt docasna (dcera to tak mala), ale o intolerancii si veru nie som ista.

    12. okt 2018

    Máš syn má laktozovu intoleranciu, má 10 rokov, diétu drží rok, stále prísnu, on mal hrozne zápchy že sme museli na klistir chodiť a bolesti hlavy až migrenove so zvracaním..teraz je to fajn, ale stačí malá diétna chyba a máme to zasa naspäť..naposledy mu starky dal zemiaky pomastene maslom lebo si to neuvedomil a 2 týždne sme sa trápili s prehanadlami, slivkami, vlákninou až sme nakoniec zasa museli ísť na pohotovosť..vraj z toho vyrastie, otázka je ale kedy..

    12. okt 2018

    @bibyke . keďže som malú kojila, stále ju bolelo bruško a plakala, až sa vystierala...Ja som po všetkom mliečnom do 10minút utekala na záchod, také som mala kŕče a preháňalo ma...

    12. okt 2018