martinjasen
19. mar 2015

Delta Medical hľadá Ambasádorku na Modrom koníku

Spoločnosť Delta Medical hľadá svojú spokojnú zákazníčku, ktorá našla riešenie na svoje zdravotné problémy v jednom z produktov DELTA COLOSTRUM, REPAR.IT, alebo VIMANG®.

Delta Medical je firma, ktorá chce prispieť k lepšiemu zdraviu ľudí využitím prírodných látok, ktoré nám boli vždy k dispozícii z prírody. Chce meniť postoj k alternatívnej liečbe vzdelávaním lekárov, ako aj širokej verejnosti. Chce byť alternatívou k "syntetickej medicíne".
Ponúka prírodné riešenie pri problémoch s imunitou, hemoroidmi a kožnými problémami. Kvalita ich produktov je v šetrnom zaobchádzaní so surovinami, aby si zachovali jedinečnú prírodnú silu a vysokú účinnosť pri liečbe.

Ambasádorka pre Delta Medical je...

...je osobnosť, ktorá drží svoj život vo vlastných rukách, má rada ľudí a chuť pomáhať. Jej rozhodnutia sú racionálne a vie ich argumentovať. Nepresvedčia iných o svojej pravde, poukazuje na dôležité veci a na dôsledky rozhodnutia.
Zaujíma sa o prírodné a alternatívne spôsoby liečby ochorení. Zdravá a vyvážená výživa pre celú rodinu je každodenná samozrejmosť 🙂 Výhodou je ak má pracovné skúsenosti v oblasti zdravotníctva.

Čo ti práca Ambasádorky dá?

Veľa zábavy, rozhovorov, nových kolegov, aj mňa 🙂 Niečo sa naučíš a nebudú to všedné skúsenosti. Môžu ti pomôcť viesť svoj život smerom, ktorým budeš chcieť. Za svoju prácu dostaneš aj odmenu. Počas doby, kým budeš ambasádorka, ťa mesačne poteší 150 eur v čistom.
Realizuj sa na mieste, ktoré ťa baví a spolupracuj so značkou, ktorú máš rada. O tom je byť ambasádorkou na Modrom koníku.

Ako sa zapojiť do konkurzu?

Konkurz začína teraz 🙂 Ak sa chceš zúčastniť, vyplň dotazník: Konkurz na Ambásadorku. Konkurz bude prebiehať vo viacerých kolách a informovať vás budem cez internú poštu.

Ambasádorku vyberie tím z Delta Medical v priebehu marca, následne ju oslovím. Predpokladaný začiatok práce Ambasádorky a jej oficiálne predstavenie je apríl 2015.

"Na budúcnosti nám záleží" Delta Medical

Martin Ďurina
Modrý koník Team

jeeej toto je super 🙂

19. mar 2015

aj mne sa páči 🙂 poslané🙂

19. mar 2015

Začni písať komentár...

Odošli