modrykonik
17. jún 2022
1125 

Plná Peňaženka hľadá Ambasádroku

Nakupovanie. Relax, odreagovanie, antistresová terapia, hobby, ale aj strašiak či nevyhnutné zlo. Tým všetkým pre nás nakupovanie môže byť. Za posledných pár pandemických rokov sme sa naučili, že nakupovať sa dá aj z pohodlia domova. Ba čo viac, mnohí z nás začali túto formu nakupovania uprednostňovať. Nákupy online ale majú aj iné výhody, než len že za nimi nemusíte do víru mesta. Za online nákupy si môžete nechať zaplatiť!

Vitajte v dobe cashbackovej! A ak už na vlne cashbacku plávate, máme tu pre vás ponuku, ktorá sa neodmieta!

Cashback portál Plná Peňaženka totiž hľadá na Modrom koníku Ambasádorku! Rada nakupuješ? Vyhľadávaš zľavy a akcie? Pátraš po najlepších ponukách? Máš cit pre módu, moderný životný štýl, vychytávky, ktoré sú teraz in? Nakupuješ rada online aj na zahraničných portáloch s lacným tovarom? Rada cestuješ a ubytovanie si bookuješ cez internet?

Tak potom si to ty!

Plná Peňaženka je najväčší špecializovaný cashback portál, ktorý vracia peniaze za online nákupy svojim používateľom už viac ako 10 rokov. Nakupujeme všetci, prečo si teda nenechať za nákupy „zaplatiť”? 

Aké výhody prináša práca Ambasádorky? 

  • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte s reálnym využitím v ďalšom pracovnom živote,
  • nové a moderné zručnosti, ktoré zažiaria v životopise,
  • jedinečnú skúsenosť propagovať svoju šikovnosť a talent prostredníctvom dôveryhodnej a stabilnej značky,
  • a, samozrejme, finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu

Ako sa zapojiť?

Chceš sa zapojiť do tohto konkurzu a stať sa Ambasádorkou značky Plná peňaženka? Stačí, ak do 18.06.2021 vyplníš tento dotazník.

Napíš nám, prečo by sme mali vybrať práve teba. Prezraď nám, akou formou by si portál Plná Peňaženka prezentovala, a ako by si mamičky na Modrom koníku oslovila a zaujala. Ako prebiehajú tvoje nákupy online, či využívaš cashback a čo najčastejšie nakupuješ. Neboj sa rozpísať a skús nám dať aj nejaký konkrétny nápad. Kreativite a fantázii sa medze nekladú! ;) Ukáž nám, čo sa v tebe skrýva nielen prostredníctvom písaného slova, ale aj fotiek alebo videí, ktoré môžeš do dotazníka tiež pripojiť. 

Tešíme sa a držíme všetkým palce! 🙂

Katka a tím Modrého koníka

Začni písať komentár...

Odošli