lusnka15
25. okt 2020
106 

Naša wellness Zoo- testovanie hipp kozmetiky

     Moja recenzia bude možno trošičku zaujatá, ale pokusim sa odosobniť. Milujem kozmetiku Hipp🥰. Hned som si zamilovala jej jemnulinku vôňu a už navždy sa mi bude spájat s vôňou babätka

     Používam kozmetiku hipp uz dva roky . Začala som pri mojej prvorodenej a teraz aj vďaka účasti na testovaní hipp pokračujem aj pri mojom druhom čerstvo narodenom dieťati. Som strašne rada že som sa mohla zúcastnit na testovani  tejto konkretnej  kozmetiky , pretoze ma to donutilo si aj čo to dohladať a naštudovať, a zároveň mať osobnú skúsenosť s jednotlivými produktami.💪

     Kozmetika hipp obsahuje bio mandľový olej , ktorý sa získava z bio mandľových jadierok najvyššej kvality. Obsahuje vitamín E ( ktorý je antioxidant ) a tak chráni a stará sa o najjemnejšiu pokozku novorodencov.

Pokožka bábätiek je 5x tenšia ako pokožka dospelých. Zložky obsiahnuté v detskej kozmetike sa cez ňu vstrebavajú do krvného obehu takmer okamžite. To znamená, že na produkty starostlivosti o pokožku babätiek sú kladené špecialne požiadavky. Zložky v produktoch musia byť maximálne bezpečné. V kozmetike hipp sa preto nenachádzajú žiadne látky, ktoré by mohli vyvolať alergickú reakciu. Sú bez éterických olejov, bez parfumov, bez parabénov a samozrejme vôbec neštípe v očiach.

A ešte jedna pikoška kozmetiku hipp využívajú aj slovenské pôrodnice, práve kvôli dobrej znášanlivosti s detskou pokožkou.

A teraz uz na recenzie jednotlivých produktov;)

Hrošík  -Kinderbad🦛

     Hrosik hipp je úžasný pre jeho zelenú farbu. Posúva kúpeľ na iný level. Je to zábavne aj pre dospelého sledovať tie detské užasnuté oči 🤩. Rovnako vytvára aj jemnú penu, ktorá len prispeje k užívaniu si kupeľa.  Jemne umýva pokožku a zachováva prirodzeny kyslý plášť pokožky.. Samozrejme nešíipe v očiach. Jeho jemnulinka vôna zostane aj na pokozke babätka.Moja dcerka si s tym aj kreslila po tele- vyzerala ako shrek doslovne.( žial foto tohto úkonu nemám, lebo som sa nevedela prestať smiať🤣🤣🤣  ked som ju zbadala) . Tu by som možno vytkla, či by sa nedalo niečo robiť s horkou chuťou. rozumiem, že produkty nie sú určené na konzumáciu , ale deti vymýšľajú rôzne “blbosti” ako aj to pomalovanie si tváre a tam som videla ze krči ustami lebo sa jej to dostalo do ústočiek. Viem že toto  nie je standartná požiadavka na penu do kúpeľa, ale nebolo by zlé  to zohľadniť pri výrobe týchto produktov.  ( aj ked naozaj neviem ci je to vôbec možné

Kačička umývacia pena 🐥

Jemnulinká  umývacia pena čistí detskú pokožku naozaj neskutocne šetrne , chráni pokožku pred vysúšaním. Je určená na každodennú hygienu dietata. Samozrejme neštípe v očiach. A zvieratkovský dizajn podporuje aj návyk na umývanie. Deti si spoja tento zvyk s hravou formou. Moja mala hneď, len čo vliezla do vane, si stlačila pumpičku a umývala sa aj sama. Doteraz to nerobila- pripisujem to hravému tvaru tohto produktu.

Balzam na pery- žirafka🦒

Vďaka obsahu vysoko kvalitných Bio Olejov ( Madľový, jojobový, kokosový, a bambucké maslo) a včelieho vosku  udržiava pery naozaj jemnulinké. vyvinutý špeciálne pre potreby malých pier a preto neobsahuje parfumy ani farbivá, ľahko sa nanáša a čo najviac oceňujem nelepí sa . predsa len detské rúčky sú v tomto  neohrabané a ten balzam vie skončiť aj v okolí pier. A preto oceňujem tu nelepivosť pretože pri iných balzamoch sa jej hneď do okolia ust začali lepiť vlasky , alebo prachove čiastočky z oblečenia.  Dcéra si ho veľmi obľúbila ( stihli sme ho za dva týždne stratiť aspoň 4x- ešte, že máme malý byt a väčšinou som ho našla pod gaučom 😄) , vždy sa postavila pred zrkadlo akože sa maľuje. Jediné čo danému produktu môžem vytknúť ( aj ke´d neviem či oprávnene) je jehu chuť.  Neviem odborne však posúdiť či sa tým dá niečo robiť kvôli nezávadnosti produktov pre detskú pokožku. ale ak by sa dalo nezávadne popracovať na jeho chuti určite by to prispelo k obľúbenosti produktu.

Krém na tvár a telo-korytnačka🐢

Krém korytnačka má úžasnú  konzistenciu. Jeho lahulinká textúra sa úžasne rozotiera po tváričke. Mala som aj iné krémy, ale naozaj deti neznášajú také tie ťažké mastné krémy. Toto je naozaj moj TOP produkt, ak by som si mala vybrať. Dokonalá vôňa, ktorá je zárukou produktov hipp. Zvieratkovska forma ako inak znova zaujme dieta,

Telové mlieko mačička🐱

Telové mlieko-pena je takisto ako pena  kačička  výborné v tom, že sa to nanáša naozaj jednoducho. Krem hned hydratuje, pokozka  je po ňom citelne  vláčnejšia . Akoby nebola zaťažená kremom, práve naopak nezostáva po nej mastný film, ale pokožka je už na dotyk /pocit hydratovaná..( neviem ako lepsie to opisat) 

Tu sa moja recenzia na jednotlivé produkty končí.  Dúfam, že možno niekoho inšpirujem ku kúpe  konkrétneho produktu alebo  teda aspoň vyskúšanie danej kozmetiky HIPP.  Moje ešte osobne odporúčania, ktoré síce nespadá do výrobkov zoo , ale  pre mna sú tiež jedny z najlepších je krém proti vetru. Užasne chráni pokožku  dieťaťa  pred vetrom ( môžete mi veriť, bývame v trnave a “trnafský veter “ je povestný ) a ešte čo sme vo veľkom využívali boli vlhčené obrúsky na zadoček .  Jemnulinké , akoby obsahovali nejakú zvláčňujúcu látku, neškriabali, nikdy sa mi z nich  nevyhádzala ( a to sme skúsili aj iné - keďže toho miniete na kila  tak som sa snažila priznám sa hľadať aj lacnejší variant- ale chyba ! Ozaj tieto obrúsky malú vôbec nikdy podráždili , oproti iným vyskúšaným ) 

Tak a už naozaj končím . Ďakujeme este raz ze sme  mohli byť súčasťou tohto  testovania .
#test_hipp4 #recenzia #hipp_zoo_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli