marikaheidi
29. sep 2021
67 

Ako Zlatovláska testovala šampóny MilvaLab

Vlasy sú korunkou krásy.

Hovorí sa, že najkrajším účesom sú prirodzene zdravé vlasy. V starostlivosti o túto povestnú korunku krásy každej ženy prináša moderná doba mnohé možnosti získať vysnívanú podobu svojich vlasov jednoducho a hlavne finančne dostupne.

Som šťastná mama na tretiu (mám troch synčekov) a rada skúšam nové, inovatívne, moderné, neznáme všakovaké onaké vecičky. Celý môj život nosím len rovné, dlhé vlasy a závidí mi ich snáď každý. No mať takú peknú, hustú a zdravú hrivu, to chce veľa trpezlivosti a, samozrejme, starostlivosti. Nie je to až také jednoduché. Raz pri náhodnom prečítaní správy o veľkom testovaní produktov milvaLab som sa rozhodla, že ich rada vyskúšam, ak budem patriť medzi tých šťastlivcov. Popísala som môj terajší problém s vlasmi a verte - neverte, ani ja sama som neverila, že by ma vybrali, aby som skúsila šampóny značky milvaLab. Vôbec nič som o nich nevedela a ani som ich nepoznala. Teda skúsim...

Mojim veľkým problémom bolo enormné padanie vlasov, suchá a svrbiaca pokožka hlavy s lupinami.

Chumáč vlasov, to bolo len jedno zahrabnutie do mojej hrivy. Začal môj veľký boj a strach. Bála som sa, či nemám nejakú chorobu, o ktorej neviem. Nasadila som si vitamíny a začala som skúšať takú či onakú značku, len aby bol problém vyriešený.

Našťastie, mi poslali 5 kusov rôznych šampónov a malý ružový zazrak - šampón pre ženy MilvaLab proti strate a rednutiu vlasov. Obsahuje len zmes aktívnych prírodných zložiek. Výsledok stál zato. ♥️

Vypadávanie sa spomalilo a takmer až prestalo. OBJEKTÍVNE nemôžem napísať, že vďaka šampónu, pretože som používala vlasové vitamíny a nakoniec som sa rozhodla darovať moje vlasy na dobrú vec. Vlasy sa mi skrátili a cop putoval do dobrých rúk.

Vystrihaj sa Slovensko ❤

POZITÍVA ružový šampón pre ženy MilvaLab

❤ prirodné zložky

❤ prijemná vôňa

❤ ľahká manipulácia

❤ dobrá penivosť

❤ ľahké rozčesávanie

❤prijateľná cena

NEGATÍVA

😔 rýchlo mastniace sa vlasy (každý druhý deň)

Ďalšia topka z radu MilvaLab bol šampón proti LUPINÁM, obsahujúci žihľavu, šalviu a môj obľúbený rozmaríiiiiiiiiin.

Ach tá vôňa.....MILUJEM ju ❤

S rukou na srdci môžem napísať,že po prvom použití sa zredukovali lupiny až o polovicu. Pozitíva a negatíva sú taktiež rovnaké ako pri prvom opísanom šampóne.

Šampón pre mastné vlasy pre každý typ

Nebol čas ho dôkladne a dlhodobo vyskúšať. Použila som ho aspoň raz, aby som zistila, aký triumf na mňa vytiahne. Vlasy ostali krásne hebké, prevoňané a odmastnené. No už na tretí deň bolo nutné si umyť moje zlaté vlásky. 😔

Môj rebríček obľúbenosti šampónov MilvaLab:

Do testovania som zapojila aj môjho manžela a vyskúšal šampónik proti lupinám, no testovačka u neho skončila neúspechom. Tým chcem napísať, že mne pomohol a jemu nie. 100 ľudí 100 chutí, každý človek je jedinečný a vyhovuje mu zas úplne niečo iné. Preto je dobré kontaktovať a obrátiť sa na odborníkov a tí vám „namiešajú ten správny kokteil na korunku krasy".

Páči sa mi,že sú to produkty vyrobené špeciálne v laboratóriach a nemíňajú zbytočne veľa € na reklamy, pretože dobrý produkt sa predáva sám aj bez reklám.

Ešte zopár mojích dobrých rád na záver 🙃

(Aj keď máme dobrý, priam vynikajúci šampón, je potrebné správne dodržiavať postup pri umývaní svojích vláskov)

👍vlasy si vždy pred umytím poriadne prekefujte

👍pred umývaním si asi na 10 min dajte na končeky vlasov olejček

👍šampón si najprv rozrieďte vodou na dlani a až potom si ho dajte na vlasy

👍pokožku hlavy, pri korienkoch vlasy neškrabte nechtami,ale jemne masírujte bruškami prstov

👍vlasy zmývajte len vlažnou vodou

👍kondicionér naneste na mokré vlasy, ktoré ste trošku vysušili uterákom

👍nikdy si nerobte na hlave turban z uteráku (to je to najhoršie, čo môžete urobiť pre zdravie svojich vlasov)

👍vysušiť ich len voľne

Ďakujem veľmi pekne za možnosť testovať produkty od firmy Milva a ostávam verná môjmu ružovému zázraku.

#test_milva3 #recenzia #recenzia_milva25

Začni písať komentár...

Odošli