modrykonik
11. dec 2019
1071 

SUNAR hľadá novú AMBASÁDORKU

Známa značka, ktorá pozná tajomstvo detskej chuti, je súčasťou Modrého koníka už nejakú tú dobu. Naša skvelá @borka77 vám prinášala zaujímavosti, informácie a tipy z tohto chutného sveta dojčenskej výživy s najdlhšou tradíciou v našich končinách. Avšak čas je nekompromisný a deti rastú ako z vody, preto hľadáme novú Ambasádorku, ktorá by sa spolu so svojím drobcom naďalej starala o spokojné brušká vašich najmenších.

Sunar je značka, ktorú vám veľmi predstavovať nemusím. Už od roku 1936 sprevádza prvé okamihy života a je súčasťou dôležitých míľnikov mnohých detičiek. Jej portfólio je skutočne široké, preto sprevádza mamičky už počas ich tehotenstva, pomáha im v prvých mesiacoch života dieťatka, ale je pomocníkom aj pri starostlivosti o malých nezbedníkov, ktorí už naplno objavujú svet.

Aká by mala byť Ambasádorka?

Mamička, ktorú hľadáme, by mala byť rozhľadená, samostatná, iniciatívna, starostlivá, s dieťatkom starým aspoň 6 mesiacov, ktorá z akéhokoľvek dôvodu nedojčí alebo sa svoje dieťatko chystá odstaviť. Veľkým plusom je, ak má drobec aj staršieho súrodenca, s ktorým tvoria nerozlučných, veselých parťákov do pohody i nepohody ;) Mala by byť otvorená novým výzvam, ochotná nasávať nové vedomosti a neustále sa vzdelávať.

Budúca Ambasádorka by mala byť priateľská, komunikatívna, s mamičkami by si mala rozumieť a vytvoriť si s nimi kamarátsky vzťah. Mala by ich vedieť nielen informovať a vzdelávať, ale aj inšpirovať. Preto jej nesmie chýbať chuť tvoriť, vymýšľať a popúšťať uzdu fantázii. Písanie a fotenie by jej taktiež nemalo byť cudzie, keďže práve fotky, články a príspevky budú jej pracovným nástrojom 🙂

Ak si sa v predošlých vetách našla, máš aktívny život, ktorý je plný detského smiechu a rada sa púšťaš do nových výziev, určite vyskúšaj svoje šťastie. Hľadáme skrátka jednu z vás, obyčajnú mamičku, pre ktorú sú jej ratolesti tým najdôležitejším v živote, preto sa im naplno venuje a dbá o to, aby bola ich strava pestrá a kvalitná.

 Aké výhody prináša práca Ambasádorky?

  • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte s reálnym využitím v ďalšom pracovnom živote,
  • nové a moderné zručnosti, ktoré zasvietia v životopise,
  • jedinečnú skúsenosť propagovať svoju šikovnosť a talent prostredníctvom dôveryhodnej a stabilnej značky,
  • a, samozrejme, finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

Do konkurzu na Ambasádorku pre Sunar sa zapojíš celkom jednoducho. Stačí do 18.12.2019 vyplniť tento dotazník.

Napíš, prečo by si chcela byť Ambasádorkou pre Sunar práve ty. Spomeň všetko, čo považuješ za dôležité a zaujmi nás. Nezabudni popísať svoje detičky a taktiež spomenúť, či sa tvoj drobec odstavuje alebo či je na náhradnej dojčenskej výžive. Tiež nám prezraď, ako by si k úlohe Ambasádorky pristupovala a uveď aj nejaké príklady. Presvedč nás, že hľadáme práve teba 🙂

Tešíme sa na všetky príspevky a držíme palce! 🍀

Dominika

Začni písať komentár...

Odošli