miminka327
21. jún 2020
270 

Čistota pol života s Denkmit a Profissimo určite !

Znenie článku

Šťastie praje odvážnym a tak som sa aj ja odvážila zapojiť do testovania #konik_testuje s drogériou DM #test_dm26 . Testovať sa mali prostriedky Denkmit a Profissimo .Ani vo sne mi nenapadlo,že by som sa tam mohla dostať. Až keď mi na telefón prišlo upozornenie a správa o tom,že ma zaraďujú do testovania a príde mi balík. 

Prišla stuhou previazaná škatuľka a ja som sa najviac potešila a bola plná očakávaní. Na testovanie som dostala 14 produktov. Tu je moja recenzia na pár z nich. 🙂Ako prvé mi do oko padlo Profissimo vonný set kúzlo sviežosti,ktorý som už doma pred tým mala. Len inú vôňu. Táto sklenená fľaštička je veľmi pekná a dizajnovo praktický kúsok ,ktorý sa hodí do každej domácnosti. Jemne prevonia byt a sami si regulujete intezitu vône s tým koľko ratanových paličiek použijete.Ja som na začiatku použila všetky a nechala to v otvorenom priestore kuchyňa,obývačka a chodba a naozaj to príjemne a sviežo prevoňalo. 90ml-2,99€ je prijateľná cena pre všetkých. Túto malú radosť budem aj naďalej používať u nás doma a určite ju odporúčam aj Vám.💕

Ďalší som otestovala Denkmint čistiaci prípravok na vodný kameň . Jeho konzistencia je redšia na aké som zvyknutá,ale príjemne prekvapil a všetko naozaj vyčistil. Cena je 500ml - 0,99€ . Je bez zápachu a neutrálne vonia. Povrch ostal čistý a žiarivý.Tento produkt určite budem používať v našej domácnosti aj naďalej.Na jeho zotretie som použila Profissimo univerzálne utierky ,ktoré sú tiež vo výhodnej cene 6ks - 0,89€ 

Vaňu mi pohol vyčistiť Denkmit nature čistiaci prostriedok na kúpelne 750ml - 1,29€ . S usadeninami si poradil jedna radosť a môj nos skoro neprežil 🙂 Naozaj prvý krát som si bola dobrovoľne nasadiť rúško. Má silnú prenikavú až štipľavú vôňu. Musela som poriadne prevetrať byt. Môžte ho použiť na nánosy vodného kameňa a mydla z vane, sprchy, umývadla, kachličiek a armatúr.Je vhodný aj na čistenie citlivých plôch ako akryl alebo umelá hmota . Obsahuje látku Bitrex,ktorá chráni naše deti a aj domáce zvieratká pred ich prehltnutím,po vložení do úst je hneď vypľuvnutý a to preto,lebo je to najhorkejšia látka na svete.

Ďalší pán na holenie bol Denkmit čistiaci prostriedok na okná 1000ml -1,19€  . Parádne vyleštil okná,ale aj zafrkané sklo v kúpelni a aj zrkadlo na chodbe.Jeho široké použitie v domácnosti určite využije každá gazdinká. Má príjemú vôňu a použila som ho s Profissimo mikrofázovou leštiacou utierkou na sklá 1,69€ Utierku som požila už viac krát a určite ju odporúčam,môže sa použiť iba s teplou vodou bez prípravkou a naozaj skvele vyleštila čmuhy. A mamičky teda poviem Vám,čo mňa naozaj prekvapilo bola Mikrofázová utierka na dlážku 1,99€  Použila som iba horúcu vodu a umyla plávajúcu podlahu v obývačke a v izbách a nikde ani jediná čmuha.Za mňa úplne svelý pomocník,odporúčam všetkými desiatimi. Všetko krásne hneď vyschlo a nezanechalo na podlahe žiadne stopy.  Tieto produkty budú aj u nás naďalej moji kamaráti pri upratovaní!

Riady sú u nás nekonečný príbeh ,ako aj prádlo,ale to isto pozná aj väčšina z Vás. Ja používam asi celý svoj život známy čistiaci prostriedok na riad ,ale tento Denkmit prostriedok na umývanie riadu 500ml - 0,99€ potešil. Príjemná konzistencia,poriadne pení a krásne vonia. Tým,že je o niečo redší asi človek neuštrí,ale poradil si so zapečeným pekáčom,ľahko sa odstránila masnota a na skle zanechal žiarivý lesk. Jemný k pokožke,žiadne vysušené ruky ! Z mňa určite áno.

Všetko má svoj koniec a aj toto milé a poučné testovanie končí. Chcem preto veľmi pekne poďakovať modrému koníkovi a drogérii DM za takúto príležitoť. Aj keď nie so všetkými produktami sa stotožňujem,niektoré ale budem určite používať aj naďalej ! Produkty sú cenovo dostupné do každej domácnosti a to je za mňa veľké plus.

Tak majte doma čisto a poriadok,priestor, v ktorom žijeme, totiž ovplyvňuje aj našu duševnú pohodu. 

#test_dm26 a #recenzia 

s pozdravom 

Miška 🙂

Začni písať komentár...

Odošli