Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Maminy aj budúce maminy rada by som Vám predstavila stránku na Instagrame kde nájdete príspevky pre budúce Maminy a aj pre tie ktoré už detičky majú . Postupne pridávam príspevky kde sú moje postrehy a nápady zo života troj matky. Čo kúpiť a naopak čo je zbytočnosť v úlohe Maminy. Môžeme tam diskutovať radiť si a čerpať nápady jedna od druhej. A samozrejme časom súťažiť o veci pre naše bábätka a detičky ❤️takže ak mas Instagram si vítaná 😍😘

    mamou_trochu_inak
    https://instagram.com/mamou_trochu_inak?igshid=...

    mimi_92
    4. jan 2019    Čítané 272x

    Človek mieni,Pán Boh mení!

    Ako povedal Pán J. A. Komenský Človek mieni,Pán Boh mení.No v živote nás čo máme deti, je to skôr Mama mieni,dieťa mení. Od kedy som dospela alebo teda dovŕšila vek dospelosti vedela som,že môj sen je mať rodinu. V novembri 2016 som porodila krásneho zdravého syna Mateja. Dal mi ten najkrajší titul aký žena môže dostať. Roky sním leteli šialenou rýchlosťou. Bol a stále aj je dieťa,ktoré mi teda zabrať veľmi nedalo :D. Cítila som sa nejaká neuplná a túžila som po dcérke. Po najlepšej kamarátke pre mňa a môjho syna. Predstav si,že skoro dva roky po jeho narodení nám Boh doprial zažiť opäť to šťastie,narodila sa nám dcérka Tamia Anna. Bola sobota 25.08.2018 presne 3:47 keď som ju konečne uvidela. Prvé čo som jej povedala bolo, "Bože aká si krásna!"

    Naozaj bola (samozrejme,že stále aj je). Mala krásne modre oči ktoré jej aj ostali,a tie vlasy. Milovala som ju a ďakovala som Bohu za ňu. Týždeň v pôrodnici bol ako aj prvý krát dovolenka v takom lepšom 3* hoteli. Bábätko papalo,spinkalo,kakalo. Celý týždeň to bola ukážková vysnívaná princezná až kým si nás ocko neprišiel vziať domov. Čo sa to stalo? Čo sa zmenilo? Kde je moje dobre dievčatko?! Milión otázok a žiadne odpovede. Nastalo kruté obdobie,ktorému vládla naša diktátorka. Už som nebola hlava rodiny. Stala sa ňou Anči. Po cisárskom som sa ani nestihla zotaviť. Ona v jednom kuse revala,stále,vždy nekonečne. Do teraz ďakujem Bohu a mojej sestre,že mi to pomohla zvládnuť. Neviem ako ale vždy keď bolo treba a ja som už nevládala v tom momente sa otvorili dvere a tam stala ona,moja spása. Akože kto povie,že 600 nedelie je dôležité pre mamu a dieťa ma 100% pravdu. U nás ale netrvalo len šesť týždňov ale celé 3 mesiace. Po nekonečných dňoch a nociach sme sa konečne naučili žiť/prežiť spolu. Matej a Anči sú moja životná skúška. Naučili ma toho viac ako som si mohla priať. Keby mi niekto 2 týždne po pôrode povie,že neboj všetko bude lepšie asi by som ho žiaľ musela niečím ovaliť. Ale! Opak sa stal pravdou. Prvá spoločná jazda autom len ja a oni. To bola teda výzva :D. A už to išlo,však som predsa nejaká žena,mama. Prihlásila som syna na angličtinu,prvé tyzdne mi Anči strážila mamina a neskôr keď už som si bola sebou istá začala snami chodiť aj Anči. Potrebovala som kontakt s ľuďmi a Matej potreboval tráviť čas s rovesníkmi. Bolo to najlepšie rozhodnutie v mojom živote. Od toho dňa som dokázala všetko čo som si zaumienila. Ó,áno áno prechádzky sú stále tabu. Ale verím,že aj tie budú časom perfektné bez hádok s Matejom a záchvatu revu Anči. Celý rok 2018 bol jedna veľká zmena. Smejem sa teraz na tom aka som bola naivná,že keď je prvé dieťa dobré bude aj druhé:D. Nie nie teraz ťa neodrádzam od toho aby si mala dve či tri nebodaj štyri deti. Len ozaj platí to krásne Človek mieni,Pán Boh mení. Ja som sa za pár mesiacov ako dvoj mama naučila,že materská veru nieje dovolenka a,že nie ja učím deti ale oni učia mňa. Učia ma byť lepším a šikovnejším človekom.

    Je to čas ktorý ti dáva dieťa aby si spoznala samu seba a svoje možnosti. Sú to krásne roky vďaka ktorým získaš nové priateľky,zopár jednorožcov a nejaký ten šedivý vlas.

    Vaša Mirka

    Naša druhá láska 🤰❤ Anna Tamia 💋👣

    (4 fotky)
    mimi_92
    Správa bola zmenená    8. apr 2018    

    MAMA&MATEJ&sestra (v brušku) 🤰❤
    #mojemilovanedeti #prenichdycham #mojnadhernysyn

    (7 fotiek)

    Vitaj 20tt 🤰❤

    Baby poradte kto by mi vedel ušiť vianočné obliečky a mantinel do postielky? 🤔 ďakujem ♥️♥️

    (4 fotky)

    Moji dvaja šibači 😍..krásny Veľkonočný pondelok Vám prajeme 👌😘

    Kúpač jeden vlasatý 😂😂😂

    Moje ❤ bije pre Mateja 😍😘..nikoho nebudem milovať viac ❤❤❤

    (7 fotiek)

    O týždeň ideme na oslavu a Matejko bude za fešáka 😎👍👌👶

    Už sa to blíži..tak ďaleko a predsa čo chvíľa tu ✌..je ich tak veľa a ešte viac 😲🤐👀😓..tento krát až k oltáru?! 😀
    Mama už som už len pani manželka budem 💪👌👍
    #weddingdress #bridalshoes 👠 #bride 👰 #commingsoon 💍💒 #yesido

    Teta a synovec 😍😍😍

    ❤MATEJ❤
    Môj trojmesačník nádherný 👌😍..milujem ho stále viac 😚😚

    Môj šikovník 2 mesačný 👏🖒😍💋

    (2 fotky)

    Môj dvojmesačný Matej 😍🎂🍾
    Už dva mesiace som mamina 🖒😎..nádherný pocit 😍

    Konečne ho máme doma 😍😍😍😍..zamilovala som sa..do môjho syna asi miliónty krát a do toho vaku prvý krát 🔝😎

    Môžeme cikať a kakať naplno 😂😂..feedo nám doplnilo zásobu 🤗😂