Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte žienky, nenašla by sa u niektorej z vás kniha nesmrteľní? Konkrétne prvé dve časti navždy a modrý mesiac. Ak by sa náhodou našla, boli by ste ochotní mi ju požičať? Samozrejme poštovné zaplatím, ..viem, že asi budete ťažko veriť cudziemu človeku, no môžem zaručiť, že knihy vrátim nepoškodené. Ja som ich totiž už čítala, mala som ich požičané od kamošky. Prečítala som prvé dve časti, tie som jej vrátila, a ona mi požičala ďalšie. Nakoľko som ich už dlho nečítala, zabudla som čo bolo v prvých častiach, a tak som si chcela osviežiť pamäť, no kamoška tie knihy vraj nevie nájsť, a v mojom okolí ich naozaj nikto nikto nemá. Ďakujem. A prajem pekný deň.

    Náušničky hotové. Čo poviete? 👰❤️

    (2 fotky)
    martinagubelova
    Správa bola zmenená    2. mar 2021    

    Tu sa zas pracuje na náušniciach. Tentokrát svadobné. Budete chcieť vidieť výsledok? 👰

    Moje prvé polymerové náušnice s mramorovým vzorom.
    Farby sú hnedé, no fotka trošku "zoranžieva" 🤷🏼‍♀️😂

    Rozmýšľala som, čo s vlnou, čo mi ostala. A tak som spravila gumičky pre malé princezné. 🌸
    Čo poviete? 🙂

    Ahojte, poznáte nejaké poradenské agentúry, niečo ako POĎDONÓRSKA, ktoré by nám vedeli pomôcť s hľadaním práce v zahraničí? Za každý tip ďakujem.

    Ahojte dievčence, je tu medzi vami nejaká ekonómka? Mala by som jednu otázočku. Prosím správu.

    Ahojte, pracovali ste niektorá v Škótsku? Oplatí sa tam ísť za prácou? 🙂

    Žienky pracovali ste niekedy v Nórsku? Nemáte nejaké tipy na agentúry, poprípade ľudí, ktorí by nám pomohli nájsť si brigádu v Nórsku? Ďakujem.

    Ahojte, žienky z PD a okolia. Testujú ešte v nejakých dedinkách? Potrebujem však, aby sa dalo aj v sobotu. Za každý tip budem vďačná. Ďakujem.

    Ahojte, žienky ktoré háčkujete alebo štrikujete, Objednávate niektorá zo stránky we are knitters? Mala by som otázku. Ďakujem.

    Ahojte žienky, aká je podľa vás primeraná cena za takúto ručne robenú čiapku? (Materiál, zo zahraničnej stránky, keďže na sk takáto vlna nie je, teda aspoň o Tom neviem, poštovné za materiál, práca-čas, balné,..) budem rada za každý názor.

    Ahojte žienky, máte niektorá z vás skúsenosti s Tiande ? Hlavne s maskami na tvár, a hlavne vecami , čo sa týka tváre, ako sú peelingy, čistiace gély na tvár..a podobne. Ďakujem.

    Tak už došlo aj na čiapky. Milujem hrubé, teplé čiapky. Tak som si jednu spravila.
    Aj vy milujete chladné počasie? Či radšej leto, teplo,.. ? 🍂🍁

    Ahojte žienky, chcela by som sa opýtať, či niektorá neviete o zaručenej práci z domu.
    Niečo overené, a čo aj zarobí.
    Samozrejme nečakám milióny,.. budem rada za každý tip. Ďakujem.

    Ahojte žienky. Viete mi poradiť, ktoré kapučíno je bezlepkové? Resp. neobsahuje nič, čo bezlepkáči nemôžu? Ďakujem 🖤

    Ahojte žienky. Mám takú otázku. Viete o nejakej práci, v okolí Prievidze, kde by som mohla pracovať sama? Nakoľko mám sociálnu fóbiu, je pre mňa ťažké nájsť si prácu. A tak skúšam MK..možno niekto o niečom viete. Mám 19 rokov.
    Ďakujem.

    Ahojte, ma tu niekto skúsenosť s vysadenim olanzapinu?
    Môže mať vysadenie na svedomí častý hlad? Od 1.1.2020 mi je každý deň zle od hladu. Aj keď sa najem. Ráno sa zobudím vždy strašne hladná, až mi je zle. Jesť mi nechutí.. už neviem čo mám robit..
    Ďakujem za odpovede.

    Ahojte, prosím vás žienky z okolia PD. Ako funguje pohotovosť v PD? Nutne potrebujem ísť a vôbec neviem, či tam teraz niekto bude. Strašne vám ďakujem za odpovede.

    martinagubelova