mariela888
26. mar 2020
177 

Subjektívna recenzia na produkty značky Linola

V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť testovať dva produkty od fajn značky Linola. Bolo to príjemným osviežením na materskej dovolenke 🙂

Prvý produkt, ktorý by som rada ohodnotila, je krém na ruky s hodnotnou kyselinou linolovou. Produkt je určený pre ruky, ktoré dostávajú zabrať. Ak sú vaše ruky suché, popraskané alebo hrubé, toto je to, po čom môžete siahnuť a otestovať ho na svojich rukách. Ja mám ruky extra suché. V čase koronavírusu si umývame ruky takmer po každej "prkotine". Krém na moje ruky nestačil. Najskôr som mazala menšiu vrstvu, potom som skúšala viac, ale, jednoducho, ruky po vyschnutí boli drsné a suché. Nevyhovovala mi ani konzistencia, keď som dala viac krému, musela som dlhšie čakať na to, kým vyschne. Nemohla som okamžite začať pracovať, hoci v letáčiku je uvedené, že sa rýchlo vstrebáva. Krém sme používali (ja a syn) dva týždne a už je tam malé množstvo. Do kabelky je to fajn, ale pre mamičku doma, ktorá natiera ruky často, je to málo. Možno sa dá kúpiť väčšie množstvo, nezisťovala som.

Vyššie na rukách mám atopický ekzém. Vždy, keď sa mení ročné obdobie, moja pokožka najviac trpí. Mám takéto fliačiky po pokožke. Žiaľ, ani tu krém nepomohol. 

Krém od Linoly moje očakávania nesplnil, ale vôbec nie som smutná, ani sklamaná, pretože som už skúsila mnoho produktov. Sama viem, že pri pokožke je to vždy risk. Či niečo sadne alebo nie. Zväčša si aj v lekárni nekupujem hneď celú tubu,ale pýtam si vzorky. Odporúčam to aj vám 🙂 Takže krém, ktorý sa mi osvedčil viac, budem naďalej používať. 

Druhý produkt, ktorý som testovala, bol sprchový a umývací gél na ruky, telo i tvár. Ako môžete na foto vidieť, ide akoby o olej. Mne konzistenciou i farbou pripomínal skôr olej ako gél. 

Tento gél príjemne voňal, šikovne sa s ním narábalo a používala som ho i na tvár. Jednoznačne ho odporúčam. Má viacero využití. Telo ostalo po ňom hebké. Pre suchú pokožku odporúčam aj tak telo po sprche ešte nakrémovať.

A ešte, ak môžem dodať, v letáčiku som si všimla, že Linola má aj opaľovací krém vhodný už pre bábätká. Takže ja ho toto leto určite vyskúšam 🙂

Snáď vám moja recenzia pomohla, pekný deň a ďakujem 🙂

#test_linola4 #recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli