marmes
26. mar 2018
176 

Moje testovanie Vichy Slow age

Keď som dostala upozornenie od #konik­_testuje, že sa môžem zapojiť do testu nočného krému Vichy Slow Age, ani som nedúfala, že budem vybraná. Zrazu mi však prišla interná správa, že som medzi vybranými „testovateľkami“ . Veľmi ma to potešilo, keďže značku Vichy som vždy chcela vyskúšať, ale nejako som sa pri mamičkovkých povinnostiach nedostala k jej nákupu.

Hneď po rozbalení balíka ma potešil list, kde mi bolo dopriate povinné rozmaznávanie  🙂 Obal krému ma zaujal farbou, dizajnom a na prvý pohľad luxusom. Balenie obsahuje 50 ml voňavého karamelovo sfarbeného krému. Čo mi ako prvé, a zatiaľ jediné prekážalo, bol fakt, že na tak „lukratívnom“ kréme nebola ochranná fólia.

Na prvé testovanie som sa tešila, pretože som si už dopredu čo-to o kréme naštudovala a všetky recenzie boli pozitívne. Večer, po vyčistení pleti, som si naniesla jemnú vrstvu krému a doslova si vychutnávala tú príjemnú vôňu. Konzistencia krému je veľmi príjemná, gélová a po rozotretí krému som mala pocit sviežosti. Bála som sa, že karamelová  farba spôsobí zafarbenie pleti, či oblečenia, ale moje obavy boli zbytočné. Krém sa rýchlo vstrebal a moja pleť bola hneď po prvom nanesení jemná a vláčna. Po prvej noci som bola nadšená, že tá hebkosť na pleti zotrvala.

Musím sa priznať, že doteraz som nočný krém nepoužívala, ale tento krém ma presvedčil o mojej chybe. Už len ten pocit hebkosti a relaxačnej vône stojí za to, aby som ho každý večer použila.

Mojou najväčšou obavou pred samotným testovaním bolo, ako bude moja citlivá pleť reagovať na zloženie krému. Moja pleť má tendenciu po niekoľkých dňoch používania nového krému sčervenať, postupne sa mi v okolí nosa a obočia vytvoria šupiny a nepríjemne štípajúce plochy, ktoré dokážem odstrániť len s krémom od kožnej lekárky, ktorý však nerada používam, keďže obsahuje kortikoidy.

Musím však povedať, že za celé dva týždne testovania sa na mojej pleti neobjavil ani  jediný fliačik a som tým nadšená. Miesta, na ktorých som mala predtým pocit suchosti a nepríjemného pnutia sa akoby zázrakom „napili“.  Dokonca, keď ráno pri mamičkovských povinnostiach nestíham naniesť vrstvu makeupu, nestresujem, že ako budem vyzerať, pretože moja predtým viacfarebná pleť sa akoby zjednotila.

Čo sa týka vrások, nevidím ešte veľký posun, ale asi to bude tým, že som si doteraz viac všímala nedokonalosti pleti. Určite sa teraz zameriam aj na tie vrásky 🙂  Vichy Slow age ma uchvátil a plánujem zakúpiť aj jeho  dennú verziu.

Ďakujem za možnosť vyskúšať tento úžasný krém 🙂

#test_slowage2

Super článok, tesim sa, že Ti pomohol

23. mar 2018

Začni písať komentár...

Odošli