mamina123
12. júl 2017
246 

Letné dm testovanie

Keď som sa nedávno zapojila do výberu na testovanie dm produktov, ani vo sne mi nenapadlo, že by si ma mohli vybrať. Ja, čo som v živote nikdy nič nevyhrala. Ale prišiel ten deň, keď som si našla poštu na Modrom koníku a v tej správe stálo, že si ma dm vybrala na testovanie. Veľmi som sa tomu potešila, keďže mám dve detičky a produkty boli venované hlavne deťom. 

Niektoré produkty z dm drogérie poznám (predajňu mám hneď vedľa kancelárie, takže som tam skoro denne, ale produkty čo sme testovali som nepoznala (nie všetky). No dobre, rozpísala som sa statočne. Tak poďme už rovno k produktom a recenziám.

Tieto produkty sme doma testovali:

  • Babylove BIO ochutená pramenitá voda 
  • Babylove BIO ochutený "džúsik" z pramenitej vody
  • Babylove BIO ovocné čipsy 
  • Babylove maslové špaldové keksy 
  • Babylove jednorázové podbradníky 
  • Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom 
  • Babylove porciovač mlieka
  • Babylove detská športová fľaša 
  • Babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg 
  • Sundance Kids sprej na opaľovanie s karoténom, OF 30
  • Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 50 
  • Babylove BIO ochutená pramenitá voda 

Tak na túto pramenitú vodičku sa rovno vrhol náš mladší... A chutila veľmi. Samozrejme sme ochutnali všetci doma a veľmi sa mi na tejto vodičke ráta, že nie je presladená a veľmi vhodná aj pre menšie detičky.

Babylove BIO ochutený "džúsik" z pramenitej vody

Z tohto džúsika sa mi neušlo ochutnať, lebo si ho privlastnila staršia dcérka. A teda jej veľmi chutil, dokonca sme išli do predajne a museli sme ho kúpiť.

Babylove BIO ovocné čipsy

Ovocné čipsy... Hmmm, to bola pochúťka. Testovala som ich ja so staršou dcérkou. Dcérka nemá moc rada sušené ovocie, preto som veľmi čakala na jej reakciu. A teda poviem vám, veľmi jej chutili. Najviac hľadala mango a potom banán. Tieto ovocné čipsy budeme určite kupovať domov do zásoby. Veľmi dobré chrumkanie večer k telke a bez výčitiek 

Babylove maslové špaldové keksy

Na maslových keksíkoch si drobci pochutili na kúpalisku a len sa tak za nimi zaprášilo. Ja som si ale jeden stihla uchmatnúť. Sú fakt lahodné... A tá vôňa masla hneď po rozbalení... nňaam. Veľmi sa mi pri nich áta, že nie sú presladené ako iné maslové keksíky. Tiež im ostaneme verní.

Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom

Vlhčené utierky som ako jediné z testovaných produktov poznala už pred testovaním. Veď odkedy mám deti, sú mojou neoddelitelnou súčasťou každého dňa. A to má staršia dcérka už 7 rokov. Poskúšala som rôzne značky. Ale na každých mi vždy niečo vadilo. Jediné ktoré mi vyhovujú dodnes sú práve tie z dm a ešte z Lidla. A praktická krabička na utierky je veľmi dobrá vec. Zabráni vyschnutiu utierok, ak ich zabudnem zalepiť.

Babylove detská športová fľaša 

Tak tej sa chopil mladší ( 3 roky) a už ju nepustil . Aj do škôlky si ju nosí,dovtedy si do škôlky nenosil žiadnu fľašu. Má veľmi pekný a nevtieravý dizajn a vďaka širokému hrdlu sa veľmi dobre čistí.

Sundance Kids sprej na opaľovanie s karoténom, OF 30

Sprej na opaľovanie sa veľmi dobre ozotiera a neskutočne krásne voní. Priznám sa bez mučenia, že tento sprej som skôr používala pre seba ako pre deti  . A teda z vlastnej skúsenosti, neostávajú fľaky na oblečení ako po iných sprejoch. Ja som veľmi spokojná 

Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 50 

No a mliečkom na opaľovanie som natierala drobcov pri každej možnej príležitosti. Či sme už boli niekde na kúpalisku, alebo sa kúpali v bazéne doma na dvore, alebo sme boli len tak vonku na prechádzke. Tak isto ako psrej, nenecháva na oblečení škvrny. Trošku ťažšie s rozotiera, ale to je banalita. S mliečkom som veľmi spokojná.

Babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg 

Babylove porciovač mlieka

Babylove jednorázové podbradníky 

No a čo sa týka plienok na plávanie, porcovača na mliečko a jednorázových podbradníkov... Keďže moje deti majú 7 a 3 roky, tak tieto tri veci som ja neotestovala. Ale mám sesternicu a tá má malinkého 7 mesačného, tak som jej tieto veci posunula, aby otestovala ona. Tak som zvedavá na jej recenzie.

#test_dm11

Začni písať komentár...

Odošli