martinaon
29. aug 2019

Výlet na Inovecku chatu a rozhladnu na Inovci

Dnešný výlet na Inovecku chatu a rozhladnu na Inovci. Viac info aj o inych vyletoch na www.facebook.com/navylety
Na Inovecku chatu sme sa vyviezli autom. A odtiaľ sme sa vydali na prechádzku na rozhladnu na Inovci. Táto rozhladna je vzdialená od chaty 3,3 km a píšu 45 min. My sme si tento rok vybrali cestu po asfaltovej ceste. Na vrchol nám to s malými deťmi 2r,4r a 7 r. asi 1hodinu a 15 minut. Minulý rok na jeseň sme to dali cez zjazdovku a to sa nám zdalo trošku kratšie,ale zato strmsie.
Potom sme sa zastavili na chate najesť. Všetky stoly boli obsadené a ďalšie rezervované. Tak sme sa pýtali obsluhy,či si tam môžeme sadnúť, na aký čas je to rezervované, ale že nám to nemôžu dovoliť. Tie stoly boli počas celej návštevy neobsadené. Nechápala som. Ale našťastie nejakí ľudia odišli,tak sme si nakoniec sadli. No takže za nás, prvý dojem nič moc. A to sme už boli na chate viackrát. Vnútri majú aj detské stoličky a aj prebalovaci kutik. Obsluha sa inak snažila a jedlo nám chutilo.
Sedenie vonku je super. Ale v týchto teplotách nechápem, prečo tam nemajú slnecniky. Minulé roky tam boli. Tak sme žiaľ vonku s malými deťmi nemohli sedieť. Je tam aj pekné detské ihrisko,ale celý deň tam páli slnko. Deťom to však nevadilo 🙂.