Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    missia
    15. jún 2018    Čítané 265x

    Večery s HiPP

    Prvýkrát som sa zapojila do testovania,vybrali má a tu je recenzia. Ako prišiel balíček na testovanie kozmetiky HiPP, hneď som ho otvorila a rozdelila na dve časti: pre nás a pre kamarátku. Keďže som nikdy nepoužívala pre deti túto kozmetiku, prečítala som si pribalený leták, ovoniavala prípravky a odložila. Zostávalo už len počkať do večera.

    Malé cestovné balenie kozmetiky HiPP ako aj kozmetiku samotnú, som zhodnotila pozitívne. Ešte stále po dvoch týždňoch tetovania nie je prázdne. Synček mal na začiatku testovania 5 týždňov a kozmetika HiPP je jeho prvá kozmetika.Doteraz som ho kúpavala iba v čistej vode, len na zadoček som používala obyčajne detské mydlo, pretože po krémoch na zapareniny voda nestačí.

    Na kozmetike HiPP som najviac ocenila konzistenciu, ľahké rozotieranie a príjemnú  jemnú vôňu všetkých prípravkov ako aj vlhčených obrúskov. Najlepšie je pokakanú riťulku umyť vodou, ale keďže nie vždy sa dá, či chce, siahla som a vyskúšala vlhčené obrúsky. Na obrúskoch sa mi páčilo a dávam veľké + pretože


    "vytiahneš jeden a ďalší sa neťahá, ostáva vo vnútri!"

    Za nás môžem povedať, že vyhráva umývací gél a telové mliečko. Olejček som skúšala dvakrát, pretože synček je pri utieraní plačlivý. Na masáž sa nedalo ani pomyslieť. Nie a nie si ju užiť!

    Priznám sa, zloženie na kozmetických prípravkoch nesledujem, pretože vždy som siahla po osvedčenej značke. Pre mňa klasike. Synček je už naše tretie dieťatko myslela som, že budem používať kozmetiku ako pri jeho súrodencoch.No, ale už keď sme začali s  kozmetikou HiPP a synčekovi vyhovuje, nevidím dôvod meniť. Nenastala žiadna alergická reakcia, pokožku má peknú, čistú, krásne jemne prevonanu - mamička je spokojná 🙂 Zostávame verní a budeme kupovať aj veľké balenie.

    Určite by kozmetika pre žiadne malé bábätko nemala obsahovať farbivá, konzervanty, zbytočne parfémy, alkohol... A ako píše kozmetika HiPP "bez zbytočnej chémie". Mala by mať čo najjemnejšie zloženie, veď bábätká majú jemnú a citlivú pokožku. Malý má peknú čistú pokožku akú by malo mať každé bábätko. Ak sa má ktokoľvek spýta, akú kozmetiku používam, čo mu dávam, čím ho natieram? Poviem kozmetiku HiPP. Odporúčam, vyskúšaj a uvidíš! Aj kamarátka je nadšená, hlavne preto, že jej dcérke kozmetika HiPP vyhovuje pre jej problematickú a citlivú pokožku.

    Večernú starostlivosť o telíčko, vlásky a tváričku, nás každodenný rituál mu doprajem každý večer pred uložením do postieľky s kozmetikou HiPP 🙂