6 / 56
    matovo-citronovy sirup do limonad

    Cca 20 stopiek mäty som ostrihala zvrchu. Iba pekne listy,bez kvetov
    2ks citrónov
    1,5 kg cukru
    1:1 konzervacny prípravok
    2l vody
    Na noc som namocila listy mäty s nakrajanym citrónom v 2l prevarenej a trochu vychladenej vody. Ráno precedit, dať variť,pridať konzervacny. Neskôr do zahrateho sirupu pridať cukor. prevarit do vriaca, naplnit fľašky a nechať vychladit dole vickom pod uterákom.

    10. júl 2016

    aky konzervacny si pouzila?

    21. sep 2016
    Komentár bol odstránený

    @luckabj82 deko 1:1

    21. sep 2016

    @miinka3333 to co na uhorky?

    21. sep 2016

    @luckabj82 ja neviem presne uz.vždy kúpim to,čo je na tom napísané konzervacny prípravok 1:1. Takže neviem presne ani konkrétnu znacku, ani pouzitelnost.

    21. sep 2016

    @miinka3333 aha pozriem v obchode ak este niekde najdem-vdaka

    21. sep 2016

    @luckabj82 neni za co. A z čoho chcete robiť sirup?

    21. sep 2016

    @miinka3333 citron teraz je celkom ok cena a matu este mam

    21. sep 2016

    Konzervacny myslis ten cukor 1:1, pripadne co je aj 2:1 a 3:1..

    24. sep 2016

    @ljzozv
    @miinka3333
    Baby,presne tento som tam dala.

    24. sep 2016

    Dakujem

    24. sep 2016