Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    martinaseww
    19. feb 2021    Čítané 40x

    Špagety co dúm dal

    Niekedy už nevieme čo navariť, aby sme to mohli jesť my aj naše detičky. Dnes sa mi podarilo zbúchať recept na špagety zo zvyškov a k môjmu prekvapeniu boli chuťovo výborné a rýchlo pripravené. Ostalo mi naložené kuracie mäsko a ako prílohu som zvolila špagety a v kombinácii s brokolicou to bola správna voľba.

    Potrebujeme: naložené mäso, špagety, pór, brokolicu, maslo, kečup, syr na posypanie, majoránka.

    Na masle som opražila pór, ku ktorému som pridala brokolicu a chvíľu pražila. Potom som priliala trošku vody v ktorej som varila špagety. Nakoniec som pridala opražené mäsko, posypala majoránkou a syrom a pridala trochu kečupu a je to. 

    Spolu s ročným synčekom sme si pochutili. 

    martinaseww
    17. sep 2020    Čítané 146x

    Moje prvé detské sušienky

    Vždy som vedela, že keď raz budem mať dieťa naučím sa robiť domáce maškrty a rôzne ďalšie somarinky. Ten deň je tu a moje prvé sušienky pre deti sú na svete. Na to, že sú bez cukru chutia veľmi dobre. Samozrejme musia aj dobre vyzerať, tak hľadám v kuchyni čo použijem na úpravu keď som zazrela krájač na vajíčka. Nuž fantázii sa medze nekladú.

    Ak by ste chceli recept, tu je:

    - 60g nastrúhanej mrkvy

    - 50g pomletých ovsených vločiek

    - 50g polohrubej múky

    - 25g masla (ja som dala heru)

    Cesto spracujeme rukami a vytvarujeme guličky, ktoré splasneme. Aby boli navrchu pekné, použila som mriežku z vykrajovača . Poukladáme na plech s papierom na pečenie a pečiene v predohriatej rúre na 200° 8 minút.