Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    matuchak
    12. sep 2017    Čítané 162x

    Ako sme testovali mliečko Amilk Bifido 2

    Uplynulý mesiac sme testovali mliečko Amilk Bifido 2. V tomto článku vám popíšem ako sme boli spokojní a čo naň vravíme 😉

    Koncom júla som natrafila na Modrom koníku na možnosť otestovať mliečko Amilk. O pár dní som zistila že si nás s mojou dcérkou Ninkou vybrali a tak sme netrpezlivo čakali na balík s mliečkom.

    Aké boli dojmy na prvý pohľad

    Balenie je pekné s modrým macíkom, na krabici je neprehliadnuteľné označené pre aký vek dieťatka je mlieko určené. Na boku sú rozpísané výživové údaje. Tie som hneď študovala a odpovedajú tomu čo chcem aby mliečko pre moje dieťa obsahovalo. Keď že som mala žiaľ problém s mojím mliečkom a nemohla som dlho kojiť hľadala som najlepšiu alternatívu pre moje dieťa. Od narodenia malej sme prešli viacerými mliekami a tak mám dobrý prehľad o zložení aj iných mliek a viem si ich porovnať. Toto mlieko môžem spokojne odporučiť. Dieťatko v ňom dostane všetko čo pre svoj vývoj potrebuje.


    Čo obsahuje balenie

    Mliečko je balené v krabici obsahujúcej 600 g. Vo vnútri sa nachádzajú dva sáčky po 300g a biela odmerka na dávkovanie mliečka. Za mňa balenie v sáčkoch je nepraktické. Musíte mať zvlášť nádobku kde mliečko uskladnite aby zbytočne nevlhlo a bolo v bezpečí uskladnené. Tak isto zarovnávanie nabratej odmerky bolo nepraktické. Na krabici v návode bolo napísané že zarovnať kuchynským nožom. To by sa mi veľakrát s umrncanym dieťaťom na rukách nedalo. Potrebujem fungovať šup-šup. Nevadí, poradili sme si konkurenčnou pixlov.


    Ako vyzerá mliečko, ako chutí, ako sa po ňom tvári bruško


    Mliečko má super vôňu aj farbu. V pohode sa rozpúšťa. Musela som ochutnať samozrejme aj ja. Je výborne! Mierne sladké a voňavé. Mňam!


    Dcérke tiež hneď chutilo a vypila na prvý šup plnú fľašu. V minulosti sme mali mliečka ktoré dcérke nerobili dobre a preto som ju pozorne sledovala ako reaguje. Nemala s ním absolútne žiadne problémy. Žiadne bolesti bruška, pekne kakala, krásne po ňom kľudne spinkala. Pri iných mliekach mala niekedy prvé dní problémy kým si ako by bruško zvyklo. Tu nič. Ako by ani nezaznamenalo zmenu.

    Kde všade sme mliečko pridávali

     
    V čase keď sme začali mliečko testovať sme akurát začínali s príkrmami a tak sme s ním pripravovali kaše. So pšenom, ryžou, pohánkou, ovsenými vločkami... Hodí sa všade. Dokonca aj do niektorých zeleninových príkrmov som ho pridávala. Mliečko sme mali stále so sebou aj vonku na výletoch kde som ho malej rýchlo pripravila a mala bola vždy spokojná.


    Záverečné zhodnotenie

     
    Mlieko za vynikajúcu cenu, výborne stráviteľné, ktoré zašití bruško. Maximálna spokojnosť!!! Jednoznačne budeme pokračovať s týmto mliečkom a želám každej maminke aby tiež našla pre svoje dieťatko také super mliečko ako sme našli mi vďaka tejto testovacke.

    Určite mlieko Amilk odporúčam!