lusyf
23. jún 2021
237 

Letné testovanie kozmetiky trend IT UP!

Hello my bjutifl ladies!

Od momentu, ako mi prišla správa od teamu Modrého koníka, že sa môžem zapojiť do testovania tejto dekoratívky z mojej obľúbenej dm Drogerie, sa teším na túto veľkú farebnú záverečnú recenziu.💄

Produkty som skúšala veľmi dôkladne, aby mi pri hodnotení nič neuniklo. To znamená, že som sa skutočne poctivo líčíla, "lakovala", a aj sa pre Vás s radosťou odfotila. 😊

Recenziu by som rada začala mojimi vybranými favoritmi, resp. prekvapeniami, čo sa testovaných produktov trend IT UP týka. Túto dekoratívnu kozmetiku celkom dobre poznám, avšak niektoré produkty som mala možnosť vyskúšať po prvýkrát. 

Dovolila som si produkty úprimne (pozitívne či negatívne) ohodnotiť klasickou číselnou stupnicou, od 1-5 (5 =TOP 🤩).

Prvým testovaným favoritom, ktorý ma naozaj, naozaj potešil, a teda aj prekvapil, je mejkap ROSY TOUCH, odtieň 020.


ROSY TOUCH je veľmi ľahký a prispôsobivý mejkap, svojou konzistenciou mi skôr pripomínal BB krém.

Mejkap je hydratačný, obsahuje kolagén a je vhodný pre všetky typy pleti.

Vzhľadom na to, že ja som pri výbere mejkapu opatrná a mám už svoju značku, ktorú roky používam (mam suchú pleť so žltým podtónom), tento mejkap ma naozaj neskutočne dostal.😍 

Je ideálny na leto, pleť pod ním dýcha, nie je zaťažená. Prispôsobil sa okamžite odtieňu mojej pleti, z čoho som mala najväčšie obavy, ktoré sa ale nepotvrdili. Naopak, už viem, aký mejkap budem používať na leto 🍹.

Naozaj sa z neho teším. 🙂

Hodnotenie: 5/5🤩

Mojim ďalším obľúbencom, druhým v poradí, sa stala maskara na oči/riasy s názvom EYEPPEARANCE MASCARA VOLUME & CURL, ktorá pri dobrej manipulácii sľubuje objemnejšie a vytočené riasy. 

Musím priznať, že túto maskaru mať v kozmetickej taštičke je celkom výhra a dobrá kúpa, pretože to, čo sľubuje, je aj naozaj výsledkom. 😊 Ja mám prirodzene dlhé a husté riasy, ale po pôrode syna sa ich stav výrazne zhoršil, takže v drogérii vždy siahnem len po maskarách s názvom volume. 😅

Čierna maskara od trend IT UP riasy vôbec nezlepuje, teda aspoň mne nevytvorila efekt tzv. muších nôh (dievčatá určite tento výraz poznajú). Pekne a prirodzene mihalnice oddelí, je výrazná a dobre sa s ňou manipuluje.

Hodnotenie: 5/5 🤩

Ďalšou TOP zároveň mnou najviac používanou vecičkou na tvár za celé testovacie obdobie (paletku som použila asi každý deň, hihi), bola táto krásna a rozžiarujúca paletka FACE LIGHTS PALETTE.


FACE LIGHTS si zaslúži taktiež vyššiu mieru pozornosti, pretože podľa môjho názoru sa značke trend IT UP skutočne vydarila🌟.

Dokonalá na teplé letné dni a tiež napr. na romantické posedenie pri večeri. Jej obsah tvoria štyri žiarivé, ale príjemne ladené odtiene. Na líčka, tmavšie časti na kontúrovanie tváre a rozjasňovač. Ja ho používam na rozjasnenie nosa, nad hornú peru alebo na oblasť pod obočie. 

Môžem povedať, že veľmi pekne prejasní pleť a má dobrú, primeranú pigmentáciu. To znamená, že na tvár si nanesiete toľko produktu, koľko potrebujete a nie je to prehnané. Samozrejme, odporúčam na aplikáciu vhodný štetec. 😊

Tu je môj výsledok, s ktorým som celkom spokojná. Pleť vyzerá fresh, ale nie je prilíš lesklá. Myslím, že s mojim názorom a asi aj výzorom súhlasí aj môj hlavný radca (a jeho výraz tvare 😆).

Hodnotenie: 5/5 🤩 plus paletka je môj absolútny must have na leto!!!

Ktorá z nás nemá rada očné tiene? A ešte v takých žiarivých, no zároveň neutrálnych a prirodzených farbách? Túto, podľa mňa skutočne nádhernú, paletku očných tieňov COLOR CIRCUIT EYE SHADOW PALETTE som testovala taktiež skoro každý deň a kombinovala farby. 🌟

Rovnako som zapojila do tohto „komba” aj tiene na obočie EYEBROW POWDER SET, z ktorých som nebola až tak nadšená, ale svoj účel každopádne splnili. 

Čo sa týka COLOUR CIRCUIT očných tieňov, sú v zložení šiestich jemne trblietavých, resp. perleťových tieňov, ktoré mne a mojim očiam úplne vyhovujú. Či už farebne, fajn pigmentáciou alebo pekným balením, ktoré trend IT UP má. Taktiež oceňujem ich výdrž a aj to, že sú minimálne prášivé, čo je úplne super!

Hodnotenie: 5/5🤩.

Napriek tomu, že očné tiene sú skvelé, sada tieňov na obočie EYEBROW SET nebola úplne podľa mojich predstáv. Bohužiaľ, nie som fanúšik tieňov na obočie, keďže to moje treba vždy dokresliť, tak používam ceruzku na obočie. To je možno aj jeden z dôvodov, prečo u mňa produkt až tak neobstál, no aj napriek tomu som sa s ním dopracovala k celkom fajn výsledku. 🙂 No posúdenie môjho looku už nechám na Vás. 🙂

Tiene na obočie sú mierne prášivé a farebne sa mi až tak nehodili k môjmu obočiu. Čo hodnotím kladne, je určite balenie. Je praktické a rovnako aj priložený štetček. 

Hodnotenie: 3/5 🙂

Veľmi príjemným produktom na pleť, ktorý bola tiež radosť testovať, bol jemný púder SKIN SUPREME/COMPACT POWDER. Púder vo všeobecnosti slúži predovšetkým na zafixovanie mejkapu a zmatnenie napr. T-zóny. Myslím, že takmer všetky ženy, čo sa častejšie líčia, používajú púder, a keď nie, tak aspoň v lete ho občas použijeme, aby sme sa neleskli ☺️🍹. 

Púder je veľmi jemný (jemne mletý) a celkom dobre zafixuje už hotový, pripravený mejkap na pleti. Určite odporúčam COMPACT, teda kompaktný, pretože sa prirodzene prispôsobí tónu pleti. Čo sa týka dennej výdrže, je skôr priemerná. Ale keďže testovanie prebiehalo počas obrovských horúčav, myslím, že púder dobre splnil svoj účel, zmatnil, fixoval mejkap, ktorý mi cez deň dobre držal.

Okrem minimalistického dizajnu, ktorý sa mne osobne veľmi páči 😊, hodnotím pozitívne aj zrkadielko, takže v mojej kabelke má tento milý púdrik odteraz čestné miesto. 👍🏻

Hodnotenie: 4,5/5 🤗

Používate pri líčení aj korektor? Podľa správnosti a súčasných trendov by sa mal korektor naniesť až na samotný mejkap, ktorý je už zapracovaný do pleti. Mal by byť o odtieň, max dva bledší, aby Vám pleť a očné okolie pekne prejasnil. 

Ja korektor pri líčení využívam často, pretože mám výraznejšie kruhy pod očami. Je to aj vďaka obrovským očiam, s ktorými som sa už narodila, 😃 ale aj deficitom spánku, čo ma trápi omnoho viac, ale čo už narobím, ono to raz príde, hehe. 

Každopádne, korektor s názvom MATTE PERFECTION COVERSTICK bol určite pre mňa v testovaní menšou výzvou. 

Mám pomerne suchú pleť, a keďže patrím už do kategórie nevyspatých a uponáhľaných matiek, 😅 mám už aj jemné vrásky pod očami. Práve preto preferujem skôr tekutejšie korektory, ktoré nezaliezajú do vrások a liniek pod očami. Na druhej strane však MATTE PERFECTION korektor má celkom dobrú kryciu schopnosť, je vhodný najmä na malé nedokonalosti na tvári (vyrážky, drobné žilky, fliačky a pod.).  

Hodnotenie: 3,5/5😊

Po testovaní a predstavení klasickej dekoratívky na tvár, prichádza na rad produkt, na ktorý som sa tešila asi najviac, a to WATERDROP LIP COLOR. Trend IT UP prezentuje tento rúž ako dlhotrvácny, s výrazným farebným krytím Vašich pier.  

Snažila som sa nájsť všetky pozitíva, ale musím povedať, resp. napísať, že tento rúž na pery ma trošku sklamal, keďže s rúžmi od tejto značky mám dobré skúsenosti a vždy som bola spokojná. 

Mínusom je podľa mňa (čo ma aj trochu zarazilo) veľmi, veľmi výrazná farba a pigmentácia, konkrétne odtieň 045. Myslím si, že sa skôr hodí na jesenné obdobie a nie úplne na leto, avšak určite si nájde svoje nositeľky. Rúž je tak pigmentovaný, že sa nedá naniesť v jednej tenšej a menej výraznej vrstve, takže som ho musela vklepkať prstom na pery.

Napriek tomu pery vôbec nevysušuje, nedráždi a pomerne dobre sa nanáša cez tvarovo zaujímavý aplikátor, pripomínajúci kvapku vody. 

Hodnotenie: 3,5/5 😊

..aaaaa, blíži sa záver mojej recenzie, ktorú uzatvárajú dvaja farební krásavci, 💅🏻 Sú to konkrétne dva laky na nechty, ktoré som mala možnosť vyskúšať. Laky sú z radu trend IT UP s názvom DOUBLE VOLUME & SHINE, odtieň 368 (modrý s perleťou) a 372 (koralový, resp. červeno - oranžový).

U týchto volume lakov na nechty určite oceňujem štetec/aplikátor na nanášanie farby, rovnako aj to, že pomerne rýchlo oba zaschli, čo je v mojom prípade obrovské plus 😀. 

S výdržou lakov to bolo už trošku horšie, modrý lak sa mi na druhý - tretí deň začal lúpať, no nepoužila som top coat, quick finish, ani žiadny iný podklad. Navyše, veľa času trávime vo vode, umývaním riadu, zeme 😀, kúpem dieťa, takže určite odporúčam nadlak alebo akýkoľvek iný podklad, pre lepšiu výdrž, ak často robíte niečo s rukami. 


Veľmi pozitívne hodnotím aj výber farieb, ktoré sú naozaj symbolické pre leto, žiarivé a pôsobia na nechtoch mladistvo a sviežo. Určite vyskúšam aj iné odtiene a farby týchto volume lakov, pretože ma celkom dostali 🙂.

Hodnotenie: 4,5/5 🤗

Na záver, čo mi je aj trošku ľúto, že testovanie končí, by som chcela poďakovať za túto možnosť spolupráce. 

Bolo veľmi príjemné spolupracovať takýmto spôsobom s dm Drogerie a ich značkou trend IT UP, pretože som objavila ďalšie kozmetické „vychytávky", ktoré ma skrášľovali takto na leto. Kozmetika tejto nemeckej značky je, mimochodom, cenovo veľmi dostupná a aj napriek tomu prekvapuje svojou kvalitou.

Ďakujem Modrý koník a trend IT UP

Mala som vyhradený čas len pre seba a mohla dať tak „von” viac svoju ženskosť. 💆🏻‍♀️

Pozdravujem Vás a prajem veľa podobných bjuty recenzií na ďalšie skvelé produkty. 

L.

💋

#test_dm30 

#recenzia

#skusenosti_trenditup

Začni písať komentár...

Odošli