matrix87
25. jan 2014

Tri mesiace na svete

Tak dámy a páni, je to tu! Už som na svete tri mesiace! Juchuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Zažil som svoje prvé Vianoce aj Silvestra. Dokonca som vraj bol aj v kostole na Štedrý deň, ale nie dlho, lebo viete - hlad je zlý 🙂 A Silvestra som prespal :( Tak možno nabudúce, vraj sa to opakuje každý rok, tak raz určite nezaspím 🙂 

A po veselom zakončení starého roka, prišiel rok nový, ktorý som začal nie veľmi veselo. Hned prvú januárovú sobotu som sa rozhodol, že skúsim, aké to je byť v nemocnici, tak sme tam s maminou strávili 5 dní. Nuda tam bola, bol som rád, že som odtiaľ vypadol, to vám poviem... 

A strávil som doma týždeň, naučil som sa, že nemusím ležať len tak ako ma položia, ale že sa môžem aj otočiť na bok, vraj sa môžem otočiť aj viac, ale zatiaľ je to nad moje sily. 

Po týždni v domácom prostredí som ochorel. Bolo mi naozaj zle, strašne teplo, mama mi stále pípala v ušku akousi hračkou, ktorá svietila na červeno, tak sa rozhodla, že ideme pozrieť tetu doktorku, a tá sa rozhodla, že doma sa nudíme a zase nás zavrela do nemocnice. Ale to už nebola taká sranda ako predtým, lebo som bol naozaj chorý. Aj infúzie mi dávali, ale ja som im jasne dával stále najavo, že to nechcem, a tak som to absolvoval 6krát za 3 dni. Reval som ako tiger, ale aj mama revala so mnou... Asi aj jej dačo robili, kým som s ňou nebol.

Moja posledná návšteva nemocnice, dúfam, že nadlho, bola vo štvrtok 23.1., kedy som bol zase pozrieť sestričky na oddelení, ale len na chvíľu, potom ma ocko zobral k ujovi, ktorý zhodnotil, že mám super nohy a už k nemu nemusíme ísť, a zakončili sme to s maminou návštevou doktorky, ktorá ma pochválila, že pekne priberám a som ako z knižky, len neviem, z ktorej. 

A som úplne dokonalý, lebo: 

- mám 8000g a len 3 mesiace

- meriam 66cm, čiže mi je skoro všetko už malé

- viem "pásť koníky" len na pupku

- viem sa otočiť z bruška na chrbát, ale len keď chcem JA

- viem sa otočiť z chrbáta na bok (ďalej to nejde, veď sa pozrite koľko mám mesiacov a gramov 😀 ) 

- viem spať aj sám v postieľke, ale tiež len keď chcem JA

- viem povedať "Ahoj" alebo "hej", podľa toho, ako vám to práve znie, takže vám na hocičo dám súhlas 🙂 

A to je na dnes všetko, stretneme sa o mesiac, to už budem vedieť toho zase viac ;) 

#magazin#navrh

Akurát som si zaspomínala a musela som sa pozrieť. Môj krpec mal 8 kg v 8. mesiacoch 🙂

25. jan 2014

no nas bude mat v pondelok rok a ma 8,8kg,takze ten Vas je riadny macko 🙂

25. jan 2014

Neboj boli sme len o par g mensi .🙂 garsntujem ze uz nebude tak priberat 🙂)) a narodil sa aj velkan

26. jan 2014

Začni písať komentár...

Odošli