mblazekova
9. apr 2018
234 

"Spoznaj krásu s Yves Rocher"

Ahojte kočky, veľa z vás určite zaregistrovalo zmienku o jarnom detoxe spolu s Yves a mnoho už zverejnených recenzií a postrehov. Pre mňa to bola výzva, ktorej som taktiež neodolala, a na ktorú som sa veľmi okrem iného tešila najmä kvôli tejto recenzii. Konečne môžem spolu s Vami zažiť ten pocit z relatívne krátkeho "blogerstva", aj keď len v jednom článku a odovzdať Vám svoje pozitívne a negatívne dojmy. Nič to však nemení na mojej radosti posunúť Vám svoje postrehy.

Testovanie sa začalo pred necelými tromi týždňami a neverila som do poslednej chvíle, ža ja budem medzi vyvolenými desiatmi žienkami. Len zhodou okolností som v jeden deň zahliadla príspevok ako hľadajú "testerky" týchto produktov a ani na minútu som nezaváhala. Nie všetko ma pravdupovediac zaujme, avšak ako každá žena aj ja sa vždy poteším akejkoľvek kvalitnej kozmetike, a keďže Yves Rocher k nej patrí a pomaly, ale

s istotou sa blížim k tridsiatke, napísala som a s malou dušičkou a dúfala, že ma vyberú.

Môj malý sen sa stal skutočnosťou a prišla mi správa od sprostredkujúcich, ktorí ma informovali o ďalšom postupe.

Testovací balíček dorazil včas a v určenom termíne,  a ja som mohla začať svoju dvojtýždňovu omladzujúcu kúru zabalenú v peknej škatuľke s príjemným odkazom.

V ten deň som sa po dlhej dobe nevedela dočkať večera, a tešila som ako malé dieťa na svoju obľúbenú hračku 🙂

Yves je voľbou, ktorú nepoznám len náhodou a veľa produktov mám od nich vyskúšaných, overených a moja pleť na ne doteraz reagovala veľmi dobre. Tiež však veľmi rada experimentujem a hľadám nové možné riešenia pre moju pleť, ktorá je v pracovnom prostredí namáhaná, mastí sa a v poobednajších hodinách pôsobí mdlo a unavene. 

Aby ste však mali predstavu, čo sada obsahovala tak nech sa páči uvádzam dané produkty:

- Čistiaci gél Elixir Jeunesse

- Elixir Jeunesse nočnú starostlivosť

- Elixir Jeunesse dennú starostlivosť so SPF 30

Yves Rocher je kozmetika, ktorá na trhu pôsobí už nejeden rok s nálepkou prírodná.

Keďže milujem prírodu a odmalička som vyrastala v jej blízkosti, sú mi prírodné produkty bližšie a siahnem po nich častejšie ako po chémii, ktorá je v mojom prípade už krajnou voľbou. Spomeniem, že aj kozmetička, ku ktorej chodím na pravidelné čistenia pleti používa rovnako kozmetiku v súznení s prírodou. Okrem iného však značku Yves Rocher veľmi dobré poznám a som nadšená ich čistiacimi gélmi a telovými krémami. 

Tentoraz to nebolo inak.

Prvým produktom, s ktorým som začala bol práve čistiaci gél. Opäť nesklamal a naopak ešte viac potešil a prekvapil. Nakoľko do práce nosím make-up prípadne BB cream a ľahký púder,  je potrebné pleť dennodenne čistiť. Musím úprimne povedať, že doteraz som mala na čistenie rôzne produkty, ktoré mi pleť síce vyčistili, ale po prejdení vatovým tampónom som ju musela dočistiť ešte micerálnou vodou a následne čistou vodu, keďže "micerálka" nie je dobrým pánom a pleť ničí ako väčšina z nás žien vie.

Čistiaci gél od Yves ma v tomto smere opäť príjemne potešil. Okrem toho, že obsahuje jemné pílingové čiastočky a má príjemnú vôňu, ktorá mne veľmi pripomínala aloe mi pleť konečne vyčistil DOKONALE. Zároveň zanechal po vyčistení príjemný pocit hebkej pokožky, odstránil šupinky z môjho nosa a zanechal rozžiarenú pleť. 

Čistiaci gél som si aplikovala na pleť každé ráno a každý večer a za ním hneď ďalší produkt, pričom jeden bol určený na ráno a jeden na večer. Čo sa však týka tohto konkrétneho produktu (spomínaného čistiaceho gélu ) musím len a len pochváliť. Pre mňa je momentálne z čistiacich gélov favorit.

Napriek tomu, že mnohé kočky poňali tento detox aj ako dvojtýždňovú kúru bez makeupu ja som si povedala, že namiesto makeupu stavím na BB cream. Každé ráno som si teda po vyčistení gélom naniesla denný krémľahkej konzistencie, ktorý obsahoval faktor 30. Ak niekomu škodí slniečko najmä kvôli rozným alergiám a začínajúcim pigmentovým škvrnám je tento krém správnou voľbou. Vstrebateľnosť je rýchla a nezanecháva mastný film. Prvé dva týždne som sa dokonca vôbec neleskla, tie ďalšie dni som zaznamenala jemný lesk na čele, ktorý zachránil púder. Ten kto sa však nelíčil tento mierny nedostatok určite nezaznamenal. Okrem vyššie spomínaného by som odporučila tento krém používať v jarných, letných a jesenných mesiacov. Mám totiž skúsenosť, že tieto ľahké krémiky nie sú vhodné na zimné obdobie a pleť si vyžaduje trošku premastiť najmä kvôli mrazu. Ak by som mala dennú starostlivosť hodnotiť v škále 5 najlepšie 1 najhoršie, získal by príjemné 4 hviezdičky 🙂

Posledným produktom, ktorý mi prináleží zhodnotiť je nočný krém. Do testovania s Yves som používala po vyčistení pleti bio šípkový olej lisovaný za studena, ktorý mi po dlhej dobe upravil pleť, preto som sa pravdupovediac trochu nočného krému v dôsledku negatívnych skúseností bála. Pleť mi nočné krémy vždy zaťažovali a póry som po nich mala nepekne upchaté. Z uvedeného dôvodu som preto prešla na alternatívu oleja, ktorý mi poradila moja kozmetička. Je to možno otrepaná fráza, ale s Yvesom to bolo iné.  Kto si okrem iného potrpí na detaily, krém je balený vo veľmi peknom 50 ml balení, je príjemnej vône, a tak ako ostatné dva produkty ľahkej konzistencie. Keď som sa po prvej aplikácii ráno pozrela do zrkadla ostala som milo prekvapená. Pleť som mala pekne vypnutú, vyživenú a oddýchnutú. Často mi ten pocit a efekt bolo ľúto umyť 🙂 Mojim veľmi veľkým problémom sú však ešte kruhy pod očami, a preto momentálne z produktov zháňam aj niečo čo by dokázalo mojim očiam navodiť rovnako príjemný pocit ako tento nočný krém.

Výrobky ako celok mali pleť zbaviť jemných vrások a detoxikovať ju. Myslím si, že dva týždne nie sú reálna doba na to, aby bolo v tomto dlhodobom probléme vidieť prvé zmeny hlavne čo sa vrások týka. Detox však prebehol v poriadku a tento účel výrobky splnili. Detoxikovať však netreba len zvonku, ale aj zvnútra, a na toto tiež netreba zabúdať milé žienky. Nakoľko však všetky produkty majú dostatočne veľké balenie, pokračujem v ich testovaní ďalej. Na stránke okrem týchto troch testovaných produktov sada Jeunesse obsahuje ešte micerálný gél a sérum s dvojakým účinkom, ktoré ma oslovilo a plánujem si ho v blízkej dobe zakúpiť najmä kvôli tomu, že séra prenikajú hlbšie do pleti.

Ak by som v rýchlosti a krátkosti mala zhodnotiť všetky tri produkty tak čistiaci gél je pre mňa N.1 a zadovážim si ho opäť. Oba krémiky by teda po ňom dostali 1-, ale našli si svoje miesto medzi top krémami, ktoré moju plet nezaťažujú a pôsobia blahodarne.

Firma Yves Rocher svojou prácou robí ženám skutočne radosť. Ich stránku si listujem týždenne a myslím si, že produkty sú cenovo dostupné a okrem toho nezaostávajú ani kvalitou, ba práve naopak. Nie sú odfláknuté a väčšine žien naozaj sedia. Pre svojich zákazníkov neustále pripravujú rôzne zľavy, takže ak pozorne sledujete, určite si niečo veľmi pekné aj odnesiete. Momentálne stále prebiehajú nielen ľavy na mnou testované produkty, ale momentálne si Vašu "zľavičku" môžete vytočiť aj v kolese šťastia 🙂 Ja osobne preferujem aj newslatter, vďaka ktorému mám o zľavách prehľad neustále. 

Ak ste žienky tak ako ja zanietené nielen pre prírodu ale milujete svoju pleť a dbáte o jej starostlivosť  Yves je tá správna voľba pre Vás, čo sa týka pomeru, ceny a kvality. Preto neváhajte a spoznajte svoju krásu spolu s produktami z rady Jeuneese alebo inými od spoločnosti Yves Rocher a verte, že budete spokojné 🙂

Touto cestou by som sa ešte raz rada poďakovala spoločnosti Yves Rocher ako aj www.modrykonik.sk za možnosť zúčastniť sa testovania a vyskúšať produkty. 

Bola to veľmi príjemná skúsenosť a ak bude možnosť teším sa na ďalšie výzvy 🙂

Margita.

#test_yvesrocher4

#recenzia

Margita, ďakujeme veľmi pekne i my za Váš čas, podrobnú recenziu, Vaše skúsesnosti i krásne fotky! 🙂 Barbora, Yves Rocher

9. apr 2018

@barborayr Bolo mi potešením 😉😉

9. apr 2018

Začni písať komentár...

Odošli