mariosmykal
7. máj 2013

Ukážte, ako sa máte

Do Vybrali sme - #magazin - sme pridali už dva články zaznamenávajúce denný režim mamičiek. Je to stručný záznam jedného dňa, ktorý viac predstaví konkrétnu mamičku a hlavne ukáže ostatným aj iný svet, ktorý má s detičkami každý odlišný. Ukážte aj vy ten svoj 🙂

Výber z existujúcich denných režimov:

  • 3.00 mám prvý budíček. Rianka si pýta mliečko. Ach jaj, akurát sa mi sníval krásny sen - o dovolenke pri mori so všetkými deťmi. Dávam mliečko a zaspávam.
  • 12.15 Rianka sa opäť vracia do detskej izby. Stíha bratovi vyjesť čokoládu, ktorú si schoval pod posteľ. Ona všetko nájde.
  • 18.30 prichádza konečne domov manžel, zasa narobený.
  • 23.30 zasa budíček. Ach nie, Rianka chce opäť mliečko, tak sa mi nechce vstávať, ale musím. Ešteže jej šmakuje a vypije ho za 5 minút. Zaspáva a ja tiež.
  • Vstávam o 6,25h - tak mám nastavený budík. Zvyčajne, keď vstanem, Paľko sa v detskej už oblieka a Marek ešte spí, tak zakričím: "Marek vstávaj!" Ako vždy, každé ráno príde Marek s vetou: "Ja nemám ponožku."
  • O 15,00h sme naučení a začína sa riešiť, čo budú chlapci robiť. Zvyčajne sa nevedia dohodnúť, kto pôjde 1. na počítač, tak moje hlasivky pridávajú na decibeloch. Potom, keď už je počuť iba mňa, sa konečne dohodnú.

Denný režim mamičiek je nová rubrika v Magazíne Modrý koník. Ak zaznamenáte svoj deň aj vy, vytvorte článok vo svojom fotoblogu a označte ho #denmamiciek . Tešíme sa na príspevky a záznamy, kto má aký deň 🙂

Ak si chcete pozrieť už existujúce denné režimy mamičiek, kliknite na #denmamiciek

#magazin #denmamiciek #pribeh

Začni písať komentár...

Odošli