marikaheidi
13. aug 2022
163 

Holiday in Croatia so Sundance z dm

  1. Sme normálna rodinka so svojím príbehom, príbehom troch detí, ktoré prežívajú tie najkrajšie chvíle detstva. Toto leto som prišla s bláznivým nápadom ísť na mesiac k moru do Chorvátska. Bolo to fakt crazy a manžel klopkal si len na čelo....až kým som to celé nezrealizovala. Nakúpiť prkotinky  na dofču a hlavne nezabudnúť si odbehnúť do DM pre množstvo opaľovacej výbavy. Lenže ako blesk z jasného neba nám do našej mega výbavy pribudla sada SUN dance na testovanie. Táaaaakže  budú nám robiť celý čas každodennú spoločnosť. 

Základom je vybrať správny opaľovací prípravok s dostatočne vysokým ochranným faktorom. Vo všeobecnosti platí pravidlo, že čím svetlejšia je farba pokožky, tým vyšší by mal byť UV faktor opaľovacieho krému. Existujú aj spreje s wet skin technológiou, ktoré sú odolné proti vode a potu. Pri cestovaní s deťmi je potrebné myslieť na to, že detská pokožka je veľmi citlivá. Deti preto nezabudnite natrieť opaľovacím krémom s najvyšším ochranným faktorom. (SUNdance kids 50)

https://www.modrykonik.sk/recenzie/balik-produktov-nielen-na-opalovanie-od-dm-drogerie-markt/

SUNdance kids 50 krém na opaľovanie ☀️

Po celodennom nič nerobení,  nekonečnom slnení a chytaní brondzu je super sa večer natrieť telovým gélom Balea ALOE VERA.

Balea Bodygel Aloe vera je číry gel príjemnej vône, obsahuje až 90% aloe vera, perfektne chladí červenkastú pokožku, má 48 hodinovú ochranu,  nelepí sa a večerná prechádzka na pláži s morským vánkom urobí svoje. 

Tak teda, odporúčam tento zázrak z prírody na 100% pribaliť do kufra na dovolenku. 

Tip👍 super urobíte, keď gélik vložíte na chvíľu do chladničky, vtedy je pekne chladivý a na horúcej, začervenanej pokožke mate pocit znovuzrodenia😉. Predstavte si, že pomáhal aj proti svrbiacim štípancom od komárov, ktorých je tu fakt dosť.🙃

SUN dance kids 50 senzitívne opaľovacie mliečko pre detičky. 

Opaľovacie mliečko má vysoký faktor ochrany,  zanecháva jemný biely povlak na telíčku, ale napriek tomu sa veľmi dobre rozotiera. Neobsahuje oktokrylén, tuk a je úplne bez parfumov. Vhodné je najmä pre veľmi citlivú pokožku náchylnú na alergie. Je vodeodolný, takže pre nás úplne stvorený na šantenie v mori.

Slnečný opaľovací sprej SUN dance 30 sport ma chladivý efekt, dobre sa nanáša na pokožku, nelepí sa,  krásne vonia a je extra vodeodolný. To je moja topka medzi opaľovacími krémami. Hneď ráno som na seba nasprejovala tento zázrak a skočila si do mora na Aquagym👍.

#test_dm39 #recenzia

Opaľovaciu tyčinku Babylove OF50+ sme používali  so synčekom na tvár, ale je dosť mastná a mne moc nevyhovovala. Starší synček bol s tyčinkou veľmi spokojný, no ja som mala pocit, že jej mám asi kilo na tváričke a pri pražení sa na poludňajšom slniečku ma po čase až svrbila tvár. 😔 Je vhodná na cesty, nezaberie veľa miesta, samozrejmosťou je,že je vodeodolná a bez parfúmov. Vhodná pre citlivú pokožku. Synčeka musíme natierať s vysokým ochranným faktorom, pretože je po transplantácii a berie imunosupresívnu liečbu s kortikoidmi. 

Tváričku má stále krásnu s peknými pehami.♥️

Alverde Kids 50 opaľovací balzam na telo a tvár. Jeho konzistencia je veľmi tekutá, no zároveň pripomína suchý púder, ktorý zanecháva výraznú bielu pokožku dosť dlho (takmer celý deň). Je vhodný pre veľmi citlivú pleť, je zložený z prírodných látok, neobsahuje vonné látky, má okamžitú ochranu pred slnečným žiarením a samozrejmosťou je vodeodolnosť. Vystačí na začiatok menšie balenie.

My spolu ako japonská gejša...🤭

ŠAMPÓN 2v1 Balea after SUN a Balea after sprchový gél po opaľovaní s chladiacim efektom a príjemnou kokosovou vôňou. Sprcháč jemne hydratuje suchú pokožku, príjemne prevonia, zbaví nečistoty a na chvíľu sa zmyslami  ocitnete v exotickej krajine 🙃 .

ŠAMPÓN a kondicionér obsahuje vitanín E, keratín, pantenol, kokosový olej a olej Monoi,  ktorý ľahkosťou zbavuje pozostatky z chlóru, piesku a soli po pobyte pri mori a v bazéne. ☀️

Vlasy ostanú krásne prevoňané, lesklé, hebké, dobre sa rozčesávajú a zvládnu aj  zlé poveternostné prímorské podmienky🤭.

Opaľovací sprej  Sun dance 15 s karoténom pre krásnu brondzovo hnedú opálenú pokožku. Tento sprej som používala asi po dvoch týždňoch intenzívneho opaľovania a slnenia na horúcom slnku. Dobre a ľahko sa nanáša, je jemnej oranžovej farby s príjemnou vôňou a zabezpečuje strednú ochranu, preto je dôležité mať základ.☀️

Alverde kids - prírodná kozmetika pre detičky🧸

Tuhý šampón a mydlo s jahodovou vôňou🍓 2v1 je vhodný na cesty a výlety. Nezaberie veľa miesta a prečistí celé detské telíčko od hlavy až po päty. Obsahuje bambucké a kakaové maslo. Dobre pení a jemne ošetruje a hydratuje detskú jemnučkú pokožku celého tela. Vlásky dobre rozčeše a drobec po kúpeli je jednoducho jahodkovo na spapanie. 

https://www.modrykonik.sk/recenzie/balik-produktov-nielen-na-opalovanie-od-dm-drogerie-markt/

#test_dm39 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli