Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    mirka198
    Správa bola zmenená    26. okt 2023    

    Ahojte baby, prosím vás, mate niektorá doma túto hernú konzolu? Pre aký vek je to vhodné. Stojí to za tie peniaze? Poprípade ak máte inú hernú konzolu len takto do ruky a ste spokojné, budem rada , keď sa podelite akú máte a kde ste kupovali. Ci sa dá aj v kamennom obchode?

    Ahojte, tie, čo zbierate dovolenkové magnetky, kde alebo ako ich prosím máte umiestnené okrem chladničky? Foto poteší 😉

    Baby, tie, co mate tepovac Karcher, aké používate prostriedky na tepovanie sedačky a kobercov? Co som kúpila tekutý original Karcher, tak sa mi zdá, ze to vôbec nevycisti 🤨🙄.

    Ahojte, mate prosím niektorá túto rúru? Potrebujem poradiť 🙏🙏

    mirka198
    Správa bola zmenená    11. máj 2022    

    Ahojte , odporučte mi prosim v Trenčíne ubytko, ale nie hotel ani penzión. Obvolala som už snáď všetky. Hľadám rodinný dom alebo byt, ktorý ponúkajú na ubytovanie. Mame zajednany zatiaľ hotel Gaborika , ale dosť slabo vybavene izby.

    Baby, malý ma takýto vysyp. Lieky neužíva žiadne . Môže to byt alergická reakcia? Fenistil už dostal. Ráno ide k Dr.

    Ahojte baby, mate niektorá tento vakuový čistič tváre? Oplatí sa, či blbosť, ktorá nefunguje. Poprípade, aký máte a spĺňa aj účel.

    Ahojte baby, mate niektora doma tento trenazer? Oplati sa to? Bavi to deti? Alebo dalsia blbost do domu 😅?

    Ahojte maminky, prosím vás bola ste niektorá v BA na Kramároch NUDCH teraz na ambulancii s dieťaťom? Je potrebný test, ako na to bolo na jar potrebné?

    Ahojte, mate niektorá náramok zn. Brosway? Chcem zo žltého zlata, len sa bojím, že časom začernie alebo sa olúpe.

    Ahojte, viete mi odporučiť ubytko pre 4 osoby s 2 spálňami a minimalne ranajkami v Kremnici?

    Ahojte baby, najdem tu medzi vami lekarku ortopedie? Alebo existuje nejaka skupinka, kde radia lekarky?

    Baby prosím, pracujete niektora v poistovni Groupama alebo ste pracovali?

    Ahojte baby, dnes som si všimla, že synovi (4) vypadavaju dost vlasy. Stretli ste sa s tym u vasich detí? Co bola príčina? Mám strach. K obvodnej ideme v piatok a hned aj na odbery.

    Baby prosim, nemate doma nefunkcny takyto vysávač? Potrebovala by som jednu suciastku 🙏. Na internete to neviem nájsť.

    Baby 🙏, chcem si kúpiť susicku. A neviem sa rozhodnúť, či Beko alebo Bosh 🤷‍♀️🙈🤷‍♀️. Vaše skúsenosti?

    Baby 🙏, kde zozeniem takyto obrazok na tortu? Predpokladám, že to je asi jedly papier 🤷‍♀️. Neviem to nikde nájsť 🙈

    (2 fotky)

    Ahojte baby, robila ste si niektorá test na protilatky Covid-19? Robila som manželovi, on bol v decembri pozitivny a vyšla mu ciarka v IgG silná a v IgM slabá to znamená, že je ešte infekcný, keď má obe čiarky?

    Asi tak 😉

    Maminy, ukludnite ta ma, ze nie som jedina ktora nema pokupene darceky, poupratovane, vyzdobene, napecene..... vcera prva adventna nedela a ja som len do obeda rychlo hladala adventny veniec a samozrejme som musela improvizovat zo svieckami lebo minulorocne by vyzerali blbo 😀 😀

    #billa_u_nas_doma aj ked kupovane v Rakusku

    #billa_u_nas_doma ( nez som ho stihla vyfotit, uz som neodolala )

    Ked je PMS, tazko sa odolava 😉

    Baby prosim, aku teplotu mali vase deticky pri prerezavani zubkov. Maly mal teplotu do 38,5 od pondelka do stredy vecera, kazdy den robene CRP a vsetko ok, v utorok mal po tele koprivku. Stvrtok bol klud a dnes vecer opat teplota 38,5. Okrem ineho ma aj soplik vodovy a kasel predpokladam, ze ma zo soplika. Hrdlo mal vzdy ciste. Moze to byt zubkov? Dnes mu vykukli horne 1-ky a teraz este idu dolne 1-ky.

    ZENY, ANO DNES JE ZATVORENE TESCO, BILLA, LIDL, KAUFLAND ...... PROSTE VSETKO 😉 😉

    Baby prosim, ktora sa vyznate. Niekto nam permanentne prstom kresli na auto pi.. a koko.. , dali sme fotopascu a teda uz vieme kto to robi. Trva to uz dva roky vzdy, ked je namraza len az teraz sa nam podarilo zachytit kto to je. Je mi z toho tazko lebo byvame na dedine a tomu dotycnemu sme nikdy neublizili a vzdy, ked sastretneme tak sa pekne rozprava. Chcem sa opytat, ci sa to da riesit aj inak treba ho udat alebo ku starostovi predvolat. Bojim sa, ze ked ho napomenieme len my, ci nam nieco neurobi autu.

    Ahojte, dcera 10 by chcela pod stromcek mikroskop, ale nie detsky, ale nemusi byt ani dospelacky nieco stredne. Da sa kupit aj v kamennom obchode. Popripade mate niektora doma, ktory by ste mi odporucili, recenzie? Dakujem

    Baby, malemu skoro 12m zacali hnisat ocka. Mozem mu kapnut Ocu flash? Samozrejme s nim pojdem rano lekarke. To len na noc, ci mozem dat toto?