matrix87
26. jún 2014

Jakubkov 8.mesiac

Dámy a páni, je to tu! zase som starší (som ani nevedel, že to tak rýchlo pôjde)!

Ako som už pred mesiacom spomínal, mama má titul pred menom (krstná za menom a touto cestou jej aj verejne gratulujem), stále je so mnou, ale na nervy mi ešte nejde. Oco stále titul nemá, teda má, ale nie ten, čo chcel mať pôvodne 😀 Takže stále čakám, kedy pôjdem na výlet s ním. 

Tento mesiac som bol prvýkrát plávať v aquaparku. Viete, koľko tam je vody? Viac ako v mojej vani, keď sa večer umývam. Ja som to nevedel, ale mama s ocom to asi tušili, lebo mali pre mňa pripravené koleso, aby som sa neutopil, ale bez kolesa sa mi páčilo viac, tak ho moc nevyužili... (rada pre iných rodičov: najskôr si koleso od niekoho požičajte, aby ste zistili, či má zmysel kupovať vlastné) A teraz sa na mňa iba smutne pozerá z postele v mojej izbe, asi ho rodičia vrátia pôvodným majiteľom. No, ale vo vode sa mi páčilo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakto veľmi! Ak ste ešte neboli plávať, vrelo odporúčam! Je to fakt super! 

A keďže sa mama doma asi nudí, tak vymýšľa kadejaké veci. Napríklad mi objednala super overal na jej promóciu (ešte mi nikto nepovedal, čo to slovo znamená), alebo mi objednala farebný koberec s číslami a cestou pre autá, a spomínala aj niečo o Olafovi z rozprávky Frozen, ale ten ešte nedorazil, tak jej zatiaľ moc neverím. A presťahovala ma do mojej detskej izby (ale to už vlastne asi aj viete). 

Samozrejme, že nesedím len doma, ale chodím aj na výlety. Tento mesiac som bol pozrieť Filipka, lebo on ma zanedbáva, tak aspoň ja tam idem (čau Filip!) Ale samozrejme, že zase spal, ako keď som tam bol naposledy. A zistil som, že má viac zubov ako ja, a to je mladší! Som pohoršený! 

Okrem Filipa, som bol na dovolenke s Baškou v Malatinej (teda neviem, či to bola dovolenka, lebo sme tam boli viackrát). Ona tam má také vybavenie, aké ani tuto dole v škôlke nemajú... Šmykľavku, bazén s loptičkami, trampolínu, veľkú hojdačku a pieskovisko! Nevedel som, kam skôr pozerať (mama ma nikam nechcela pustiť, vraj som ešte malý na to... Veď ja jej ukážem!)

To by bolo asi tak všetko na úvod, a teraz k tomu najdôležitejšiemu:

- vážim 11700g a meriam 78cm (podrástol som)

- plazím sa po bruchu, po štyroch ma to ešte nebaví

- ešte sa neviem posadiť sám, ale pomaly už na to prichádzam

- viem sa postaviť (stále len o to mamine tričko, ale viem to)

- rodičia mi zadovážili chodák (po mojom prvom postavení sa) a už som preskúmal celý náš byt (koberce záhadne zmizli z cesty)

- včera (teda presne keď som mal tých 8 mesiacov) som prešiel s maminou pomocou dvor u babky (ale vraj to ešte nemám vedieť)

- neposadím sa, nechodím sám, ale ležať tiež nebudem. Výsledok? Bezmocnosť rodičov 😀

- zuby stále nikde, ale už mám kefku! (bola v akcii)

- začal som sa zase budiť v noci 😀 (mama to hádže na zuby, ja to vlastne robím len tak, aby sa nenudila v noci)

- pozerám ráno JimJam, konkrétne Jarmies a sedím pri tom na nočníku, šetrím plienky (teda jednu denne). Mama s ocom sú z toho veľmi nadšení, tak prečo ich nepotešiť, no nie?!

Vidíme sa o mesiac! 

#magazin#navrh

S tym sumarom sme na tom takisto🙂

26. jún 2014

Začni písať komentár...

Odošli