miri_1
7. mar 2017
92 

Disneyland Pariz: ubytovanie: Davys Crocket ranch

Disneyland Pariz: Davy Crocket Ranch

ubytovanie pre tych co do Disneylandu soferuju a chcu sa vyhnut ubytovaniu priamo v hlavnom parku. Vhodne pre tych co sa chcu sami stravovat, kuchyna je plne vybavena: umyvacka, chladnicka, mikrovlnka, elektricky sporak, kavovar, vonku na veranda sa da grilovat. Do disneylandu je to asi 10 minut autom, parkovanie v Disneylande mate zadarmo (inak je to 20e/den).

Hlavna recepcia ma shop, kde sa daju zakupit suveniry , ale aj jedlo (ako mlieko chlieb, zelenina), takisto je tam velka restauracia formou bufetu, cena na osobu sa pohybuje okolo 30 eur, deti do 3 rokov jedia zdarma.

Pri hlavnej recepcii je takisto bazen , so vstupom zdarma, je kryty s toboganom a virivkou (rukavniky a kolesa na plavanie vam pozicaju zdarma).

Aksi zaplatite ranajky, tie si musite chodit osobne vyzdvihnut (podaju vam taky balicek s pecivom, cereliami, dzemom, kavou, mliekom) do takeho akoby stanku na tej ulici kde ste ubytovani.

Ubytovanie je v statickych karavanoch (take chutne malicke chatky pre 4 alebo 6 osob), su velmi dobre vykurovane, my sme boli vo februari a bolo teplucko, maju aj klimatizaciu na leto.

ak mate listky do parku, tym ze byvate v Disney hoteli, mate skorsi vstup, tzv. Magic hours- cize uz od 08.00, park sa oficialne otvara pre verejnost az o 10.00.

Dakujem za cenne info. Tento rok sa tam chystame 🙂

7. mar 2017
miri_1
autor

@barborenka_norway tak stastnu cestu zelam, nech vam vyjde pocasie, my sme mali celkom fajn na to ze bol februar, poprchalo nam len jeden den

7. mar 2017

No my sa vyberieme asi koncom juna. Mame na plane 2 dni DL a potom 3 dni Pariz. Nase kocky maju 11 a 1,5 takze asi posledny rok co to tu starsiu bude este bavit. Akurat ta mala si to nebude pamatat. 😉

7. mar 2017
miri_1
autor

@barborenka_norway a nechcete v tom DL zostat dlhsie? my sme teda za 5 dni toho vela presli, ale aj tak mam pocit ze sme vela veci premeskali alebo nevideli 🙂 inak budu mat tie oslavy 25 rokov zalozenia, takze budu mat nejaky specialny program, hned by som sla zas. a myslim ze ta 11 rocna si to uzije 🙂 ja som teda stara krava a uzila som si poriadne 🙂 skoda ze dospelaci uz nemozu chodit v princeznovych satoch po parku, ja by som hned sla ako Merida 🙂

7. mar 2017

@miri_1 my sme boli jeden den v parku a za mna sa teda ziadne wau nekonalo, mozno fakt keby clovek ostal este o den, dva dlhsie, ale to by som uz muza neukecala on nema rad tieto masovky. Boli sme tiez v juni, ale tak cakat na atrakciu 10-20 min.,aby sa clovek zviezol a potom ist na dalsiu to uz si radsej sa tu cenu spravim daky pekny city break lebo tie listky su fakt neskutocne drahe do toho parku. Ale TOP bola Frozen show, to dcera ani nedychala ostatneho sa bali hlavne tie ako Peter Pan, kde sa chodilo vlacikmi do vnutra.

7. mar 2017
miri_1
autor

@dooscoby hej tie cakacky su hrozne, to ste mali stastie ze ste cakali len 20 minut, my sme napr na princezne cakali viac ako hodinu, niektore rady boli aj na 2 hodiny ( my sme bohuzial sli cez britske a francuzske skolske prazdniny) inak decka sa velmi nebali 🙂 a ano frozen show to vyhrala, videli sme ju styrikrat a trikrat Royal welcome- ako sli Anna a Elsa po namesti na kociari 🙂 dokonca moj sialeny chlap zobral tu sestrocnu na Thunder mountain- ze sa trochu bala ale pacilo sa jej

7. mar 2017

@miri_1 dcera sa dost boji, hlavne, ked je tma a v tych miestnostiach nielen, ze to bolo v cudzom jazyku, ale aj dost hlasno ☹ este krasne bolo na konci parku ako sa chodilo do toho ubytovacieho zariadenia bola taka plavba na lodke, to bolo tiez velmi pekne. No skoda tej frozen show to sme objavili az poobede posledne predstavenie, inac by sme to urcite vyuzili aj viac krat za den. Minuly rok sme boli pre zmenu v Legolande v Nemecku a tiez fajn, tam mali premietanie v 3D alebo uz 4D nepamatam sa a ked prsalo vo filme tak aj na nas padali vlocky 🙂 A tak aspon sme mali cas pobehat aj trosku mesto boli sme az hore na vezi, zahrady, Vitazny obluk, povozili sme sa metrom, vlakom, autobusom, ale aj kratko bolo za 4 dni toho vela clovek nestihne.

7. mar 2017
miri_1
autor

@dooscoby tak nase maju vyhodu ze rozumeli po anglicky, asi preto sa nebali.

7. mar 2017

Začni písať komentár...

Odošli