mfit
    20. apr 2016    Čítané 15x

    Športové oblečenie Under Armour

    Prinášame Vám kompletné ponuky oblečenia UNDER ARMOUR  všetkých kategórií pre mužov, ženy a deti, ktoré sú určené do teplého počasia HEATGEAR  materiál. Značka UNDER ARMOUR je najinovatívnejšou športovou značkou súčasnosti, preto myslí na každého priaznivca športu a pohybu. Aj počas jarného a letného obdobia prináša širokú škálu kvalitného oblečenia, ktoré je určené na outdoorové športy, no nezabúda ani na priaznivcov fitness, crossfit a ďalších vyznávačov  indoor športov. V tejto kategórií nájdete pánske a dámske tričká s krátkym rukávom, krátke nohavice, tielka, no zároveň aj pánske a dámske mikiny, bundy, legíny, čiapky- šiltovky, športové tašky či rukavice na cvičenie. Chýbať nesmie ani obuv, ktorá obsahuje modely určené na pohyb v prírode, alebo na tréning v gyme.

    mfit
    14. feb 2016    

    Under Armour oblečenie - Vedeli ste, že v USA Under Armour zvalcovali vo všetkých merítkach aj značky ako napr. Adidas, Nike ..ostatné nemá zmysel spomínať. Športovci na celom svete vedia čo je kvalita, precíznosť, spoľahlivosť a funkčnosť športového oblečenia. Vykročte z tieňa stereotypu a uvidíte sami, že po oblečení Under Armour nebudete viac hľadať inú značku. Flexibilita využitia je najširšia na trhu. Tí, ktorí poznajú a využívajú oblečenie Under Armour vedia o čom píšeme. celý sortiment teraz s -20% akciou do odvolania! viac na www.mfit.sk

    mfit
    31. mar 2016    Čítané 4x

    PRO profile of mfit

    Ponúkame nový, kvalitný, značkový tovar pre všetky vekové kategórie. Na svoje si prídu vrcholoví športovci, ale aj rekreační. Každá kolekcia predstavuje funkčný odev na športovanie ako aj na bežné- každodenné nosenie. Ak sa radi obliekate športovo no zároveň chcete ostať štýloví, ste na správnej adrese. Každý, kto ma na sebe oblečenie Under Armour vie , čo je najlepšie a okolie tomu dá za pravdu.