Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Dva roky, to kedy utieklo?

    Baby keď dám dieťa do škôlky a ja zostanem doma zoberú mi materskú?

    Už takmer mesiac mam doma veľkého chlapa bez plienok

    miuska223
    22. júl 2018    Čítané 149x

    Neposedný plaváčik testoval Pampers

    Začiatkom recenzie chcem ešte raz poďakovať Modrému koníku a Pampers za možnosť testovať ich výrobky. Testovali sme nohovičkové Pampers pants premium care a plienky do vody Pamers Splashers.

    Začnem tými, ktoré sme testovali viac –Pampers pants. V balíku nám prišlo jedno balenie veľkosti 4 ktoré obsahuje 44 plienok. Balenie išlo krásne otvoriť. Vôňa plienok bola príjemná, ničím mi neprekážala ako vôňa niektorých iných značiek plienok. Na plienkach sa nachádzajú 2 motívy, ktoré nie sú výrazné a musela som sa zahľadieť aby som ich identifikovala. Jedna z hlavných výhod, okrem super naťahovania, je žltý indikačný pásik podľa ktorého ľahko zistím či je už plienka naplnená. Na zadnej časti sa nachádza pásik s modrým koncom na zalepenie plienky po použití. Pásik ide ľahko odlepiť a dostatočne obsiahne aj viac naplnenú plienku. Vrch nohavičiek obsahuje gumičkové lemovanie ktoré sa krásne prispôsobí detskému telu a nikde netlačí. Nášmu akčnému Miškovi sa asi 3x stalo že pri naťahovaní spoj určený na trhanie trochu „rupol“ ale používanie to nijako neovplyvnilo.

    Za celú dobu používania nemal Miško ani raz podráždenú riťku. Plienky som dávala aj na noc a ráno sa budil so suchým pyžamom.  Nakoľko som akčná maminka a doma moc neusedím Miško chodí so mnou kade-tade. Plienku sme mali oblečenú raz-dva aj keď to bol boj ako so všetkým (obliekanie, jedenie a vôbec udržanie malého na jednom mieste) . Za mňa je trochu nevýhoda že musím všetko oblečenie vyzliecť aby som plienku obliekla. Žiaľ 1x sa nám podarilo plienku prekakať. Malému idú zúbky, nálož bola dosť veľká a prebaľovací pult bol až v ďalšom obchode.

    Pikošky na záver:

    1. Úplne super som ich obliekla aj počas kojenia.

    2. Manžel ich obliekol opačne a vydržali do ďalšieho prebalenia úplne v pohode. Pampers  Splashers som mala možnosť testovať v domácom bazéne, v aqualande a aj na plávaní s bábätkami.

    Plienočky majú 2 veselé a hravé motívy. V balíku veľkosti 4-5 je 11 plienok. Obsahujú gumičky ako pants a lemujú detské telíčko. Detskému plávaniu sa venujeme už nejaký ten mesiac ale v neoprénových plavkách. Porovnať plávanie bola pre mňa výzva, nakoľko ma každý odhováral od jednorazoviek kvôli ich váhe po napití vodou. Váha mokrých plaviek u nás bola 133g a plienky Splashers 130g po použití. Rozdiel nebol veľký takže tento „mýtus“ som vyvrátila. Po plávaní som plienku jednoducho roztrhla nemusela som ju niesť domov ako mokré plavky.

    Splashers sú ako stvorené na celodenný pobyt v aquaparku. Mokrú roztrhnem, a keď sa zase rozhodneme ísť kúpať, dáme novú-suchú. Dieťa tak nemusí zbytočne nachladnúť kvôli mokrej plienke. Navlečená je raz dva. Jediné čo mi chýba je označenie prednej alebo zadnej strany.

    Záverečné zhrnutie: oba výrobky odporúčam a aj ja pri nich rada zostanem.

    #test_pampers2 mámí koľko tých plienok ešte máme? Naše ráno s pampers pants

    #test_pampers2 kontrola pred ďalším výletom musí byť. Pásik žltý - prebaliť ešte netreba.😇

    miuska223
    Správa bola zmenená    7. júl 2018    

    #test_pampers2. Miško ľúbi veľa ovocia a ešte do toho sa tlačí 6 zubov. Samozrejme sa pokakal v obchode kde nie je prebalovak a keď sme sa dostali k prebalovaku v ďalšom obchode už bolo hovienko 💩 aj vonku a ako naschvál v rýchlosti sa mi modrý prúžok prilepil o oblečenie. Zlý deň :(
    Foto 📸 z výletu

    #test_pampers2 Ola Ola babka volá...
    Teplota vody super ideme aj Splashers testovať

    #test_pampers2 dnes krásne ráno 🙂 malý spal do pol 9. To sa stalo 1x od narodenia.

    Baby prosím o pomoc začala som na dome umývať okná a sú strašne flakate z vonku od múch. Ako to umyť? Pečie na okno slnko a už je to par rokov - dlho staviame.

    #test_pampers2 v pants umývame zúbky a čakáme než sa napustí voda vo vani

    #test_pampers2 takéto 2 obrázky môžte nájsť na Pampers pants premium care

    #test_pampers2 najlepšie sa mi obliekajú pants pri kojeni to je jedna radosť 🙂

    #test_pampers2. Chceme hneď skúšať a tak Miško naložil plienku predtým.
    PS1: aký význam má kukurica keď aj tak celá je vonku 😂
    PS2: Miško je už špinavý a to som mu dala čisté tričko na fotenie prvých foto 📸

    #test_pampers2 Miško samozrejme sám musí rozbaliť

    #test_pampers2 kuriér úspešne odovzdal. Pani ani som nepísal šak vy ste skoro stále doma

    Pomáham maminke 🙂

    Len to naj do nového roku

    Nová súkromná skupina Nakúpim v Rakúsku. Koho pridám?

    Môj celý svet

    Baby prosím koľko stoja tie plienky dada v Poľsku a kde sa kupujú?

    Je tu velka novinka, uz sme komplet rodinka 🙂 Krasne ocka, jemne vlasky, narodeny z velkej lasky 🙂 Michal, dnes o 8 55h s mierami 3550g a 53 cm 🙂 obaja sme v poriadku a mame sa fajn

    ach jaj, ževraj ešte 5 dní.... Miško ale my ťa už chceme pri sebe 🙂

    Tak už len 22 dní si môžem spievať aj ja 🙂

    baby vedeli ste, že Popradská má kávu bez kofeinu? moja nová závislosť

    jeje komu dakujem za srdiečka? 🙂

    4 týždne do pôrodu 🙂 už to tu čoskoro je. malinky dnes silno kope v brušku a maminka by spinkala aka je unavená, ale ešte musí pracovať

    A už aj naše vozitko je nachystané 🙂