Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte mamičky- kuchárky! Nevedeli by ste mi prosím poradiť? Synovi pomohol kamarát z Japonska. Je mimo svojej krajiny a rozmýšľala som , že ho poteším. Chcela by som pre neho upiecť niečo, čo mu pripomenie Japonsko. Neviete o nejakom koláči, niečom sladkom, čo sa robí v Japonsku? Ja absolútne nemám prehľad. Vopred vďaka za správy.

    Mamičky z Trenčína, hľadám pomoc do domácnosti. Neviete o niekom, kto by mi pomohol s umytím dlážky, utretím prachu atď.?

    Dievčatá, tu je veľmi dobrý článok o upevňovaní imunity v škôlke. Čo má na ňu vplyv atď. Mňa upútala poznámka o strese. https://zena.sme.sk/c/20657454/detska-imunita-n...

    Dievčatá čo robíte so zapísanými zošitmi Vašich detí? Recyklujete ich alebo niečo nechávate pre budúcu referenciu. Rozmýšľam, že odložím len zošity z predmetov, z ktorých sa robí monitor v 9. ročníku (M a SJ).

    Mamičky, záhradníčky, chcela by som presadiť moje vianočné ruže. Myslíte, že je už neskoro? Pekne mi rastú a rozmýšľam, že by som ich presadila do väčších kvetináčov, aby sa mi zväčšili.

    Mamičky, kedy si zvyknete kupovať pyžamká do škôlky? Je teraz ešte skoro?

    Ahojte, v Trenčín sú zavreté všetky pošty. Na webe pošty je napísané, že bezplatná linka z technických príčin nefunguje. Viete, čo sa deje?

    Mamičky z Trenčína, kde by som si mohla dať urobiť z fotografie plagát na stenu?

    Hokejové mamičky, tu je vynikajúci článok o hokeji. Odporúčam. https://dennikn.sk/770537/michal-handzus-aj-vo-...

    Mamičky kuchárky, dnes som kúpila maslovú tekvicu. Chcela by som z nej uvariť polievku. Je potrebné ju ošúpať, alebo ju mám dusiť aj so šupkou. Vopred vďaka za rady.

    Myslíte, že keby takéto overaly boli ušité z jemného menčestru, tak by sa rýchlo na nich zničili kolená?

    Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať na modrú strechu. Moje deti vyrástli a zmenila som im izby, kúpila nové postele. Teraz rozmýšľam čo s nábytkom. Chcela by som ho predať. Ako to prosím Vás funguje na mdorej streche. Zaregistrujem sa tam a vytvorím si bazár? Je to zadarmo?