1 / 1

    Mam asi podobny, my to mame v obyvacke
    , da sa nastavit intenzita a casove rozmedzie, ked to fukne tak je to ako para, take troska kvapocky,ale nezanechava stopy.

    8. feb 2024

    Nebojis sa,ze sa ti v satniku chytia mole?
    Predsalen to vytvara vlhkost...
    Naco potrebujes taketo umele vone?
    Porozkladaj si radsej tuhe mydielka-ti prevobaju a este aj odpudzuju mole

    8. feb 2024

    V skriniach máme len levanduľu. Neviem načo by mi bolo toto. Ak je bielizeň oprata nemá tam čo smrdiet.

    8. feb 2024

    toto do šatnika nepatri. Je to rozprašovač, čo ti cca každých 10 - 30 minut vystrekne vonu, podla toho ako si ho nastaviš.
    Ja ho použivam v kupelni a tam je ideálny.
    DO šatnika skor vonne vankušiky, alebo nejaké mydielka

    8. feb 2024

    @zenulkaaa Ďakujem, toto som potrebovala vedieť (i ked som sa zabudla priamo spytat), ako casto to strieka. To sa mi zda prilis casto, ja som myslela ci sa neda nastavit tak kazde co ja viem tri hodiny a po par dnoch by som to vypla, nech ta miestnost trosku "chyti aromu".
    @januska12323
    @osky Nemame bezny satnik len s oblecenim (asi az ked vystahujeme z domu deti), my tam mame vsetko mozne, vetrovky, ale aj hracky, vianocne ozdoby, kopec knih, dokonca pixle s farbami mi tam muz dotrepal, takze skor sklad ako satnik i ked povodne to mal byt len satnik a oblecenie mame v skriniach v izbach. Nepotrebujem prevonat oblecenie, len miestnost.

    8. feb 2024

    Toto do satnika nie, my to mame v chodbe. Da sa tam nastavit ako casto to strekne vonu do priestoru. Mne je aj pol hodina velmi casto - to je maximalny casovy limit. Je to dost vonave

    8. feb 2024

    Do satnika daj bud susrne bylinky v sacku, alebo esencialne oleje nakvapkane na vankusiku, alebo tuhe vone. Toto ked ti bude striekat, tak pozanechava aj stopy na obleceni, na skrini - je uplne nevhodne do uzavretych priestorov.

    8. feb 2024

    V chodbe sme take mavali aj inu znacku. Uz to nekupujem. Rychlo sa to minalo

    8. feb 2024

    Radšej potpouri

    8. feb 2024

    V dm si vies kupit take vonne sacky do skrine. Maju to pri avivazi, viacero znaciek. Len vyberies sacok, das na policku a krasne ti tp vsetko rozvonia

    8. feb 2024