martinape85
17. apr 2022
108 

Jarné testovanie Go for Expert Eco friendly od TESCO

Keď som narazila na túto možnosť testovania, potešila som sa a skúsila šťastie. Predsa len blížiace sa Veľkonočné sviatky a s nimi spojené upratovanie sú veľká výzva.

V našej domácnosti sa snažíme žiť a myslieť ECOlogicky. Veľmi často používam na čistenie ocot a kyselinu citrónovú, takže ekologické čistiace prostriedky sú u nás vítané. 🌱🌿

Balíček so šiestimi pomocníkmi dorazil, tak hor' sa do testovania.

Čo ma zaujalo ako prvé - obaly sú celé recyklovateľné. Obsah je priesvitný, čiže predpokladám, že sú výrobky naozaj bez zbytočnej parfumácie a farbív. 🌿🌱

Toilet cleaner - WC čistič 🌱

Ako je na obale uvedené, naniesla som a nechala 10 minút pôsobiť. Vôňa je ľahká, príjemná, gél je dostatočne hustý a WC raz-dva čisté. Svoju úlohu si splnil na výbornú a ja tento výrobok určite odporúčam. Cena je priaznivá, 1 l za 1,99 €.

Bathroom cleaner - Čistič kúpelne 🌱

Objem výrobku je 750 ml za cenu 1,99 €. Zaujala ma ľahká vôňa, takže tento raz som nemusela vetrať byt, ako býva zvykom. Bežné znečistenie umývadla, bidetu a sprcháča zvládol bez problémov. Hravo vyčistil aj umývadlo po mojom farbení vlasov, takže tento pomocník bude môj veľmi dobrý kamarát.

Kitchen cleaner - Kuchynský čistič 🌱

Na ten som bola asi najviac zvedavá, či si poradí s mojím čiernym drezom a čiernou skloplynovou varnou doskou. A poradil si výborne. Nechala som ho pôsobiť, ako je uvedené - 10 minút, zvládol mastnotu aj vodný kameň. Testovala som ho aj na kuchynskom stole, jedálenskej stoličke, obkladačkách a zanechal čistotu bez šmúh. Vôňa je takisto ľahká, príjemná a žiadne dráždenie dýchacích ciest sa nekonalo. Objem 750 ml za super cenu 1,99 €.

Washing up liquid - prostriedok na umývanie riadu 🌱

Aj keď vačšinu riadu umýva umývačka, vždy sa nájde niečo, čo umývam ručne a neteším sa, lebo moje ruky zostávajú extrémne vysušené. Prostriedku stačí máličko, nie je zbytočne penivý. Pekáč, tlakový hrniec aj nože umyl výborne a moje ruky zostali jemné. Wau! 👌 Objem 500 ml za 1,79 €.

Universal cleaner - Univerzálny čistič 🌱

Príjemne voňajúci prostriedok som používala hlavne na podlahy - plávajúcu, drevenú a dlažbu. Na 5 litrov stačí 1 uzáver. Keďže som sa pustila aj do umývania okien, otestovala som ho na plastové rámy a sklá, dnu na poličkách a dverách večne zacapkaných od krpcov. Nemám mu čo vytknúť a som s ním veľmi spokojná. Umyl všetko bez problémov a bez šmúh. Objem 1 l za cenu 1,99 €.

Washing gel - Prací gél 🌱

Ekologický prací gél je vhodný ako univerzálny s výnimkou vlny a hodvábu. Objem 1 l za super cenu 2,29 € - uvádzaných je 18 PD. Gél je síce bez vôňe ale opral skvelo biele, farebné aj športové oblečenie. Jediné, čo mi ako Monkovi chýba, je tá vôňa bielizne. To si už ale každý vie doplniť vonnými olejmi, parfumami do prania... Nakoniec som ho ešte otestovala tam, kde vôňu vyslovene nedávam a to sú kuchynské utierky. U nás sú utierky teda veľmi vyťažené a hrajú všetkými fľakmi od jedla, keďže mladší 2,5-ročný ich používa namiesto podbradníka. Gél si poradil na 60° s vačšinou fľakov. Jediné, čo bolo nad jeho sily, boli citrusy. Hodnotím ho výborne a odporúčam. Myslím, že by vzhľadom k zloženiu poslúžil aj ako sensitive varianta.

Výrobky hodnotím kladne a určite sa k vačšine vrátim a zakúpim, pretože sú naozaj účinné a šetrné k životnému prostrediu. 🌱🌿

Týmto ďakujem Modrému koníku a TESCO za možnosť testovania. 💚

#test_tesco #recenzia #recenzia_tesco_eco_friendly

Maťa.

Prosím Vás Tesco stiahlo túto značku Ecco friendly z obehu ...kde sa to dá kúpiť????

13. sep 2023

Začni písať komentár...

Odošli