modrykonik
5. nov 2019
2182 

Verbena hľadá Ambasádorku!

Ahojte, dámy,

to najlepšie pochádza z prírody, a preto, ak ste milovníčky sladkého a zároveň inklinujete k zdravému životnému štýlu, máme pre vás skvelú príležitosť.

Značka Verbena, inšpirovaná prírodou, sa už čoskoro stane súčasťou Modrého koníka. A hľadá svoju Ambasádorku!

Verbena je uznávanou značkou naprieč viacerými trhmi, vytvorila si imidž medzinárodnej a dôveryhodnej značky. Zrejme si ju najviac spájate s bylinkovými cukríkmi, no už nejaký ten piatok prináša aj Sušienky s benefitmi, ktoré si zamilujete na prvý hryz. Všetky produkty Verbena sú výnimočné predovšetkým receptúrou a ingredienciami založenými na bylinkách, ktoré sa vyznačujú lahodnou chuťou.

Aká by mala byť Ambasádorka značky Verbena?

Mala by to byť aktívna žena, pre ktorú je zdravý životný štýl samozrejmosťou. Mamička, ktorú hľadáme, sa zamýšľa nad tým, po akých potravinách siahne. Z tých dostupných pre seba a svoju rodinku vyberá iba to najkvalitnejšie. Má prehľad a zaujíma sa aj o nutričné zloženie potravín, ktoré je pre ňu rozhodujúce. Mala by to byť skrátka zodpovedná, komunikatívna a iniciatívna žena, ktorá rada napreduje. Nechýba jej dávka kreativity, vďaka ktorej bude vedieť seba, svoj zdravý životný štýl, ako aj značku Verbena a jej posolstvo, prezentovať zaujímavou a nápaditou formou. No v prvom rade to musí byť milá a láskavá žena, plná energie a elánu, vychutnávajúca si aj malé radosti každodenného života. Príroda a výlety sú taktiež neodmysliteľnou súčasťou jej voľného času.

Aké výhody prináša práca Ambasádorky? 

  • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte s reálnym využitím v ďalšom pracovnom živote,
  • nové a moderné zručnosti, ktoré zasvietia v životopise,
  • jedinečnú skúsenosť propagovať svoju šikovnosť a talent prostredníctvom dôveryhodnej a stabilnej značky,
  • a, samozrejme, finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

Našla si sa v tomto článku a chceš sa stať Ambasádorkou značky Verbena? Stačí, ak do 11.11.2019 vyplníš tento dotazník.

Napíš, prečo by si bola práve ty tou najlepšou Ambasádorkou. Prezraď nám, ktoré výrobky Verbena máš rada, prečo si im verná a ktorý je tvojou srdcovkou. Jednoducho napíš všetko, čo ti napadne a presvedč nás, že hľadáme práve teba!

Už teraz sa tešíme na vaše príspevky a držíme palce 🙂

dominika_c za Modrý koník

Jeej malý stále sníva o "šušurkach" verbena 😂😂 tak vola sušienky . Bol by hotový z nich 🙂

5. nov 2019

Rada pracujem pre ľudi aj s ľuďmi je mi potešením 👌

5. nov 2019

Som veľmi rada, že moje kritéria na sušienky sa spojili a priniesli niečo nové aj pre mňa aj moje deti. Je fajn si spoločne pochutnať na niečom, čo veľmi dobre chutí malým výmyselníkom ale aj ženám, ktoré musia hľadieť čo skonzumujú, kedže už nemajú 20. Sú naozaj výborné-pochutnávame si bez výčitiek.

6. nov 2019

Veľmi by ma posunulo vpred takáto skúsenosť a hlavne so sušienkami a inými produktmi značky Verbena.

6. nov 2019
6. nov 2019

Dobrý deň prajem,
keďže už vyše roka sa snažím stravovať sa zdravo takáto práca by bola pre mňa potešením 🙂 Aj keď rada maškrtím vždy je potreba nájsť si vhodnejšiu alternatívu a práve sušienky Verbena boli viackrát mojou záchranou .. Práve sušienky s príchuťou rakytníka sú moje naj 🙂 <3

6. nov 2019

Verbena sušienky ako aj cukríky milujeme celá rodina, ako ambasádorka by som sa oddala tejto práci celým srdcom, spolu s mojimi dvoja srdiečkami 🙂 Veľmi by som sa tešila vzájomnej spolupráci 🙂 🍀 pekný deň

6. nov 2019

Začni písať komentár...

Odošli