Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Banska bystrica . Prosím kde je obchod Tiger a neviete či majú tento hrnček ?❤️

    #bitzee prosím je to Mila hračka vi úplná blbosť ?

    Lego . Nemáte prosím tento domček ? Či sa oplatí pre 8 ročnú ♥️?

    #lodger #recenzialodger Čitala som o tychto osuskach ake su skvele,pocula od ludi ze su fakt take ako na nich pisu,a tak som sliedila a hladala,ňurala za čo najlepsiu cenu,samozrejme som žena,chlap by neriiešil 😂.objednala som si v stredu 2 balenie za 30€ 120x120cm a teda ak vam mozem odporucit,nic uzasnejsie som este nenasla,makkucke ako oblavik,save....a velmi mile. Škoda ,za som o nich nevedela minimalne pred5 rokmi. Odporucam pre vsetky deticky a urcite aj pre dospelych supee ako uterak. My dme si ich zamilovali hned ako sme otvorili balicek. 😍😍

    Ako stratiť detstvo
    * Majte svoj telefón po celý deň zapnutý. Povoľte zvoneniam, pípaniam a bzučaniam, aby prerušili vaše dieťa v polovici vety, ktorú hovorí; vždy dajte prednosť volajúcemu.

    * Noste svoj telefón so sebou všade, aby v prípade, že by ste ho nechali v jednej miestnosti, vaše dieťa s ním pribehne hrdo ho nesúc v ruke, starajúc sa oň ho viac ako o veľmi potrebný dýchací prístroj, a nie ako o zariadenie na komunikáciu.

    *Rozhodnite sa tak, že aplikácia, s ktorou sa hráte, je dôležitejšia než to, aby ste si hádzali loptu so svojím dieťaťom na dvore. A ešte lepšie je, zakričte na dieťa, aby vás nechalo samých, kým sa hráte svoju hru.

    *Vezmite svoje deti do zoologickej záhrady a strávte pri tom veľa času na svojom telefóne, až sa vaše dieťa bude túžobne pozerať na matku a želať si, aby bolo radšej s ňou.

    *Kým čakáte na čašníka, že vám prinesie vaše jedlo alebo na to, aby sa začal film v kine, vyberte si svoj mobil a pozerajte naň napriek tomu, že vaše dieťa sedí na svojich rukách, túžiac po tom, aby ste sa s ním rozprávali.

    *Choďte na športové podujatie svojho dieťaťa a v pravidelných intervaloch sa pozrite hore od telefónu mysliac si, že vaša dcéra si nevšimne, ako nie ste plne sústredená na jej hru.

    *Ráno ako prvé skontrolujte svoj telefón… dokonca predtým, než sa pobozkáte, objímete alebo pozdravíte ľudí svojej rodiny.

    *Zanedbávajte denné rituály, akými je uloženie vášho dieťaťa do postele alebo večerné rozhovory, pretože ste príliš zaneprázdnená svojimi on-line aktivitami.

    *Nezdvihnite zrak od svojho telefónu, keď k vám vaše dieťa hovorí, alebo odpovedajte len s „hm“, aby si myslelo, že ste ho počúvali.

    *Straťte nervy zo svojho dieťaťa, keď vás „obťažuje“, kým ste v interakcii s vaším ručným elektronickým zariadením.

    *Vydajte podráždený vzdych, keď vás vaše dieťa požiada o to, aby ste potlačili jeho hojdačku. Ono nevidí, že ste zaneprázdnená?

    *Využite čas počas jazdy na to, aby ste zavolali iným ľuďom, bez ohľadu na to, že by ste mohli hovoriť so svojimi deťmi o tom, aký mali deň, alebo o ich obavách, o ich strachu, alebo o ich snoch.

    *Čítajte email a textové správy, kým stojíte na semaforoch. Potom si povedzte, že keď vaše deti budú dostatočne staré na to, aby šoférovali, že si nebudú pamätať, ako ste to robili celý čas.

    *Majte svoj telefón pri uchu, keď vaša dcéra vstúpi, alebo vystúpi z auta. Presvedčte sa, že milujúci pozdrav Ahoj, alebo Zbohom bol vysoko afektovaný.

    Postupujte podľa tohoto receptu a budete mať:

    *Zmeškané príležitosti na ľudské spojenie sa.

    miminkova
    17. máj 2018    Čítané 374x

    Po materskej💖

    Ahojte.  

    Pred 10rokmi to vsetko začalo.

    Mladá 22ročná,stretla som lasku na celý život. Randenia dovolenky male hadky. Bolo to krásne obdobie bez starostí . Ďakujem rodičom za krásne detstvo. Mala som veľké množstvo kamarátov,napadnikov,neprajnikov..vsak to poznate.

    Teraz ked som sa zamyslela ...ze kolko mi ostalo skutocnych priateľov  som ostala prekvapena. Ano ,poznate to. Obrovské priatelstva z,detstva na cely život. Aj pamatnicku mam kresbu od tych najväčších...a teraz je mi smutno.

    Z toho ako sa vsetko zmenilo,aj doba aj priority aj osobnost...uz nie su ako byvavali....a bolo to take krasne.

    Ale ako sa hovori..ked pride rodina zmena bydliska...pridete aj o priatelov. Pretože čas tak rychlo beží a vidim to sama na,sebe. Cez tyzden ktory ma 5pracovnych dni nic nestihame....preco je to tak... snazim sa byt co najviac s mojimi milovanymi a neostava cas na priateľov. Moj jediny nesplneny sen je: aby maminka nepracovala od rana do večera. Bohužiaľ je to tak. Mrzí ma,ze clovek trávi v praci toľko drahocenneho casu a nie je so svojimi najbližšími....

    💗💖💗

    miminkova
    13. mar 2018    Čítané 145x

    Vichy Slow Age

    Ahojte, tak sa vam predstavim. Volám sa Domi a mám 32 rokov. Úplnou náhodou som našla na stranke, že sa môžem zapojiť do testovania #test_slowage2. Samozrejme, že som sa šance chytila ako správna dáma, a podarilo sa. Už týždeň testovania zustujem, aky je. Aj preto,aby som.sa mohla s vami o skúsenosť podeliť. Táto znacka ma vždy oslovila a zízala na mňa v lekárni. A ako uplne prvý vyrobok som vyskúšala tyčinku na pery a teda, je to hotovy zazrak, presne ako ostatné vyrobky. Vichy sa zaraďuje medzi kvalitnú značku a snažia sa dovtedy, kým nie je  ich výrobok top.

    Ako prvé ma zaujal obal, krásny kelímok, zelenkavá farba vás musí upútať. Potom, keď ho otvoríte, unikatna vôňa ako keď ležíte pri mori a len tak čerpáte energiu, vôňu, relax.

    A v neposlednom rade gélová textura. Obsahuje veľmi kvalitne zložky, ktoré su unikátne. Rychlo sa vstrebava, je jemnučký a hladký s krásnou vôňou. A po pár minútach vašu pokožku krásne vyhladí, dodá jej potrebnú vvýživu a už nie je pleť sucha.

    To bol môj niekoľkoročný boj. A tu je moj objav storočia.

    Je to fakt odpoveď na suchu pleť. Mne pomohol velmi. Ďakujem 💝

    miminkova
    1. mar 2018    Čítané 371x

    Dvojicky od 0-3rokov

    Ako to cele začalo? S mojim manzelom sme sa zobrali v auguste 2012. Cas po tom sme si plne užívali. Dovolenky,vylety,randenia. Spoznali sme sa tak dokonalo,v kazdej situacii ,v spolocnom byte v nasom hniezdocku lasky,ze sme túžili pohnúť sa ďalej. Na dieťatko sme boli pripravení. No nie vzdy sa všetko deje tak ako by sme si želali. A tak sme si užívali az do roku 2014. Asi v septembri sa nam podarilo splodit ....dietatko,neskor sme zistili ze dietatka. Boli sme milo prekvapení,rodina neverila,moja mamina si az do porodu myslela,ze srandujem... ano dvojicky...aj otazky som mala,plno otazok ,ci sa to da zvladnut,no nik mi nevedel odpovedat. Brala som to ako poslanie. Moje tehotenstvo bolo od 4-5mesiaca velmi náročné,opychy nôh,zaha,nevoľnosť,cele to trvalo a tak sa zhorsovalo,ze som.si myslela,ze to nezvladnem. No našťastie mam vynikajuceho gynekologa,ktorý ked ma videl,hned ma poslal na prijem . Chvala bohu za neho. V 32tt v nemocnici,v 33tt sekcia. Odtiekla mi plodovka,bolo to neskutočne,moju izbu zalialo toľko vody,ze mi veci v nej plavali...bolo to vykupenie,vymodlete odrodenie. Tym ze to.bola sekcia som akosi stale neverila ze su tie deticky dve a ze su fakt moje.. az na 2den ,ked som sa v ukrutnych bolestiach po sekcii postavila a sla na jis ku za mojimi detickami som pchopila,som uverila,som bola taka pyšná ze to ani.nejde opísať. Neuveriteľný pocit blaženosti. Po case,kym sme prisli z nemocnice s pokladmi to islo zavratnou rychlostou. Aj mi je luto,fakt sa to neda uzivat si...t e n kolobeh...aach ale bolo to nadherne obdobie. Ak by ktokoľvek zlyhal,asi to sama nedám.  Moja manzel mi  neskutočne pomáhal od prveho dna. Mozno aj preto som to zvladla bez psychiatrov a psychlogov...verte mi.... je to veelmi narocne. Islo to dnom za dnom,prešli sme si všeličím,reflux,koliky...no zvladli sme to a o chvilku oslavuju moje zabky 3roky. Neskutocny ppcit,nova skúsenosť. A ja...ja zacinam v novej práci. Drzte nam.palce. krasny den želám.

    miminkova
    28. feb 2018    Čítané 239x

    Nieco konci,nieco zacina

    Ahojte. Volám sa Dominika. V roku 2015 som sa stala mamičkou,neskutocny pocit hrdosti a to nie jedného ale 2 dievčatok. Na obdobie v nemocnici nikdy nezabudnem. Ziskala som veľa,skusenosti,priatelstva. Pre mna to bolo krásne obdobie,porod nebol idealny ale pre mna jedinečný. Som hrda,na vsetkych co pri mne stali a stále stoja. Reči počkaj ked to a tooo.. s dvojickami to bude tazke som si nepripustala. Nikdy to nebolo tak ako mi povedali iní,lebo ja nezijem s nimi a ako chcu oni,ja zijem svoj sen. Dvojicky su dar,tak.ako kazde vytuzene,milovane,stastne dieta. 👧👧 Tak to je.tak to mam ja. Bol to krásny cas...materska dovolenka,ach ubehla ani neviem ako,nasledovala rodicovska a to uz islo zavratnou rýchlosťou. Vsetkp raz skončí a ja sa opäť vraciam do niecoho nového. Práca a popritom sa naplno venovat rodinke,aby nepocitili rozdiel...lebo moja laska k nim je nekonciaca. Klamala by som,ak by som tvrdila,ze bez nich nemozem dychat...nie.. rada idem bez deti na babsku jazdu,na romanticku večeru na rande s manzelom....krasny den všetkým na koniku ,usmievajte😉 sa...zivot je ovela krajší🌸

    Dovolenka s dvoma 2rocnymi bola super,zobrali sme lieky,teplomer pre istotu a z veci 5parov triciek a 2plavocky,aby boli stale v suchu,a super bolo 5parov gatusiek,lebo už nenosime plienocky,krem f50 ka,jemnucko opalene,ziadne potiaze,let zvladli suprovo odporucam.hracky na pieskovu plaz a malicky bazenik s vodou pri lehatku a mali radosť.

    Základ musí byť💙🐬💝

    miminkova
    Správa bola zmenená    5. júl 2017    

    Uz sa dlho darilo pre svet nejakému nezaujmavemu Slovakovi Saganovi....jasne uz to muselo prísť....co je pre svet Slovak....to sme včera mali.moznost pochopiť vsetci....smutne,deprimujuce,frustrujuce....len mu prajem aby nedostal z toho depky....to je moc aj na koňa...#podporapresagana 🌈

    Radte,mam obrovsky strach,dcerka 2roky od vcerajsej noci teploty v kuse 38-39-40,5. Z mocu jej pedina dala zinnat,no stale mi spi,ako keby ani nezila,pokracuju teploty 38 nic neje,len si pyta vodu... mam ist k pedine na krv? Ci to neni ta detska cukrovka? Som zufala

    Tvorím si💝

    📚🎬🎥Všetko -alebo nič. Odporuuuuucam!!!!!!

    30 ročné novučičké retro obliečky - darček od mojej mamičky neskutočný pocit keď dom ich otvorila,navliekala obojstranbe gombicky čo tam boli priložené , zážitok ako nikdy aj keď vzor nie je najmodernejší,tesim sa na noci strávené v tých perinach ktoré sa nedajú vyvážiť ani zlatom!!!😉

    miminkova
    Správa bola zmenená    30. dec 2016    

    Želať zdravie,stastie lásku je klasika ale ja na modrom koníku želám:Snazilkam -pozitivny tehuu testik,slobodnym maminkam-pana tatinka,detickam v domove-rodicov,nam rodičom -lasku a pevné nervy,nasim detičkám -zdravie,chudobnym-vyhrat lotériu,bohatym-rozum,nasim mamam-caste návštevy nech nikdy nie sú samé....PF2017 za nás:D.M.V.Ch.

    Komu pošlem vianočné modré 💖?

    Tak ešte pár darčekov,kupit spontánne bez stresu,keby v ten deň aj snežilo a hurá vianočná večera,koledy,vytuzene detičky,rodina zdravie,tak šťastné a veselé celej konskej rodinke.Modrej konskej rodinke samozrejme.🎄🐟🎁👣🎇

    Krásnu 2 .slnečnú adventnu nedeľu želáme

    Bola som v kine na KIKI a je to užasne,velmi prijemne,nenasilne, krasne.odpocucam:grinning:

    Toľko 💝💖💗😍😘 dakujem