modrykonik
16. apr 2024
629 

Academy odrážadlá a bicykle: Čo je na nich iné a prečo sú dobrá voľba?

Možno sa teraz sami seba pýtate, prečo by malo vaše dieťa mať práve Academy a čo je na týchto odrážadlách a bajkoch špeciálne (keď už „toľko stoja")... Veď my sme to dali aj na horších a sme tu 💁‍♀️. A áno, je to pravda, no ako všetci vieme, všetko sa vyvíja a zdokonaľuje. Tak sa poďme spoločne pozrieť na to, prečo sa do konkrétne tejto značky oplatí zainvestovať 😊:

🔴 nízka hmotnosť produktu,

🔵 remeň namiesto reťaze,

🟣 nízky Q faktor,

🟢 ergonomický tvar,

🟡 rovné sedlo a krásny dizajn.

Extra nízka hmotnosť

Áno, vieme... Kedysi sa nám o hliníkových rámoch ani nesnívalo, jazdili sme na super ťažkých bajkoch a jazdiť vieme. Ale vtedy sme ani len netušili, že nízka váha bicykla je pre malošov tak kľúčová. A netušili to pravdepodobne ani naši rodičia...

Vedeli ste, že nízka hmotnosť odrážadla alebo bicykla má vplyv na jednoduchosť bicyklovania, stabilitu a na celkové nadšenie z jazdy? Každý model Academy má preto hmotnosť o 40% nižšiu ako je štandardná váha detí, pre ktoré je daný model určený. A to ani nehovoríme o situácii, kedy musíte dieťa do kopca trošku potlačiť a pomôcť mu, kým ste aj vy sami na bicykli. 🙈 Vtedy to oceníte najviac! 😅

Remeň, Q faktor, ergonómia atď.

Storky s reťazou pozná asi každý z nás. Spadne, nahodíte ju a môžete si ísť umývať alebo utierať kvalitne čierne ruky... A to ani nehovoríme o tom, že sa časom rozťahuje a potrebuje servis. A to vám s Belt systémom (remeňom) nehrozí, lebo zabezpečuje minimálnu údržbu, čistotu a navyše tichý chod.

Potom je tu aj Q faktor, ktorý ovplyvňuje ergonómiu a prirodzenosť pohybu. O čo presne ide? O vzdialenosť medzi vonkajšími stranami kľúk, takže pedále sú od seba v optimálnej vzdialenosti a dieťa efektívne šliape. A určite nemusíme písať o tom, že dieťa musí vedieť kedykoľvek vystrieť nohy na zem a zostať stabilne stáť. To mu zabezpečí práve správna dĺžka kľúk, na ktorej si Academy dáva taktiež záležať.

Myslia aj na najmenších!

Lebo aj oni si zaslúžia to najlepšie! A vy tiež! 🙂 Nie raz sa vám totižto stane, že to odrážadlo budete musieť niesť alebo voziť na kočíku, takže nám verte, že ich skutočne nízku hmotnosť (3kg) naozaj oceníte. Odrážadlo Academy Grade 1 s nosnosťou 30 kg je navrhnuté s dôrazom na bezpečnosť a pohodlie detí. Vďaka jeho nízkej hmotnosti sa deťom ľahko ovláda a získajú tak sebavedomie pri svojich prvých pokusoch o jazdu. S jeho nízkou výškou sedla, zadnou V-brzdou a ergonomicky tvarovanými rukoväťami je odrážadlo skvele prispôsobené detským potrebám a poskytuje im pohodlný a stabilný zážitok. 

Pre viac informácií a zážitkov z jazdy si môžete pozrieť aj naše video, ktoré sme natáčali s našimi deťmi, ktoré ho vyše mesiaca skúšali a testovali na „vlastnej koži".🙂

A práve pre toto všetko sme si ich vybrali do nášho e-shopu za skvelé ceny! 

Pri nákupe u nás totiž môžete ušetriť až 85€! 🎉

Vďaka setom, v ktorých nájdete odrážadlo s prilbou alebo bicykel s prilbou, môžete naozaj na týchto produktoch ušetriť až 85 EUR! ⭐ Navyše, túto známu a populárnu značku ľahučkých odrážadiel a bicyklov ste na Koníku vy sami testovali, 6a takto zneli vaše recenzie:

👱🏼‍♂️ adambilisic: „Perfektná voľba pre začiatočníka!"

Syn dostal bicykel Academy Grande Belt 3 k svojím 4. narodeninám. Bol to jeho prvý bicykel vôbec. Musím povedať, že vďaka odľahčenej váhe modelu Akademy Grande Belt 3 to bola správna voľba aj pre začiatočníka a neľutujeme, že sme zvolili tento model. Rád by som vyzdvihol aj jeho farebné prevedenie, je naozaj krásny a naživo je žltá farba veľmi pekná aj dobre viditeľná.

🙋‍♀️ sabusik321: „Ľahký, kvalitný ergonomický bicykel 🙂"

Prvý dôvod, prečo sme zvolili práve bicykel od Academy je nízka hmotnosť. Bicykel váži iba 8,1 kg, čo z neho robí jeden z najľahších bicyklov vo svojej kategórii. Hmotnosť je u nás podstatný paramerer, pretože dcérka je na svoj vek útla, takže doslova každý gram je dôležitý. 

🙋‍♀️ karotkajarna: „Ľahký detský bicykel s remeňom a kvalitným spracovaním"

Pre mňa je najväčím bonusom rýchlo zložiteľné predné koleso, keďže detské bicykle prevážame v kufri no a nízka váha bicykla by mala byť pri výbere základnou nutnosťou, ktorá dieťa neodradí od jazdy.

👆 Klikni sem a ušetri na Academy setoch až 85 EUR! 👆

Lacnejšie ako u nás v e-shope ich pravdepodobne nenájdete, tak to využite 🍀 Pohodlne sa k tomu usaďte a vyberte pre svojho drobca to najlepšie. ❤️

Začni písať komentár...

Odošli