Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    misicka2207
    11. apr 2021    Čítané 165x

    🐸🐸Pranie a skúsenosti so žabkou BUPI🐸🐸

    🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸

    Testovanie s Bupi. Povedala som si, prečo nie, vyskúšam. Hlavne, keď musím hľadať niečo, čo "zapasuje" tým mojim 2 deťúrencom, keď majú obaja citlivú pokožku. Prijala som túto výzvu a pustila sa do testovania pracích výrobkov Bupi.

    Na testovanie sme dostali 4 produkty:

    Bupi BABY Sensitive Aviváž

    Bupi BABY Tekutý prací prostriedok

    Bupi BABY Color Tekutý prací prostriedok

    Bupi BABY Sensitive Prací prášok

    Ako bonus žabka 🐸

    Bupi BABY Sensitive Aviváž

    Bábätká majú svoje čaro a príjemnú jemnú vôňu. Avivážne prostriedky by mali byť pri praní citlivé k oblečeniu a rovnako aj k pokožke bábätka, a mali by iba jemne podčiarkovať jeho vôňu. A toto je presne to, čo je pre mňa prvoradé, a čo som našla v tejto aviváži. Tak príjemná vôňa, ktorá rozvoňala celý byt. Dala by sa použiť aj ako osviežovač vzduchu. ❤️❤️❤️ Obal je priehľadný a v tomto prípade je možné vidieť, koľko aviváže v balení zostáva. Čo oceňujem je, že na zadnej strane balenia je uvedené množstvo aviváže potrebné pri jednotlivých typoch prania a najviac ma potešilo, že hoci pri používaní sušičky bielizeň pri iných avivážach nemala tak peknú vôňu, pri použití Bupi mala po vysušení stále príjemnú vôňu. 

    Bupi BABY Tekutý prací prostriedok

    Určený na pranie detskej bielizne a jemných tkanín v ruke alebo v práčke. Jemná vôňa pridaná do pracieho prostriedku neobsahuje alergény. Prípravok je vhodné použiť pri praní jemných tkanín, predovšetkým hodvábnych a vlnených. Tekutý prací prostriedok má tú výhodu, že sa lepšie rozpúšťa. Veľmi som sa obávala, či sa mi malá nevyhádže, pretože sme skúsili už 3 pracie prostriedky a po všetkých sa mi vyhádzala na telíčku. Po tomto pracom prostriedku ani jeden fliačik.😊

    Bupi BABY Color Tekutý prací prostriedok

    Bupi BABY je špeciálny tekutý prací prostriedok s obsahom mydla, určený na šetrné pranie farebnej detskej bielizne. Svojím zložením je vhodný na pranie bielizne detí i dospelých s citlivou pokožkou.

    Aj tento som vyskúšala na našom malom a rovnako sa neobjavila žiadna vyrážka alebo alergická reakcia. Veľmi sa mi páčila vôňa. Za mňa bola bielizeň aj veľmi jemnučká. 

    Bupi BABY Sensitive prací prášok

    Malé bábätko má oveľa citlivejšiu pokožku ako dospelí a jeho pokožka sa rýchlo môže podráždiť. Rozhodne sa u malých detí nespoliehajte na bežný prací prostriedok, ktorý je agresívny k pokožke a môže spôsobiť alergie. Bupi vám ponúka okrem svojich osvedčených tekutých pracích gélov aj novú "tajnú zbraň" na pranie dojčenskej a detskej bielizne - špeciálny prací prášok na šetrné, ale dostatočne účinné pranie. Jeho zloženie nedráždi citlivú detskú pokožku a je vhodné i pre alergikov. Prášok je vhodný na pranie v práčke aj na ručné pranie.

    Jemná vôňa, pridaná do pracieho prášku Bupi, neobsahuje alergény. Prípravok je vhodné použiť pri praní akejkoľvek bielizne – aj jemných tkanín.

    Čo ma trošičku zamrzelo je, že niektoré škvrny nevypral, ale na to som objavila nový produkt- Bupi mydlo na škvrny, takže určite vyskúšam aj ten.

    No a nakoniec bonus žabka 🐸, ktorá zaujala našu maličkú hlavne farebnosťou jemnosťou a vôňou lebo bola vypraná v spomenutých prostriedkoch. 😊😊😊

    Za mňa výrobky Bupi odporúčam, pokračujem v testovaní, skúšaní a určite budem aj naďalej kupovať tieto pracie prostriedky, lebo sú ozaj veľmi dobré a krásne prevoňajú bielizeň, ktorá je po vypraní nadýchaná a jemná, a čo je hlavné, sú citlivé k pokožke mojich detí. ❤️❤️❤️❤️

    Takže do toho žienky.💐💐💐

    🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸

    #test_bupibaby
    #recenzia
    #skusenosti_pracie_prostriedky_bupi

    #test_bupibaby keďže väčšinou mam veľké pranie v sobotu ale bola som nedockava aspoň jednu práčku som dala prať už dnes. Použili sme tekutý prášok na farebné a aviváž🐸. Pradielko neskutočne krásne vonia. 😻😻😻

    misicka2207
    Správa bola zmenená    24. mar 2021    

    #test_bupibaby ďakujeme ešte raz veľmi pekne že sa môžme zúčastniť testovania a vyskúšať výrobky Bupi.🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸uz pri preberaní kuriérom som zacítila ako krásne voňajú.

    (2 fotky)
    misicka2207
    13. mar 2017    Čítané 125x

    Zendium Complete protection

    Ahojte,

    som veľmi rada, že som bola zvolená spomedzi veľa mamičiek na skúšku pasty Zendium.

    Môj zubný problém je veľka kazivosť a čím ďalej aj citlivosť, preto sa snažím vybrať tu najlepšiu. Takže určite výskúšam aj pastu Zendiu Sensitive plus. Pasta Zendium Complete Protection je moc prijemná a určite by som ju doporučila všetkym, ktorí majú podobné „krehké“ zuby ako ja.

    Jej chuť je jemná, pení veľmi maličko a nevytvára sa po nej žiadny povlak na zuboch. 

    Ako veľke + asi to najväčšie a asi je to neuveriteľné, konečne mi zmizol zubný kameň, ktorého som mala dosť. 

    Zubnú pastu určite odporúčam a naďalej ju používam aby som zistila ďalšie plusy. Určite vyskúšame aj ďaľšie výrobky tejto značky.

    ĎAKUJEM