maternitypoint
5. mar 2015

TEHOTENSKÉ PODPORNÉ PÁSY -na podporu rastúceho bruška

Dovoľte,aby som Vás informovala o možnosti pomôcť svojmu rastúcemu brušku,aby sa nosilo konfortnejšie a aby nezaťažovalo chrbát a pánvové kosti....
V ponuke mám 3 druhy pásov:
ELAST GERDA,ELAST KIRA,ELAST IRENA
https://www.modrykonik.sk/shops/tehotenstvo-pas...
https://www.modrykonik.sk/shops/tehotenstvo-pas...
https://www.modrykonik.sk/shops/tehotenstvo-pas...
Je už mnoho mamičiek,ktorým pás pomohol a boli s ním veľmi spokojné.

Ahoj,rada by som sa spytala,kto moze predpisat podporny pas. Moja gyn povedala,ze ona uz nemoze,jedine ortoped a este niekto. Je to tak? Dakujem za odpoved (ked budem mat papier od ortopeda,lco ma obsahovat a ako ho dorucit ku tebe?)

29. júl 2015

Napr. aj chirurg. Bola som na konzultacii a mne neodporucil nosenie pasu.

29. júl 2015

@andreyca ...samozrejme chirurg,neurochirurg,traumatológ,ortopéd,protetik...
Neviem aký mal dôvod lekár a aký problém máte Vy,že Vám ho nedoporučil....Sú samozrejme určité rizikové prípady,keď sa pás nedoporučuje.Samozrejme aj lekári môžu mať rôzne názory a dôvody.Vo všeobecnosti som sa s negatívnou reakciou na pás nestretla,mám len pozitívne ohlasy.od budúcich mamičiek....samozrejme aj medzi gynekológmi som sa stretla s rôznymi názormi(v čase keď pás mohol predpisovať gynekológ),boli gynekológovia ,ktorí sa stavali k noseniu pásu kladne a vítali ho,boli aj takí,ktorí neodporúčali a bolo to samozrejme vo všeobecnej rovine...nie pri konkrétnom prípade,tak toľko k tomu....
...a s pani,ktorá mala záujem o pás som komunikovala už vnútornou poštou.

29. júl 2015

@maternitypoint V poriadku. Ja som nikoho neodhovarala. Ja sama som ho chcela, preto som navstivila chirurga. Ja som len reagovala, ze ho moze predpisat aj chirurg. Stale si myslim, ze je to podporna pomocka.

29. júl 2015

@andreyca Prepáčte ak som sa Vás dotkla,vôbec si nemyslím,že Ste pani odhovárali...ako píšete,je to podporná zdravotná pomôcka,ktorá môže pomôcť pri bežných problémoch ,ktoré súvisia s tehotenstvom(bolesť chrbáta,krížov,keď je bruško príliš veľké....) a pri väčších komplikáciach už o používaní musí rozhodnúť lekár....len som Vám písala,aké mám ja skúsenosti,že niekedy lekár je proti ani nevie prečo,...možno,keby Ste šli za ortopédom tak by Vám predpísal...ja si myslím,že keď je tá možnosť pomôcť mamičkám v tehotenstve,trebárs aj predpísaním pásu nieje to nič zlé,a keď majú na to nárok a majú pocit,že by im pomohol......Prajem pekný deň a všetko dobré.

30. júl 2015