miminkova
17. máj 2018
374 

Po materskej💖

Ahojte.  

Pred 10rokmi to vsetko začalo.

Mladá 22ročná,stretla som lasku na celý život. Randenia dovolenky male hadky. Bolo to krásne obdobie bez starostí . Ďakujem rodičom za krásne detstvo. Mala som veľké množstvo kamarátov,napadnikov,neprajnikov..vsak to poznate.

Teraz ked som sa zamyslela ...ze kolko mi ostalo skutocnych priateľov  som ostala prekvapena. Ano ,poznate to. Obrovské priatelstva z,detstva na cely život. Aj pamatnicku mam kresbu od tych najväčších...a teraz je mi smutno.

Z toho ako sa vsetko zmenilo,aj doba aj priority aj osobnost...uz nie su ako byvavali....a bolo to take krasne.

Ale ako sa hovori..ked pride rodina zmena bydliska...pridete aj o priatelov. Pretože čas tak rychlo beží a vidim to sama na,sebe. Cez tyzden ktory ma 5pracovnych dni nic nestihame....preco je to tak... snazim sa byt co najviac s mojimi milovanymi a neostava cas na priateľov. Moj jediny nesplneny sen je: aby maminka nepracovala od rana do večera. Bohužiaľ je to tak. Mrzí ma,ze clovek trávi v praci toľko drahocenneho casu a nie je so svojimi najbližšími....

💗💖💗

Krasne napisane. Ale len si ma utvrdila v tom ze som dobre spravila ked som odmietla nastupit do prace. Juuj ale tie moje nechapave zname.... Doteraz im to nedava spavat a mam aj take co nenastupili ani na matersku a dieta si nosia do prace.. som stastna ze mozem byt doma aj ked je to niekedy narocnejsje ako praca 🙂

17. máj 2018

Vies co, mala ma 5 mesiacov a ja uz mesiac robim, 40h tyzdenne, ale s malou som min 10 hod kazdy den. Mam skvely ( pre nu) pracovny cas, takze si ju stiham aj naplno uzivat. To ze ja som mietami ko, ked je zla noc je jasne 😀 a k tym priatelom, stavs sa to, ale napr. casto treba aj pochopit, ze pristelstva v dospelosti uz nefunguju ako tie detske, pubertalne, ked sme spolu boli kazdy den. My si mapr. raz za cas napiseme, zavolame a ked je prilezitost, stretneme sa, nieco islavit alebo len tak pokecat. A aj ked ani ja a ani oni nemaju tolko casu ako pred tym, vzdy viem, ze tu su a mozem sa na nich spolahnut.

17. máj 2018

Začni písať komentár...

Odošli